nezni robot

Danas deluje smehsno ali kad se industrija razvije i tehnologija uznapeuje...
Da postavim to ovako: Ako moze da se bira izmedju prirodnog gnojavog crvljvog votja i veshtachki proizvedenog,genetski modifikovanog sa aditivima i svom tom hemijom,ali da izgleda savrsheno,prelepo i ukusno....shta bi izabrao?

da li ti to yelis da kazes da su zene od krvi i mesa gnojave i crvljive?

Kad dođe vreme da se upotrebi robot ili one ručne igračke, znači da je vreme da se ode psihijatru...
ja tako mislim...sirovo, al iebiga...takav sam...

Btw, napisao sam jednom prilikom o boljem načinu, ako je neki baš rešio da koristi ruku - kada sam prvi put čuo, valjao sam se od smeha... Kaže :

Šnicla, ugrejana na 37 stepena, preplastiš preko organa...onako na pola, kao palačinku i - udri...

chovechansto ako ne spasu japanci niko netje!...kontaktirao sam izvesne ljude u japanu da pochnemo prodaju vakumiranih noshenih zhenskih gatja i u srbiji...misle da je ovo plodno tle

da li ti to yelis da kazes da su zene od krvi i mesa gnojave i crvljive?

Hotju da kazem da je to idealna supsititucija za "prave zene od krvi i mesa"ma kako ih okarakterisao.:)
Da ne spominjemo momenat zashtite od polnih bolesti i kontrole radjanja koji bi se na ovaj nachin postigao-naravno bitje i modeli za zene...zamisli samo mogutjnosti..od izgleda preko duzine!
U dalekoj dalekoj budutjnosti ako chovechansvo dogura dotle i prezivi a da se ne samounist"pravi" oba pola mocice da biraju sebi svoje malo savrshenstvo,brak ce nestati a nastavak vrste ce se obavljati donacijom sperme/jajnih celija u banku.To ce u potpunosti promeniti karakter drushtveniih odnosa i samog drushtva korenito!

Robot Ema za usamljene muškarce
18. jun 2008. / izvor: Business surfer
Na japanskom tržištu uskoro će se pojaviti nova igračka robot namenjena usamljenim muškarcima.

Jedna domaća firma proizvela je malog robota visine 38 centimetara koji radi na baterije i ume da ljubi na komandu, a prodavaće se po ceni od oko 175 dolara (113 evra).

Sa infracrvenim senzorima i elektronskim motorom, mala lutka robot nazvana Ema, približava se usnama kad detektuje ljudsko lice. Njeni tvorci kažu da tada postaje veoma mazna i umiljata.

"Često se roboti dovode u vezu sa snagom, brutalnošću i borbom. Mi smo želeli da prekinemo sa tim uvreženim verovanjem i stvorimo nežnog interaktivnog robota", izjavio je tim povodom predstavnik japanske firme "Sega tojs", prenose agencije.

"Ona je divna i mada nije ljudsko biće, prema muškarcu može da se ponaša kao da mu je prava devojka", rekao je on.

Ema za koju njeni proizvođači kažu da predstavlja "modernu verziju večne mlade devojke", može i da peva i pleše za svog vlasnika i kad zatreba da mu doda kreditnu karticu.
S obzirom na veliki broj usamljenih muškaraca, firma "Sega tojs" računa da će već prve godine prodati 10.000 ovakvih robota.

e pa muskarci,stvarno me zanima, da li zaista imate potrebu za ovakvim stvarima

...болесно...

Hotju da kazem da je to idealna supsititucija za "prave zene od krvi i mesa"ma kako ih okarakterisao.:)
Da ne spominjemo momenat zashtite od polnih bolesti i kontrole radjanja koji bi se na ovaj nachin postigao-naravno bitje i modeli za zene...zamisli samo mogutjnosti..od izgleda preko duzine!
U dalekoj dalekoj budutjnosti ako chovechansvo dogura dotle i prezivi a da se ne samounist"pravi" oba pola mocice da biraju sebi svoje malo savrshenstvo,brak ce nestati a nastavak vrste ce se obavljati donacijom sperme/jajnih celija u banku.To ce u potpunosti promeniti karakter drushtveniih odnosa i samog drushtva korenito!
Nisam znao da živiš u budućnosti...je li ova priča neki novi način za borbu protiv urmašica?:super:

Pogrešno je ako nazovem vaginom prorez na gumenoj lutki koju je K. naručio internetom da mu bude ćutljiva ljubavnica, u noćima kad je budan, kad nema fudbala na teveu, ni žena, ili kad je Šećer sa decom na moru. Jer je Linda (tako se ona zvala), imala toplu i meku, uslužnu, prijemčivu kao meduza ali nije peckala, klizavu kao meso školjke samo što nije grickala, srdačnu kao morska zvezda koja nije neizdepilirana bockala.

S njom nije bilo sećanja, jer je uvek bila ista i nije starila, pa je takvim pogledom gledala i njega. Ni nalik onim tamnim prolazima kod drugih žena, sličnim haustorima sa nepredvidljivim zavijucima na koje čovek nelaće kad ne upali svetlo, sličnim pesku Azurne obale ili živom blatu neke kambodžanske močvare. Put kroz Lindinu bio je prav i svetao, mirisao je na plastiku, na mokre ulaze u bazene napunjene hlorisanom vodom.

Ulazio je u nju pipajući joj gumene sise. Tvrdim da mu je odgovarala pravim pokretima, pomoću baterija smeštenih u donjem trbuhu, ali nije bila naročito napadna da ga ne preplaši. Blago ga je drmusala uspravljajući mu đoku, koji se, ukočenog vrata truckao, kao u transibiskoj železnici.

"Tvrdim... u stvari, zamišljam, maštam da sam poput Palčice ja ušla u gumenu lutku i da iščekujem susret sa K-om, glava prema glavi, kao u bajci", prepisujem iz Šizikinog dnevnika "To ne bi bio običan susret. Sveti Đorđe naspram aždaje, bik i toreador u areni za koju bi poslužilo Lindino telo. Mahanje crvenom krpom, pokliči gomile, strela koja se nabija između rogova mog muža... pardon, bika."

Eto šta se sve dešava u gumenoj ljubavnici, naizgled mirnoj utehi samca koji ispija Jack Danijel's i pivo, ne strepeći od ljubomornih scena i zakasnelih menstruacija.

Lindina pi'čkica, francuzinirana u svakom pogledu, mogla bi (preterujem, pa šta?) da posluži, zbog kvalitetne gume koja amortizuje udarce točkova, i kao vojna baza sa pistom za (kratka i slatka) glatka sletanja. Zbog obilja mogućnosti koje nudi (morska pećina, arena, pista), Lindina riba deluje ku'rvanjski, i to je dodatno uzbuđenje za kupca, izvor strepnje za Šiziku koja želi da je iznutra razgleda, zagonetka za Koto, Borčicu, Čersi, Cicibanku i sve žene koje žele da je imitiraju.

Back