НФЛ Такмичарска 2022/23.

Ево да ја кажем шта очекујем од мојих Млазњака из Њујорка. Надам се пристојној години и помаку у пласману тј. трећем месту у дивизији. Најзад имамо солидног тренера и верујем у помак са Робертом. Видео сам да у припремном периоду додавач Мајк Вајт добија прилику и надам се и да у званичним утакмицама игра свакако више него прошле године. Млад састав, али је будућност пред њима. #JetsJetsJets 💚

Сад тек видим да нам је скоро пола састава отишло код оних педера у Бафало и пар њих у Чикаго. Сала изгледа 'оће да стави Флака на место додавача тј. хоће изгледа да сам себи пуца у ногу. Изгледа да само срећа може да нам помогне. :roll:

Спалили смо живе Делфине прошле недеље. Одличан почетак године у односу на шта смо навикли уназад десетак година. Сјајно колективно издање свих момака. Испуцавања Мена, одбрана Гарднера, додавање Бериоса за полагање Вилсона, трчање Хола и сигурни погодци из поља Зуерлајна су само неки од најбољих тренутака утакмице.

п.с. Вечерас нас очекују Пакери у гостима и према издањима у задње време имамо чему да се надамо.

После обичаја да против Родољуба не треба ни да играмо јер је пораз неминован. Остварили смо Огромну дивизијску победу како амерички коментатор рече на крају против оних наших издајника из Бафала..

Млазњаци - Билији 20:17

п.с. Ове недеље нам следује пауза да се мало средимо и видимо шта нас је снашло. ;)

После пар недеља (што због станке, што због јаловог З.Вилсона) добисмо Чикако и новог првог додавача. Бели, није Прелетачевић неко како би ми Опанчари рекли.. Мика, бре! Салин трећи избор поново се показао као погодак у средиште! Плесао је Мајк на терену и дао три лопте за полагање углавном новајлији Г. Вилсону који је заблистао као на почетку године. Испуцач Мен после велике грешке вратио противника за напад са 1(једног) јарда док је брат #ДајДаПробам Зуерлајн други пут ове године погодио са 57 јарди што је по мени била кључна појединост утакмице.

Млазњаци - Медведи 31:10

п.с. Следи нам пут у хладни Минеаполис на ноге захукталим дивљацима. Добри смо у гостима, то храбри.

Лествица после започете 15. недеље:

АМЕРИЧКА ФУДБАЛСКА КОНФЕРЕНЦИЈА

АФК ИСТОК П И Н
Бафало Билови
х 11 3 0
Мајами Делфини
8 6 0
Н. Енг. Родољуби 7 6 0
Њујорк Млазњаци 7 6 0

АФК СЕВЕР П И Н
Синс. Бенгалци 9 4 0
Балт. Гаврани 9 5 0
Клив. Браунови 6 8 0
Питс. Челични 5 8 0

АФК ЈУГ П И Н
Тенеси Титани 7 6 0
Џекс. Јагуари 5 8 0
Инди. Револвери 4 9 1
Хстн. Тексашани 1 11 1

АФК ЗАПАД П И Н
Кн. С. Поглавице 10 3 0
Л.А. Пуњачи 7 6 0
Л.В. Разбојници 5 8 0
Денвер Бронкоси 3 10 0

НАЦИОНАЛНА ФУДБАЛСКА КОНФЕРЕНЦИЈА

НФК ИСТОК П И Н
Фил. Орлових
12 1 0
Далас Кравари 10 3 0
Вш. Старешине 7 5 0
Њујорк Дивови 7 5 0

НФК СЕВЕР П И Н
Мн. Викинзиxz 11 3 0
Дтр. Лавови 6 7 0
Г. Беј Пакери 5 8 0
Чик. Медведи 3 10 0

НФК ЈУГ П И Н
Т. Беј Гусари 6 7 0
Кар. Пантери 5 8 0
Атл. Соколови 5 8 0
Њ.Орл. Свеци 4 9 0

НФК ЗАПАД П И Н
С.Фран. 49-кеxz 10 4 0
Сј. Мор. Јастр. 7 7 0
Ар. Кардинали 4 9 0
Л.А. Овнови 4 9 0

х - осигурано место у доигравњу
z - или позивница

Imali smo priliku da sprasimo Buffalo sinoc. Sad moramo dobiti sve tri zadnje utakmice da udjemo u playoff.
Jets zadnja utakmica, za playoffs. Saleh je reko da ce Jets uci u playoffs. Hajde i to cudo da vidimo.

Phins.png

Осакатише нас и убише прошле недеље у Бафалу. Мајки је морао два пута да иде по помоћ лекара и двапут се враћао јуначки на терен. Квинина Вилијамса су избацили из строја а наше неопрезности и у нападу и одбрани су нас коштале да смо тренутно задњи у дивизији. Вечерас у 19:00 дочекујемо Лавове и ако их не ставимо у кавез ове године смо одсвирали песму.

Билији - Млазњаци 20:12

Sinoc se desio verovatno najveci preokret u istoriji NFL-a. Minestota gubila 36:0 od Indianapolisa, izjednacila i potom pobedila sutem za tri poena u produzetku 39:36. Na taj nacin obezbedila plejof.

Зелена Банда их је имала пре пар недеља. Могли смо са два поготка из поља да надокнадимо мањак од 5 поена али је Сала ишао на полагање..

Кад од 22 играча само 2-3 одиграју добро нормално да нам се у глави заврти од шамара који добијемо. З. Вилсон поново јаше али са два корака напред и три уназад. Избор покушаја за три поена на крају утакмце сасвим могуће ће нас коштати места у доигравању. Ноћас 02:15ч дочекујемо Џексонвил и ако хоћемо даље МОРАМО све три до краја да добијемо и да свећу запалимо приде.

Млазњаци - Лавови 17:20

п.с. Не знам само да ли по правилима може да се шутира за три из првог покушаја...

После пар дана разочарења и опште потиштености после срамоте против Јагуара лик из Бафала се јави на Јутјубу и скрене нам пажњу да ако Белчикови јунаци изгубе 1/2 а ми добијемо обе до краја ИДЕМО ДАЉЕ! То ће бити нимало једноставан задатак али не и немогућ. Мајки се враћа на место жалосног Вилсона а ми сутра путујемо у кишни град са надом..

Претпостављам да си био јако задовољан исходом у Сијетлу..
Da. Pretpostavljalo se, ne mogu zabiti poene Jets. Sest poena za citavu utakmicu, sramota.

S druge strane i moji Delfini su ispali kanta izgubivsi od Pakersa, i to kuci, i to u utakmici koja je vazna za playoffs.

Jesi vidio u ponedeljak kako je Hamlina iz Bafala srce strefilo, umro na terenu?

Da. Pretpostavljalo se, ne mogu zabiti poene Jets. Sest poena za citavu utakmicu, sramota.

S druge strane i moji Delfini su ispali kanta izgubivsi od Pakersa, i to kuci, i to u utakmici koja je vazna za playoffs.

Jesi vidio u ponedeljak kako je Hamlina iz Bafala srce strefilo, umro na terenu?

Нисам на срећу ни видео ни чуо. Ужас!

п.с. Џими-Џи нам не гине ако хоћемо нешто да направимо следеће године. Доста је било покушаја на слепо.

Back