Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kako da se otarasim Onih Internet adresa koje se nalaze u Favorites a koje nisam ja upisao neko su se same instalirale? Gde se zapravo te adrese nalaze, gde treba da udjem da bi ih obrisao za stalno?
Sve je to tacno ali nakon resetovanja racunara ta gamad ce se opet pojaviti.. Znaci Ad-aware nije ocistio.. Ne mogu da vjerujem.. Prvo ako imas AD-aware 6 treba da uradis UPDATE.. Dalje, otvori SAFE mode, nakon UPDATE.. Znaci updatujes adaware i resetujes racunar pa zatim u safe mode sa f8 i tamo preskeniraj racunar i rijesi se tih jada.. Ukoliko nesto ostane u favoritima obrisi rucno a najbitnije je da ocistis registry bazu od tih jada.. Poz.
Sve je to tacno ali nakon resetovanja racunara ta gamad ce se opet pojaviti.. Znaci Ad-aware nije ocistio.. Ne mogu da vjerujem.. Prvo ako imas AD-aware 6 treba da uradis UPDATE.. Dalje, otvori SAFE mode, nakon UPDATE.. Znaci updatujes adaware i resetujes racunar pa zatim u safe mode sa f8 i tamo preskeniraj racunar i rijesi se tih jada.. Ukoliko nesto ostane u favoritima obrisi rucno a najbitnije je da ocistis registry bazu od tih jada.. Poz.
Imao sam slichni problem i iako sam imao ad-aware i spybot, oni nisu mogli da se rese tih dosadnih napasti od linkova, ali sam sluchajno naleteo na program XoftSpy koji ih je unistio za stalno... Program mozes da downloadujes sa http://hop.clickbank.net/?sdsecure/xoftspy&p=2&g=2 (oko 750 KB).
siguran sam da ce ti to pomoci!
poz