Ni pet ni ses'...nego PLJAS!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Milan5:
Svi ste vi bre isti!Sedite po ceo dan za kompom, kao idete na neke fakultete, u stvari ladite jaja!A onda kad zatreba kinta zovete matore da posalju nesto.Ja idem u skolu i radim!Radim k'o crnac da bi bio samostalan!I jesam!Meni ne trebaju pare matoraca,nikada ih nisam ni trazio od njih.Da zivim od njih, mogao bih sebi da priustim itekako lagodan zivot.I sta onda, da zaprdim 20 i koju godinu i dalje trazim kintu od njih???Moji ortaci izadju sa 200 din u dzepu i onda kazu "Brate ajde uzajmi nesto, boli te **** ti uvek imas"A niko od njih nije digao teze od kasike u zivotu!Takvih ima na stotine ovde,neradnika,DZABALEBAROSA!!!
Mozda Keepera zabole, ali mene bas zanima sta ti to radis?
]U slucaju da se ova tema zatvori,pardon, kada se ova tema zatvori..svejedno bih zeleo da mi odgovoris na Za Nas recimo...

Кулиража:
@Shinoda
A sta tebe interesuje sto se neko pravi da kao nesto radi, a u stvari je veci dzabalebaros od svih nas na forumu, samo se pravi da je neka faca sto je samostalan.
Zabole sve nas sto je neko samostalan kad je bar 80% ljudi sveta u tom rangu.
pa zato sto sam svestan toga sto si rekao, samo me zanima sta on to radi kad misli da je tako bitniji faktor od nas "neradnika"..

Blah i ja radim pa se ne kurchim... evo vec sam preko 20 sati na poslu.. tek sad treba da idem... doshao sam sinoc u pola dvanaest a tek sad idem... dodushe prvo sam se zadrzhao da zavrshim neke lichne stvari.. pa se zadrzhao zbog kvarova i chuda... al mislim... evo ja za sebe mogu komotno reci da sam dzhabalebarosh... shto me smara kad je neko tako u fazonu... "Ja radim proglasite me za sveca!" big deal.. neko radi, neko se radi... bitno je da se ljudi s nechim zanimaju... ko mi s forumom... ae idem kuci da malo spavam... laku noc!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back