Neživljeni

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
jel kontate vi koliko su ljudi seksualno neiživljeni a samim tim i besni, frustrirani, nepodnošljivi...
Nema to veze ni sa učestalošću ni sa raznovrsnošću... Prosto svakom drugom (u najbolju ruku) nešto fali
Sve neke teorije, neke fantazije, neke filozofije a niko ništa ne radi ili radi od muke...
Ne znam, meni se čini da stojimo jako loše sa seksom... Mnogo smo bre seksualno nepismeni
Ne zna narod šta oće, a sve bi sve... Ko Ciganče u supermarketu...
Ljudi ko da ne znaju da se je.bu već samo gledaju da se nadje.bu
Nesam školovala....

jel kontate vi koliko su ljudi seksualno neiživljeni a samim tim i besni, frustrirani, nepodnošljivi...
Nema to veze ni sa učestalošću ni sa raznovrsnošću... Prosto svakom drugom (u najbolju ruku) nešto fali
Sve neke teorije, neke fantazije, neke filozofije a niko ništa ne radi ili radi od muke...
Ne znam, meni se čini da stojimo jako loše sa seksom... Mnogo smo bre seksualno nepismeni
Nesam školovala....

Broj novorođenčadi sve govori u prilog tome da se malo jjeebbeemmoo.
E ovo boldovano si onako baš, baš u pravu. Kao da je cela Srbija jedna javna kuća ili kafana u kojoj devojke i muškarci imaju odvojene separee.

Nesam školovala....

Ма знају и да се је.у ал је битније постало ово друго, па сву снагу троше на то. Болесно друштво, болесне навике, само се нека болест форсира, не дај Боже да неком нешто опростиш, памти и кад те је у вртићу зајебао па му врати, ако треба и пензију кад дочекаш. Све бре погрешно.

Nesam školovala....

Probao sam da ih edukujem :mrgreen: ali naviklo na primitivni sex :aha:

Raditi znaci posao, Sex je uzivanje, tucas se zato sto volis tu igru ne zato sto radis kao u firmi :mrgreen:

Kad cujem tu rec Raditi za sex - povraca mi se :aha:

- - - - - - - - - -

******* nije Rad :lol: mozda se pokreces telom kao kada se igras ali ne radis grrrr! :dash:

- - - - - - - - - -

Jel kopas rudnik dok se kreses ? :hahaha:

Da, zanimljivo je kako mali procenat poplucaije je uopste sexualno aktivano :aha:

Vrlo moguce:D mada ne znam odakle ti taj podatak jedino ako je i to pocelo da se prati pa je u opsiu necijeg posla
Danas su sexualno aktivni klinci koji ne znaju ni sebe da zbrinu, ali zato znaju druge stvari ...jbg nikad se ne zna mozda ce bas od toga i da zive

Otuda potiche nervoza :srecna:

Narod se usredsredio na preziljavanje, ne mogu novac da odvoje samo za veknu hleba, a kamoli za kontracepciju. Mislim da pre pocinje nervoza i glavobolja zbog nedostatka novca....a ko nema novac ne moze ni da uziva (cak ni u sexu) jer je preopterecen zivotnim problemima.

My point...
sto se tice ove teme..je da jedino osobe u braku imaju redovno sex (racunam 3x nedeljno).
Ako ne zivis sa osobom, moze da funkcionise malo... ali ako ne dele i sve ostalo u zivotu, ubrzo nece biti ni to...

Sada samo cekam nekog da se javi i kaze mi da ga osobe u braku imaju najmanje :mrgreen:

My point...
sto se tice ove teme..je da jedino osobe u braku imaju redovno sex (racunam 3x nedeljno).
Ako ne zivis sa osobom, moze da funkcionise malo... ali ako ne dele i sve ostalo u zivotu, ubrzo nece biti ni to...

Sada samo cekam nekog da se javi i kaze mi da ga osobe u braku imaju najmanje :mrgreen:

Ja sa devojkom bez braka imam vise od vas u braku koji nemate vremena od posla i obaveza da se lepo kresnete :rotf:

- - - - - - - - - -

Cak sta vise, ja sa devojkama online i na Cam vise X svrsim dnevno od vas u braku koji kukate ovde :malav:

Koliko dugo- mesec,dva...? I koliko cesto ?

Koliko zelimo heart: dok smo zajedno :) 5- 10 x dnevno , zavisi koliko imamo slobodnog veremena :zper:

Nekada kod mene provedemo 10 dana - sexamo se kad pozelimo :cool: slobodni oboje bez obaveza - menjamo poze i nove smisljamo iz dosade :rumenko:

Ako mislis da ce brak da ti pruzi siguran sex varas se , jer ima brakova gde se parovi nemaju sex - kresu se okolo a zive zajedno zbog finansija i sl . :aha:

To treba da ispricas na psihoterapijskoj stolici :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ok, 10x na dan . 2 nedelje.

I onda cekas mesecima da naidje druga.

Znaci, nemas redovno sex.

Probaj i ti, brakomanija je tvoj sindrom :malav:

Ne znaci mozda za tebe :lol:

Otkud ti znas da li ja kresem i koliko u Private Life ^^ :lol:

Kakvi meseci ??? Prvo nadjem drugu onda raskinem :heart: imam zlatne rezerve ne brini ~~~ :lol:

Back