kalama
Aktivan član
- Poruka
- 1.558
INFORMACIJA: Ne SIGURAm ali sam nacuo da su u vreme PROTESTA-Molebana koji je bio odrzan u BG i problema tj paljenja odredjenih Ambasada doslo od SRBA koji su stigli sa strane. Neznam dali i ako jeste sto se cuti u Srbiju su na 1-3-i dana dosle osobe iz EU koje su bile zaduzene za REMETICKI faktor da bi se ISKOMPROMITOVALA celokupna Skupina i da bi se to predstavilo kao iz Srbije a NE "Moleban" itd. zato je kod pojedinih osoba pronadjene skice ulica i ambasade koje su spaljene gd se nalaze a osoblje bilo unapred povuceno. To je informacija koju ja imam a verujte mi "POUZDANA" je.
Sad se postavlja pitanje kome je to koristilo i zasto tj. ciji interes zastupao. Vidite samo podudarnost PREDSEDNIK DRZAVE nije sa svojim NARODOM koji ga je navodno izabrao da ih PODRZAVA nego obilazi RUMUNE,malo cudno zar NE!
Sad se postavlja pitanje kome je to koristilo i zasto tj. ciji interes zastupao. Vidite samo podudarnost PREDSEDNIK DRZAVE nije sa svojim NARODOM koji ga je navodno izabrao da ih PODRZAVA nego obilazi RUMUNE,malo cudno zar NE!