gost 237624
Domaćin
- Poruka
- 3.084
Kako si sad to doveo u vezu?Misliš,ako je drugi muškarac?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako si sad to doveo u vezu?Misliš,ako je drugi muškarac?
Lako.Mi uvek ispadnemo glupi.Kako si sad to doveo u vezu?![]()
Ma ne. I nemoj sada da kvaris koncepciju vecini muskaraca ovde o glupim zenama i promucurnim muskarcima.Lako.Mi uvek ispadnemo glupi.
Nisam temu otvorio da biste pljuvali po mojoj drugarici. Ajd zdravo, vi dubokomoralni i bezgresni, neka se i vama vrati u životu sve što ste uradili.
ni ja. a bila nedavno u slicnoj situaciji na nekoj zurci sa drugaricom i pricamo sa nekim tipom koji se tu nasao onako u sitna crevca, zivote prepricasmo ko smo sta smo odakle smo blabla, kad u jednom trenutku saznamo od trece osobe da ima zenu i dvoje male dece, dok si ti iz njegovih prica mogao samo da zakljucis da nije stacioniran nigde jer jako puno putuje po celom svetu zbog posla i eto kako mu je uvek smor kad se vrati u australiju jer ybg zivi drugacijim zivotom od vecine prijatelja njegovihNe mogu da shvatim da osoba prilikom upoznavanja, price o sebi... ne spomene da je roditelj. Pa to je primarnije od zanimanja, godista,...
ni ja. a bila nedavno u slicnoj situaciji na nekoj zurci sa drugaricom i pricamo sa nekim tipom koji se tu nasao onako u sitna crevca, zivote prepricasmo ko smo sta smo odakle smo blabla, kad u jednom trenutku saznamo od trece osobe da ima zenu i dvoje male dece, dok si ti iz njegovih prica mogao samo da zakljucis da nije stacioniran nigde jer jako puno putuje po celom svetu zbog posla i eto kako mu je uvek smor kad se vrati u australiju jer ybg zivi drugacijim zivotom od vecine prijatelja njegovihmissim sto je smenso jer je ispricao o zivotu do toga kako je bio tuzan kad mu je uginuo pas iz detinjstva a zaboravio da spomene da ima decu. sto na kraju krajeva nije toliko bitno, jer se niko tu nije muvao ali meni je bilo bas odvratno ni zbog nas ni zbog zene vec zbog te mucene dece koja pojma nemaju da ih otac namerno precutkuje kada prica sa ljudima
ja ga posle kao slucajno pitala eh i kako tvoja porodica, jer ti nedostaju kad putujes toliko...on samo prebledeo i reko nesto i zapalio negde drugde
)) missim...
Što više lažeš ženu i praviš budalu od nje to ćeš imati više snošaja
Meni nesto nije jasno:
Ako je mislila da joj bude decko, valjda ce pre tog sexa ispricati ko je, sta je, s kim zivi, ko mu je porodica....
Ako je sex-veza, onda sex samo i treba da te interesuje.
Nisam temu otvorio da biste pljuvali po mojoj drugarici. Ajd zdravo, vi dubokomoralni i bezgresni, neka se i vama vrati u životu sve što ste uradili.
Nemam pojma, ja nikakav tekst ne vidim, samo njegovo pitanje...pa ni ne mogu da diskutujem.