Ni sam ne znam kako bih ovo nazvao....

Sto me podseti na onu pricu jednog mog ozenjenog prijatelja, kada je pricao na temu "imati ljubavnicu", sa svojim ozenjenim prijateljima koji vec imaju dosta preljubnickog staza a on koji bi mozda da upise isto u svoju radnu knjizicu, pa kaze: "Ja bih njoj odmah rekao...slusaj, ja imam zenu i decu i nikada necu ostaviti svoju porodicu...ja bih da se mi malo zabavimo, bez obaveza, kad nam oboma odgovara"....a svi ga pogledali i rekli "E budalo, pa tako nikada neces naci ljubavnicu"...

Naravucenije, ljudi lazu, mazu, obmanjuju da bi izvukli korist za sebe. Retko ko igra na pricu istine jer koja bi devojka usla u bilo kakvu pricu kada bi joj bila predocena istina? Skoro pa nijedna. Ovako se manipulise, precutkuje, ili se lazno obecava, sve dok druga strana ne razvije emocije a onda je kasno za zdravorazumske poteze, jer ljubav na jednoj strani i preveliki razum i ponos na drugoj ne idu zajedno.

I nije ovo samo slucaj u preljubnickim odnosima, slucaj je i u vecini medjuljudskih odnosa. Niko nece u lice reci muzu "da imam primanja kao ti i da mogu sama da zivim na ovom nivou, ni dana ne bih provela sa tobom". Niko nec reci zeni "znas sta, kod tebe volim so lepo kuvas, sto si fina prema mojoj familiji ali me ne lozis kao zena ni trunku, a otkidam na koleginicu"....Sustina je da bi mnogi izgubili to sto dobijaju kada bi bili iskreni, i onda se prave i igraju na kartu tudjih emocija da bi izvukli korist za sebe. I svi smo mi malkice takvi, samo je neko spreman da ide mnogo daleko u tome a neko zna da se zaustavi.

To kako je reagovala tvoja drugarica, nije nista mnogo bitno ni strasno u ovoj situaciji. Povredjena joj je sujeta i htela je eto sebi nesto da dokaze. Najgore sto moze da uradi u toj situaciji je da nastavi sa tom igrom sa njim jer nece nista dobiti. A ubuduce, bez pardona, otvoreno pitas ali ne mozes ni da se zastitis od svakog prevaranta. Ako neko hoce da te prevari, prevarice te i tu ne mozes nista.

Ovaj momak skroz atipican, pokusava da razume zene :D
Ma ko da je bitno sta je uradila, kresnula se, skapirala da je ona meso, resila da i od njega napravi meso i vozdra. Vragana je jedina pametan komentar imala, najvaznije je da niko nije fasofao neku venericnu bolest. Ovako bio seks, zavrsio se i cao bre zdravo. Drugarica pici dalje, zena je tu gde je sa tim bebcem, po meni zena je u najzajebanijoj situaciji.

Ne mogu da shvatim da osoba prilikom upoznavanja, price o sebi... ne spomene da je roditelj. Pa to je primarnije od zanimanja, godista,...
ni ja. a bila nedavno u slicnoj situaciji na nekoj zurci sa drugaricom i pricamo sa nekim tipom koji se tu nasao onako u sitna crevca, zivote prepricasmo ko smo sta smo odakle smo blabla, kad u jednom trenutku saznamo od trece osobe da ima zenu i dvoje male dece, dok si ti iz njegovih prica mogao samo da zakljucis da nije stacioniran nigde jer jako puno putuje po celom svetu zbog posla i eto kako mu je uvek smor kad se vrati u australiju jer ybg zivi drugacijim zivotom od vecine prijatelja njegovih :lol: missim sto je smenso jer je ispricao o zivotu do toga kako je bio tuzan kad mu je uginuo pas iz detinjstva a zaboravio da spomene da ima decu. sto na kraju krajeva nije toliko bitno, jer se niko tu nije muvao ali meni je bilo bas odvratno ni zbog nas ni zbog zene vec zbog te mucene dece koja pojma nemaju da ih otac namerno precutkuje kada prica sa ljudima :confused: ja ga posle kao slucajno pitala eh i kako tvoja porodica, jer ti nedostaju kad putujes toliko...on samo prebledeo i reko nesto i zapalio negde drugde :))) missim...

ni ja. a bila nedavno u slicnoj situaciji na nekoj zurci sa drugaricom i pricamo sa nekim tipom koji se tu nasao onako u sitna crevca, zivote prepricasmo ko smo sta smo odakle smo blabla, kad u jednom trenutku saznamo od trece osobe da ima zenu i dvoje male dece, dok si ti iz njegovih prica mogao samo da zakljucis da nije stacioniran nigde jer jako puno putuje po celom svetu zbog posla i eto kako mu je uvek smor kad se vrati u australiju jer ybg zivi drugacijim zivotom od vecine prijatelja njegovih :lol: missim sto je smenso jer je ispricao o zivotu do toga kako je bio tuzan kad mu je uginuo pas iz detinjstva a zaboravio da spomene da ima decu. sto na kraju krajeva nije toliko bitno, jer se niko tu nije muvao ali meni je bilo bas odvratno ni zbog nas ni zbog zene vec zbog te mucene dece koja pojma nemaju da ih otac namerno precutkuje kada prica sa ljudima :confused: ja ga posle kao slucajno pitala eh i kako tvoja porodica, jer ti nedostaju kad putujes toliko...on samo prebledeo i reko nesto i zapalio negde drugde :))) missim...

То су ти мушкарци који изгледају као случајни пролазници на властитој свадби. :lol:

Meni nesto nije jasno:

Ako je mislila da joj bude decko, valjda ce pre tog sexa ispricati ko je, sta je, s kim zivi, ko mu je porodica....
Ako je sex-veza, onda sex samo i treba da te interesuje.

Ja mislim da je istina da mnogo zena, nema hrabrosti da nastupi onako kako bi ona htela i da kaze otvoreno sta zeli i ocekuje, nego stavi neku masku moderne ribe, koja ne pati od tih tetka-fori, i igra neku igru Samante, Seks i grad, kao mnogo sam moderna i savremena i sve moze. Ponarocito devojka koja je mozda neko vreme sama i malo joj je uruseno samopouzdanje, jer mnogi muskarci tog kova nastupaju preagresivno na stav zene koja zna sta hoce i ne folira se, da bi je slomili i ucinili da se ona lose oseca zbog stvari koje su normalne. Foliranti i prevaranti, uvek imaju tu zvaku, kako su formalnosti glupe ili cuvena recenica "odrasli smo ljudi, pa necemo valjda sada te decije fore"...a decija fora je metafora za trud i za dzentlmenski pristup.

Jednostavno, svaki trud danas je obezvredjen i svima je cilj da samo sto pre stignu do necega. Tako je i ta devojka, naivno poverovala da ako udje prebrzo i bez isuvise pitanja i obaveza u neki odnos, da ce od toga na kraju ispasti nesto, jer je imala isuvise veliku zelju da od toga bude nesto. A postala je samo lak plen za prevaranta.

Nisam temu otvorio da biste pljuvali po mojoj drugarici. Ajd zdravo, vi dubokomoralni i bezgresni, neka se i vama vrati u životu sve što ste uradili.

A tema je... Sta je tema - sta ti hoces da postignes ovom temom?

Njena je stvar sta radi. Da li se presla ili nije - opet je njena stvar. To sto ti imas "...gorak ukus čak i u mojim, muškim ustima. ..." - ne razumem sta znaci - da li mislis da su muskarci skloniji sex. kombinacijama, pa eto, cak ni musko ne moze da podnese ovu "grozotu"?

Sta bi bilo da ti nije to sve ispricala? Kakav bi ti onda bio ukus u ustima? Ili da je, npr, sve izmislila, da vidi kakav si joj <sta god da si joj>? Da ima starije dete - bio bi ti drugaciji ukus u ustima ili je samo problem sto je posle spoznaje za njegovu porodicnu situaciju - "otisla" po jos sexa?

Ovo me podseca na ona tupljenja u smislu - ona je drugome pushila i sada treba da ljubi moju decu, tim istim ustima...

Muskarci u ovom nasem,sto bi rekla pokojna Desanka Maksimovic,brdovitom balkanu,veoma su konzervativni.Muskarac i ako je u vezi,moze da ima i neku vezu
sa strane.Moze da ima sex ma koje vrste.Ali njegova partnerka,ako je sa njim (razmislja on) u zivotu ne sme ni da pomisli,da vidi i neki drugi penis,osim njegovog.
To je vrlo sebicno ponasanje.Kao sto muskarci,vole da vide,kako i druge devojke-zene,reaguju na njegovu seksuaknu "umesnost" isto i zene,vole da probaju,kako
to neki drugi muskarac njoj "radi".Tu se radi o civilizacijskoj razini.Nasi muskarci,devojku-zenu,uglavnom dozivljavaju,kao neku vrstu seksualne robinje.Pogotovu
ako se radi odevojci,kojoj je ON "oduzeo" nevinost. E,tada On smatra,da je bogom dan,da jedino ON,ima pravo,da "koristi" njenu vaginu.! To je odraz zatucanosti
nazalost,moram reci,vecine nasih muskaraca.

Nemam pojma, ja nikakav tekst ne vidim, samo njegovo pitanje...pa ni ne mogu da diskutujem.

ma drugarica mu se spandja sa nekim likom
i onda on njoj prizna za zenu i dete
i ona povrh toga zove opet njega na kres...uz gomilu prideva i ulepsavanja te zbunjena je ne zna sta oseca bla bla
pa oce da mu slavimo drugaricu i njerno postenje
ljut sto smo je ispljuvali :aha:

Nisam temu otvorio da biste pljuvali po mojoj drugarici. Ajd zdravo, vi dubokomoralni i bezgresni, neka se i vama vrati u životu sve što ste uradili.

Neznam zasto se cveljas i kakve si uopste odgovore ocekivao.
Takvo je vreme doslo da cim osudis nekoga ko svesno rastura tudji brak,povredjuje druge ljude i koristi druge zarad licnog zadovoljstva ili interesa,i sam budes okarakterisan kao lazni moralista,dusebriznik i abronosa :confused:
I sam si rekao da si zbunjen takvim ponasanjem svoje drugarice i sta ocekujes,da joj svi tapsu i da je hvale jer je svesno usla u vezu sa covekom koji je ozenjen i koji,sto je jos i gore,govori kako ne voli rodjeno dete.
Prosto me ponekad bude sramota sto sam musko kada cujem i saznam kakvim se sve jeftinim i odvratnim forama sluze pojedinci da bi se ogrebali za malo pi***. :bljak::bljak:

Back