nezno prijateljstvo

Od kada je to muski sistem? :think:

Nije kod svih muskaraca ali je cesce kod muskaraca. Mislila sam u stilu da ne jure ako znaju da nema smisla, ne mastaju itd. Pokusaju, daju sve od sebe pa ako ona ne zeli idu dalje. I ne bukvalno cao, necu vise da te vidim. Vise u stilu, necu vise da pokusavam. Zene se zaljube, pa misle, pa pricaju po tri sata dnevno sa prijateljicama, pa analiziraju poruke, pa pate, pa se srede posebno kad se vide sa njim, flertuju itd. Nije pravilo. Zavisi od sredine u kojoj se nalazis. U sredini u kojoj se ja nalazim to funkcionise tako.

Inspirisana jednom temom ovde " da li zene treba da pridju muskarcima" veceras mozda sto sam jako usamljena resih da pitam onog koga zanima. zasto jedan muskarac nije hteo jedno nezno prijateljstvo sa mnom...on je sam povredjen od zene koja mu je rodila sina i ostavila ga i nekako cini se uziveo se u tu ulogu samotnjaka...posmatrajuci ga shvatila sam da zelim da mi bude prijatelj...samo to..ne treba vise...nekako mi izgleda kao covek kome mogu da se poverim koji bi me razumeo...a isto tako bi to i ja njemu ponudila..razumevanje i jedno divno druzenje...vise puta sam pokusavala ali bez uspeha...nas poznanstvo je povrsno i ako ne odem na mesto gde on izlazi moglo bi se desiti da ga uopste i ne sretnem nigde..mislim necu da mu se kacim kao neka zaljubljena lujka jer takve zene ima oko sebe...neko ko zna za ovu moju tajnu rece mi da dizem ruke da coveka ne zanimam ni kao prijatelj a taman za nesto vise...poznajuci svoje kvalitete i to da sam uvek u zivottu imala mnogo prijatelja ne mogu d ashvatim zasto me izbegava...kazu iskrena sam zabavna u drustvu procitala sam mnogo mmnogo toga prosla i kadgod nesto zelim da predstavim setim se kako bi se on odusevio samo kad bi malo hteo da me upozna...osetila sam veliku kolicinu neznosti prema njemu...i zaista bi bila spremna i da ga saslusam kad bi se on zaljubio u neku devojku...kad bi mi rekao...ma cini se da bi mu mogla biti kuma na svadbi...osecam ga kao brata kao nekog ko mi pripada..ne znam jel ko to moze da razume...kako da mu dokazem...zvala sam ga na kafu da izadjemo namestam neke situacije gde bi malo bar popricali ali on bezi bezi i ja sam zalosna zbog toga...eto veceras nesto posebno... doslo mi...znam da je sam i znam da ne moze biti srecan u svojoj kozi...a ja stvarno nudim jedno iskreno prijateljstvo...:cmok:

znaci alfa muzjak ,zato ti i vlazi vagina na njega. ali i ti vrtis orbitere (betice) i on to vidi i jasno nece da gubi vreme sa tobom.
ocigledno to prijateljstvo sa betama ti nije dovoljno :per: ,a bas zato sto ne mozes da ga smestis u orbitu ti je i privlacan...
muskarci nisu zene .
za muskarce razgovor= gubljenje vremena.
kad budes htela da se kresnes posalji mu poruku.

Stvarno se te zene foliraju i glumataju nevidjeno.Eto tako mi se jedna nabacivala mesecima satro ona bi da budemo prijatelji usamljena je ovo ono.Ajde da ne budem srca okrutnoga prihvatim ja to.E ali se to izopaci i pretvori se da me ta ista svaki dan davi i tetosi dakle lodacha opauchena.Slusam ja nju danima kako smara na fonu kao satro njoj je stalo da se brine bas o meni :think: .Shvatim ja da nije ona pod vinklu i da smarajuci mene krati dosadu jer je bez drustva a ja sam po njoj stalno u losem drustvu.:roll:Vidim ja na cega to vuce pa reko daj da ja to prekratim i kad mi je upala u gajbu ja ni pet ni sest kazem skidaj gatje sad ce da padne torbanje ako neces teraj se u pitckhu materinu muka mi je od tebe i tvog kukumakanja.:per:Ona se satro zabezeknula i kad je videla da sam ozbiljan rece da hotje al da bude nezno.:per:
Naravno da tje da bude nezno rekoh ja i dah cvrstu rec ;) i tako nategnem ja nju krene drndanje kad se ista oglasi " Sad me razvali":super: i sta reci a ne zaplakati ovamo neznosti i prijeteljstvo a ona otje razvaljivanje.

Ah, ljubav je uglazbljeno prijateljstvo!
smilie_girl_044.gif

Inspirisana jednom temom ovde " da li zene treba da pridju muskarcima" veceras mozda sto sam jako usamljena resih da pitam onog koga zanima. zasto jedan muskarac nije hteo jedno nezno prijateljstvo sa mnom...on je sam povredjen od zene koja mu je rodila sina i ostavila ga i nekako cini se uziveo se u tu ulogu samotnjaka...posmatrajuci ga shvatila sam da zelim da mi bude prijatelj...samo to..ne treba vise...nekako mi izgleda kao covek kome mogu da se poverim koji bi me razumeo...a isto tako bi to i ja njemu ponudila..razumevanje i jedno divno druzenje...vise puta sam pokusavala ali bez uspeha...nas poznanstvo je povrsno i ako ne odem na mesto gde on izlazi moglo bi se desiti da ga uopste i ne sretnem nigde..mislim necu da mu se kacim kao neka zaljubljena lujka jer takve zene ima oko sebe...neko ko zna za ovu moju tajnu rece mi da dizem ruke da coveka ne zanimam ni kao prijatelj a taman za nesto vise...poznajuci svoje kvalitete i to da sam uvek u zivottu imala mnogo prijatelja ne mogu d ashvatim zasto me izbegava...kazu iskrena sam zabavna u drustvu procitala sam mnogo mmnogo toga prosla i kadgod nesto zelim da predstavim setim se kako bi se on odusevio samo kad bi malo hteo da me upozna...osetila sam veliku kolicinu neznosti prema njemu...i zaista bi bila spremna i da ga saslusam kad bi se on zaljubio u neku devojku...kad bi mi rekao...ma cini se da bi mu mogla biti kuma na svadbi...osecam ga kao brata kao nekog ko mi pripada..ne znam jel ko to moze da razume...kako da mu dokazem...zvala sam ga na kafu da izadjemo namestam neke situacije gde bi malo bar popricali ali on bezi bezi i ja sam zalosna zbog toga...eto veceras nesto posebno... doslo mi...znam da je sam i znam da ne moze biti srecan u svojoj kozi...a ja stvarno nudim jedno iskreno prijateljstvo...:cmok:

...mislim
da to prijateljstvo se budi u tebi
da bi preraslo u nešto više
otkrivaju te misli i namjera
a da i ne slutiš
tješiš sebe iz straha da si nekom tješitelj...
...htjela si da budeš ta žena koje nema
a iskrenost njegova u tome
tebi je poznata
i pogadja tvoju sliku čovjeka
koji zna šta hoće
i nemoćan
i prijateljstvo izbjegava...
...mislim da je spremniji s tobom u nešto drugo ući
ali ne putevima koje ti
probijaš,-nepoznata Prijateljice...
taMAN tedoh nesto reci..al suvisno je:)

Nije kod svih muskaraca ali je cesce kod muskaraca. Mislila sam u stilu da ne jure ako znaju da nema smisla, ne mastaju itd. Pokusaju, daju sve od sebe pa ako ona ne zeli idu dalje. I ne bukvalno cao, necu vise da te vidim. Vise u stilu, necu vise da pokusavam. Zene se zaljube, pa misle, pa pricaju po tri sata dnevno sa prijateljicama, pa analiziraju poruke, pa pate, pa se srede posebno kad se vide sa njim, flertuju itd. Nije pravilo. Zavisi od sredine u kojoj se nalazis. U sredini u kojoj se ja nalazim to funkcionise tako.

Po ovoj tvojoj analizi ispada da sam ja zena :mrgreen::rumenko:

tvoji motivi su neiskreni
ako ga ne poznajes cemu zelja za prijateljstvom
iz ovoga sto dalje pises sledi da nije on usamljenik nego ti
tako da nema tu nista nesebicno, tebi treba prijatelj ne njemu
ili to ili zelis da se kresnete a foliras se mada sumnjam da je to jer zene tako ne funkcionisu

Iskreno, znajuci po sebi, veruj mi, bolje je da ga ne upoznajes.

Samo ces jos vise biti povredjenja i vise ce da te boli nego sto te boli sada.

Ali jbga, znam i koliko je tesko da to emotivno shvatis. Racionalno jos i mozes, iltii, da se izrazim pesnicki- Mozda mozak i moze to da ti shvati, ali srce tesko.

Ako on tebi nece da se otvori i preda, a ti si toliko otvorena prema njemu, onda je bolje da ga ne upoznajes jos vise, a narocito ne kao prijatelj. Zatelebaces se jos vise nego sto si sada ( a jes zaljubljena u njega, ma koliko ti u uvodnom postu negirala i pricala o nekakvom 'samo prijateljstvu') i muciti sebe jos vise.

Nije vredan toga.

Veruj mi da oni i tebi i sebi cini uslugu tim sto ne zeli da budete blizi. Kada to shvatis, tj. kada ti to srce shvati, bices oslobodjenija i samim tim lepsa.

Pusti.
Odlican odgovor , slazem se sa svim navedenim.

Vise bi ti prijao "muski princip". Nigde nema pravila. Ja sam rekla kako to najcesce funkcionise u mojoj sredini. Mozda je tvoja sredina drugacija. Bas te briga u sta spadas dokle god je tebi lepo.:heart:

Pa meni nije lepo, to je fora.

Inace, uopste se ne slazem sa tobom da je to generalni princip. Generalno, zene su te koje brze puste, zene su te koje brze udju u novu vezu, zene su te koje imaju vise rezervnih varijanti ako glavna ne uspe. Zene su te koje lakse ostave. Mozda u nekim pleesnkim africkim sredinama nije tako, arapskim olos drustvima ili nekim teskim divljackim vukojebinama. Ali u civilizaciji, zene su generalno te koje lakse idu dalje.

Pa meni nije lepo, to je fora.

Inace, uopste se ne slazem sa tobom da je to generalni princip. Generalno, zene su te koje brze puste, zene su te koje brze udju u novu vezu, zene su te koje imaju vise rezervnih varijanti ako glavna ne uspe. Zene su te koje lakse ostave. Mozda u nekim pleesnkim africkim sredinama nije tako, arapskim olos drustvima ili nekim teskim divljackim vukojebinama. Ali u civilizaciji, zene su generalno te koje lakse idu dalje.

Ne znam da li Beograd smatras vukojebinom? Kazem ti da u mojoj sredini to tako funkcionise, nisam rekla generalno nego najcesce. U tvojoj sredini je drugacije i to je ok. Mozda postoji velika razlika u nasim godinama pa je razlicito za dvadesetogodisnjake, tridesetogodisnjake i cetrdesetogodisnjake.

Ne znam da li Beograd smatras vukojebinom? Kazem ti da u mojoj sredini to tako funkcionise, nisam rekla generalno nego najcesce. U tvojoj sredini je drugacije i to je ok. Mozda postoji velika razlika u nasim godinama pa je razlicito za dvadesetogodisnjake, tridesetogodisnjake i cetrdesetogodisnjake.

Moguce da je neka drustvena ili generacijska razlika u pitanju. To sto si ti opisala je nekako bas daleko od mene, osecam kao da je druga Planeta. A opet, mozda je stvar i u meni.

umeju to žene sebi da rade, da traže to nazovi "nežno prijateljstvo", da lažu sebe, uljuljkuju lažnom nadom, maštaju da su "tom nekom" makar samo blizu, tu negde nadohvat ruke, kad nazove, kad svrati, kad dođe, kad ga vide, pa makar to bilo samo u njihovim mislima tako...
..
umeju to sve žene...kad se zaljube ili kad čitaju ljubavne romane :zaljubljena:

Moguce da je neka drustvena ili generacijska razlika u pitanju. To sto si ti opisala je nekako bas daleko od mene, osecam kao da je druga Planeta. A opet, mozda je stvar i u meni.

Pa nije ni bitno, samo se trudi da radis stvari koje tebi najvise prijaju, a sam znas sta je to. I ako treba nesto da se menja, probaj. Bitno je da na kraju budes zadovoljan, a ciji je princip i gde sta vazi uopste nije vazno.

Oces da se tucas a foliras neko prijateljstvo.

Jao pa zar mora istina u lice :mrgreen:

- - - - - - - - - -

umeju to žene sebi da rade, da traže to nazovi "nežno prijateljstvo", da lažu sebe, uljuljkuju lažnom nadom, maštaju da su "tom nekom" makar samo blizu, tu negde nadohvat ruke, kad nazove, kad svrati, kad dođe, kad ga vide, pa makar to bilo samo u njihovim mislima tako...
..
umeju to sve žene...kad se zaljube ili kad čitaju ljubavne romane :zaljubljena:

Aj što lažu druge, al što lažu i sebe ... mada ruku na srce meni više stalo do toga što lažu druge, posebno kad sam drugi, glupi ja :lol: ...

Back