Nezdrava i biološki bezvredna hrana

Najsmesnije mi je kada neko ko veruje mesnoj i mlecnoj industriji govori za druge da im je ispran mozak. Hrana koja je produkt patnje, mucenja, straha, bola i smrti ne moze biti zdrava za nas i nasu decu. Sto se tice sungazing-a, nisam to jos probala, ali sam citala na fb stranici Dr Sladjane Velkov dosta o tome (ona to cesto upraznjava) i javljaju se ljudi kojima je ta praksa pomogla da se izbore sa bolestima. Al ko voli vise hemiju (hemoterapiju, citostatike i sl.) neka koristi hemiju. Slobodni smo da radimo sa svojim zivotom sta hocemo.

farting_smiley.gif

- - - - - - - - - -

E da mi je tvoja glava,bar 15min... da se odmorim ko covek... :rostilj:

E da ti je moje dupe bar na jedan dan, pa da doneseš najbitnije i najbolje odluke u životu. :mafijas:

- - - - - - - - - -

Najsmesnije mi je kada neko ko veruje mesnoj i mlecnoj industriji govori za druge da im je ispran mozak. Hrana koja je produkt patnje, mucenja, straha, bola i smrti ne moze biti zdrava za nas i nasu decu. Sto se tice sungazing-a, nisam to jos probala, ali sam citala na fb stranici Dr Sladjane Velkov dosta o tome (ona to cesto upraznjava) i javljaju se ljudi kojima je ta praksa pomogla da se izbore sa bolestima. Al ko voli vise hemiju (hemoterapiju, citostatike i sl.) neka koristi hemiju. Slobodni smo da radimo sa svojim zivotom sta hocemo.

Apsolutno. Svaka čast.

A meni je najsmesnije kad se neko sa takvim nastupom i stavom iscudjava kad mu neko kaze da mu je ispran mozak.
Zaista ste kao neka decurlija ili oni gay aktivisti. Samo svoje terate a za stavove drugih vas bas briga.
Jos samo da organizujete neku 'paradu vegana' i dozivljaj bi bio kompletan.

A na ovo drugo boldovano bih jos dodao ...''sve dok taj nacin zivota ne namecemo drugima''.

Kad pročitam komentare raznih gurua krstaričarskih, zapitam se kako da ne poželim da zaista u potpunosti isprobaju sungazing i da mu se stvarno onako zdušno posvete, pa da i u trenutku kad im se učini da ipak ne deluje i da je krajnje vreme da pojedu nešto, oni ipak nastave još malo da gledaju u Sunce.

A meni je najsmesnije kad se neko sa takvim nastupom i stavom iscudjava kad mu neko kaze da mu je ispran mozak.
Zaista ste kao neka decurlija ili oni gay aktivisti. Samo svoje terate a za stavove drugih vas bas briga.
Jos samo da organizujete neku 'paradu vegana' i dozivljaj bi bio kompletan.

A na ovo drugo boldovano bih jos dodao ...''sve dok taj nacin zivota ne namecemo drugima''.

AHa, onda bi "mi" trebalo "vas" da nazivamo decurlijom i gay aktivistima, zato sto terate svoje stavove. Ne znam o kakvom nastupu pricas. Rekla sam golu istinu. Ljudske i neljudske zivotinje isto osecaju patnju, bol i strah od smrti, ne znam sta te je tu toliko uvredilo. Istina mozda? jbg. Kako moze neki stav da se namece drugome? ne razumem. Onda ti prestani " da nameces" svoj stav o tome kako mi, koji smo protiv nasilja, nismo u pravu. fer-plej.

AHa, onda bi "mi" trebalo "vas" da nazivamo decurlijom i gay aktivistima, zato sto terate svoje stavove. Ne znam o kakvom nastupu pricas. Rekla sam golu istinu.

Postoji ocigledna razlika u nastupu koju, ocigledno ne vidis.

Ljudske i neljudske zivotinje isto osecaju patnju, bol i strah od smrti, ne znam sta te je tu toliko uvredilo. Istina mozda? jbg.

Ne znam zasto odmah mislis da me je nesto uvredilo? Ako neko napise nesto sa cime se ja ne slazem, ja to ne dozivljavam kao uvredu.
Taj deo tvog posta nisam ni komentarisao. U ostalom, slazem se sa time sto si napisala.

Kako moze neki stav da se namece drugome? ne razumem. Onda ti prestani " da nameces" svoj stav o tome kako mi, koji smo protiv nasilja, nismo u pravu. fer-plej.

Tacno, ne razumes.

E da ti je moje dupe bar na jedan dan, pa da doneseš najbitnije i najbolje odluke u životu. :mafijas:

- - - - - - - - - -

Ju,ju,pa ti si mene pomesao,sta cu ja sa tvojim du*etom,nisam ja od tih...:dontunderstand:
Ili bi moje promene i odluke bile u tom smeru da bi se odusevio tvojom guzom koja zivi od sunca i vazduha,pa bi pozeleo da je malo....:per:

Ljudi jedite sta hocete,i pustite druge da jedu...
Ja volim te telece tumore,i tu gmo smesu,uzivam u alfa-toksinu,i to je to,svesno to jedem... A ti se hrani i mesecinom ako hoces bas me pa nesto zabole levo jajce...:bye:

Onaj što samo sedi i leži, i ždere krmetinu i GMO proserotine iz McDonalds-a, a sve preko 300 metara prelazi kolima, ne može gotovo nikada da doživi erekciju, i mora da koristi vijagru.

A da bi se napravila vijagra, i ostala veštačka sranja, treba da se ubije neka zdrava životinja, da bi neki bolesni krmak mogao da je6e. :rida: Dno dna...

Ljudi su potrosna roba na kojima se zaradjuje.

http://webcache.googleusercontent.c...le-zla-2-na-balkanu-najtrazenija-vijagra.html

Back