Nezgode sa seks igračkama

Ovaj vibrator od 10 cm nalazio se u pacijentovoj bešici u horizontalnom položaju - i zahvaljujući "Duracellu" i dalje je vibrirao ;)

Pacijentkinja je došla u hitnu pomoć i rekla osoblju da je koristila vibrator u spavaćoj sobi sa svojim dečkom i izjavila da ga je 100% koristila samo van tela.

Navela je i da je iznenada osjetila oštar bol, a zatim je vibrator iznenada nestao. Nakon kratke potrage, tada je shvatila da on mora biti u njenom tijelu jer je mogla osjetiti vibraciju.

"Svaki put kada je postajalo sve jače, kao da mi je ceo stomak vibrirao."

Nažalost, prilikom ginekoloških pregleda nije bilo stranog tijela u vagini. Međutim, rendgenski snimak je pokazao da se seks igračka zaglavila bočno u njenoj bešici nakon što je ušla kroz uretru.

Vibrator je na kraju uklonjen operacijom.

Pogledajte prilog 1395065

Translate sa Anatomie ist halt so

Link
neki ljudi su rekli da su žene pametnije od muskaraca :roll:

Igra služi da se nadražimo. Što da on ubacuje u veštačku pored moje? Al opet, možda neko i to radi?

možda nisi gledao slatko mučenje vibratorom? Ja volim kad je veže pa je tako nadražuje. Sexy
FB_IMG_1692370923696.jpg

Ovaj vibrator od 10 cm nalazio se u pacijentovoj bešici u horizontalnom položaju - i zahvaljujući "Duracellu" i dalje je vibrirao ;)

Pacijentkinja je došla u hitnu pomoć i rekla osoblju da je koristila vibrator u spavaćoj sobi sa svojim dečkom i izjavila da ga je 100% koristila samo van tela.

Navela je i da je iznenada osjetila oštar bol, a zatim je vibrator iznenada nestao. Nakon kratke potrage, tada je shvatila da on mora biti u njenom tijelu jer je mogla osjetiti vibraciju.

"Svaki put kada je postajalo sve jače, kao da mi je ceo stomak vibrirao."

Nažalost, prilikom ginekoloških pregleda nije bilo stranog tijela u vagini. Međutim, rendgenski snimak je pokazao da se seks igračka zaglavila bočno u njenoj bešici nakon što je ušla kroz uretru.

Vibrator je na kraju uklonjen operacijom.

Pogledajte prilog 1395065

Translate sa Anatomie ist halt so

Link
svasta objavljuju...

Back