Nezgode sa seks igračkama

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.115
Ovaj vibrator od 10 cm nalazio se u pacijentovoj bešici u horizontalnom položaju - i zahvaljujući "Duracellu" i dalje je vibrirao ;)

Pacijentkinja je došla u hitnu pomoć i rekla osoblju da je koristila vibrator u spavaćoj sobi sa svojim dečkom i izjavila da ga je 100% koristila samo van tela.

Navela je i da je iznenada osjetila oštar bol, a zatim je vibrator iznenada nestao. Nakon kratke potrage, tada je shvatila da on mora biti u njenom tijelu jer je mogla osjetiti vibraciju.

"Svaki put kada je postajalo sve jače, kao da mi je ceo stomak vibrirao."

Nažalost, prilikom ginekoloških pregleda nije bilo stranog tijela u vagini. Međutim, rendgenski snimak je pokazao da se seks igračka zaglavila bočno u njenoj bešici nakon što je ušla kroz uretru.

Vibrator je na kraju uklonjen operacijom.

IMG_2945.jpeg

Translate sa Anatomie ist halt so

Link

Ne,zašto uvreda,invalidi imaju svoja pomagala da bi živeli normalnim životom,ajde nemoj sada biti licemer.
Nisam licemer što koristim sexualna igračke za vreme sexa.! Ne razumem te. Kažeš da invalidi koriste pomagala. Pominješ lutku I vešt vaginu. To nema potrebe u odnosu muškarca i žene. Ali neke igračke su ok a ti kažeš za invalide su. Wtf?

Nisam licemer što koristim sexualna igračke za vreme sexa.! Ne razumem te. Kažeš da invalidi koriste pomagala. Pominješ lutku I vešt vaginu. To nema potrebe u odnosu muškarca i žene. Ali neke igračke su ok a ti kažeš za invalide su. Wtf?
Zbunila si se,ok je,razumem te.Ne zameram,razumem,šta god kome fali neka ide u radnju i kupi.
Pričam o sebi i rekoh,ne želim plastiku,ne želim silikone,čak ni sise silikonske,ja o sebi pišem.

To može biti tvoj stav. Legitimno. Ali da kažeš da je to za invalide, da je smešno, time unižavaš one koji koriste. Ja koristim. Ponekad. Samo izbor reči.
Vrsti se i pročitaj,hajde molim te.Ako nisi razumela ok je.Rekoh,Invalidi imaju svoja pomagala da bi živeli normalnim životom,noga,kuk,kolica,oko,sex nisam pominjao što se njih tiče.
Tako je i u sexu,ako te muškarac ne zadovolji,ne zna,nema sa lim koristi pomagala,ništa loše,ja samo rekoh da meni to smeta i ne želim u trenutku odnosa.

O bože, kako je to moglo da se desi??

E to se i ja pitam

Sjećam se dobro kad sam prvi put katetizirala pacijentkinju i onako stetilno završila u pogresnom otvoru

Tad sam došla kući i odmah knjigu u ruke i kontam njena vagina nema veze sa ovom iz knjige ovo u knjigi je ideala koja u stvarnosti ne postoji

a ova dama je čak uspjela da progura vibrator i spiralu u bešiku

Katastrofa

Back