Enchanted
Veoma poznat
- Poruka
- 11.094
Može jedna normalna opcija pa da glasamo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Био је на власти две године и то када су међународне околности биле најнеповољније по Србију, сада је друга прича и уз националну одговорност, стручно и поштено вођење привреде, као и подршку Русије будућа влада СНС би могла да поправи доста тога...ma ne mislis valjda posto je promenio dres da ce pokazati nesto vise nego sto je uradio u starom timu ???
covece taj je 20 godina u skupstini ???????? i koliko je bio ma vlasti ?????? PA KOLIKO JOS VEKOVA TREBA DA BUDE I ON I OSTALI U VRHU SRPSKE POLITICKE SCENE PA DA JA A I OSTALI NAROD VIDIMO NEKU KORIST ZA DRZAVU I NAROD OD NJEGOVOG BAVLJENJA POLITIKOM ????????
Да је изостављено ово убица Срба, ви из ДС би гласали за Србију у НАТО...Može jedna normalna opcija pa da glasamo?
uuu bas imas slobodu u EU , znachi dace ti takvu slobodu da ce te boleti....bulja![]()
Био је на власти две године и то када су међународне околности биле најнеповољније по Србију, сада је друга прича и уз националну одговорност, стручно и поштено вођење привреде, као и подршку Русије будућа влада СНС би могла да поправи доста тога...
Ponovo pročitaj moj post pa vidi da li si dislektičan, šizofren ili sam negde možda ja pomenuo EU.
Да не буде кривог тумачења, гласао сам двојку у смислу лабаве конфедерације, не утапања и губљења међународно признатог суверенитета...Србија са Русијом треба да буде интегрисана колико и остале чланице ЗНД са њом, нпр. Казахстан, Белорусија или као што су чланице ЕУповезане са самом Европском Унијом, нпр. Кипар, Луксембург, Шведска...
Свакако нисам против стабилне, јаке и суверене Србије, а свакако ми ни ДСС није мрзак али ето...
Стварно пријатељу није ми јасно како видиш тај славни савез измеџу Србије и Русије.Па где је Српска понос?Овако изгледа бедно.Да се крстиш у неком савезу који ни географски ни економски није могуч.Пусти Русију и гледај у свој кокошарник.Док ви сањате за савез измеџу ваше две земље Руси сараџују са цео свет.Док ви Путина приказујете као цара он ко зна дали вас спомиње једном месечно.
Može jedna normalna opcija pa da glasamo?
У данашње време је немогуће опстати без подршке неке од светских сила, Слоба је пао управо зато што је био остављен и од истока и од запада са којима је сарађивао.Стварно пријатељу није ми јасно како видиш тај славни савез измеџу Србије и Русије.Па где је Српска понос?Овако изгледа бедно.Да се крстиш у неком савезу који ни географски ни економски није могуч.Пусти Русију и гледај у свој кокошарник.Док ви сањате за савез измеџу ваше две земље Руси сараџују са цео свет.Док ви Путина приказујете као цара он ко зна дали вас спомиње једном месечно.
Ево да видимо колико је Срба за Србију....а колико за Русију или Америку...
Израел није у овој причи...
МАКЕДОНАЦ нам прича о поносу?покриј се ушима и иди да попушиш шиптарима и грцима![]()
У данашње време је немогуће опстати без подршке неке од светских сила,Што се тиче поноса, нама Руси нису ништа нажао учинили да би ми били љути на њих. Географски јесте теже остварив а економски, хм, већ сада имамо Споразум о преференцијалној трговини који подразумева ниже или потпуно укинуте царине на производе. Проблем је у томе што тај Споразум не користимо колико би требало.Слоба је пао управо зато што је био остављен и од истока и од запада са којима је сарађивао.
Што се тиче овога да Руси сарађују са целим светом- слажем се са таквом констатацијом и као пример наводим Италију и Кипар- главне руске партнере у ЕУ...види ми јесмо мали и сигурно не можемо бити Русима бр. 1 али Путин је организовао спољнополитичке тимове који веома добро прате ситуацију на Балкану и који га о стању у Србији директно извештавају. Уосталом, послао је поруку Коштуници пред изборе, Тома Николић иде код Лаврова, Патријарха Кирила, председника спољнополитичког одбора Праведне Русије ( није Путинова странка али је јако блиска властима и подржава Путинову спољну и националну политику ).
Можда ја у томе уносим мало више емоција али папагајско понављање дебилног слогана ЕУ нема алтернативу и подсмех према Русији ми се смучио...док нас ЕУ жели али на коленима, са Русијом је сарадња на сасвим прихватљивим основама, с тим што су Руси коректнији према нама него ДОС-овске власти према Руској Федерацији...