Nezgodna pitanja o seksu

• Začetnik teme Začetnik teme goga+
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mv rekao sam ti da si ispunila bonus za danas ne obracaj mi se vishe

ale, dusho, sreca tvoja pa sam za danas vec iznapusavala dovoljno likova, te sam sad smirena ko da sam pohebana
u poslednje vreme mi je uzasno kratak fitilj za forumsku glupost, bezobrazluk, a licemerje onih koji hoce da mi privuku paznju pogotovu
te sledeci put kad mi se obratis, razmisli prvo dobro jel imas nesto smisleno da mi kazes, inace cu da te guzim do besvesti
ajd, sad i tebi sikter

- - - - - - - - - -

mda... vreme treba da se skontaju ljudi od kakog su materijala :lol:

odok... pozdravi dzibera i nek kupi ravne kifle da se razlikuju:hahaha:
uopste ne treba mnogo vremena, posle tolikih godina na krsti, mogu posle deset postova da provalim ko je od kakvog materijala
aj, uzdravlje i tebi, odoh da pisem scientific paper, dosta sam razgibavala iq ka niskim oktavama ovde :malav:

imam ja jedno nezgodno pitanje o sexu, a posredno je vezano i za ginekologe, pa moze lepo da se linkuje sa jucerasnjom konverzacijom
naime, rekla sam da ne gajim prefernce spram ginekologa an general, ali zato imam sexualne mastarije spram hirurga - neurolozi i kardiolozi su mi najslabija strana
kad ih vidim na hodniku u zelenom odelcetu i klompicama, sa onim kapicama na glavi, meni gace same padaju, iako ih uopste i ne nosim
e, sad, ne znam da li i to spada u one sexualne mastarije tipa "uniforma", jer su i lekari u svojevrsnoj uniformi, ili je to ipak moja licna mastarija uslovljena mojim strahom od smrti i time sto sam generalno jedno bolesljivo stvorenjce...
mozda hirurge dozivljavam kao bogove na zemlji, te time na povrsinu isplovljava moja urodjena religioznost koje pokusavam da se ratosiljam negacijim boga kroz bavljenje prirodnim naukama? :think:
mislim da je ovo bas jedno nezgodno pitanje o sexu

meni su lekari o kojima prichash totalno aseksualni... moja najbolji drugar iz detinjstva iz porodice gde mu je cale bio doajen hirurgije, a on bio sa facom ko iz holivuda, visok, razvijen, muzevan, kad je zavrsio medicinu i kad sam ga vido u odelcetu iskido sam se na sta lici :lol:

dobro, nisam zena i ne mogu da sudim, ali covek kad ode u bolnicu je ko kad vernik udje u crkvu, to oni znaju i igraju ulogu malih bogova sa ogromnim samopouzdanjem na licu iako mnogi veze sa poslom nemaju ali zene na to padaju jer vole da vide sigurnost na muskarcevom licu pa cak i onu neutemeljenu a pogotovo kada su u inbitornom stanju da se boje za sebe

zesca ti ta maca...dolazi zima :)

Back