Markoni_kv
Primećen član
- Poruka
- 582
Apsolutno. Sve što ste pokušali da napišete protiv sungazinga sam pobalegao argumentima.
Idi gledaj u kantu punu svinjske masti.
E da mi je tvoja glava,bar 15min... da se odmorim ko covek...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apsolutno. Sve što ste pokušali da napišete protiv sungazinga sam pobalegao argumentima.
Idi gledaj u kantu punu svinjske masti.
Hahhhhaah
E da mi je tvoja glava,bar 15min... da se odmorim ko covek...![]()
Najsmesnije mi je kada neko ko veruje mesnoj i mlecnoj industriji govori za druge da im je ispran mozak. Hrana koja je produkt patnje, mucenja, straha, bola i smrti ne moze biti zdrava za nas i nasu decu. Sto se tice sungazing-a, nisam to jos probala, ali sam citala na fb stranici Dr Sladjane Velkov dosta o tome (ona to cesto upraznjava) i javljaju se ljudi kojima je ta praksa pomogla da se izbore sa bolestima. Al ko voli vise hemiju (hemoterapiju, citostatike i sl.) neka koristi hemiju. Slobodni smo da radimo sa svojim zivotom sta hocemo.
Najsmesnije mi je kada neko ko veruje mesnoj i mlecnoj industriji govori za druge da im je ispran mozak. Hrana koja je produkt patnje, mucenja, straha, bola i smrti ne moze biti zdrava za nas i nasu decu. Sto se tice sungazing-a, nisam to jos probala, ali sam citala na fb stranici Dr Sladjane Velkov dosta o tome (ona to cesto upraznjava) i javljaju se ljudi kojima je ta praksa pomogla da se izbore sa bolestima. Al ko voli vise hemiju (hemoterapiju, citostatike i sl.) neka koristi hemiju. Slobodni smo da radimo sa svojim zivotom sta hocemo.
A meni je najsmesnije kad se neko sa takvim nastupom i stavom iscudjava kad mu neko kaze da mu je ispran mozak.
Zaista ste kao neka decurlija ili oni gay aktivisti. Samo svoje terate a za stavove drugih vas bas briga.
Jos samo da organizujete neku 'paradu vegana' i dozivljaj bi bio kompletan.
A na ovo drugo boldovano bih jos dodao ...''sve dok taj nacin zivota ne namecemo drugima''.
AHa, onda bi "mi" trebalo "vas" da nazivamo decurlijom i gay aktivistima, zato sto terate svoje stavove. Ne znam o kakvom nastupu pricas. Rekla sam golu istinu.
Ljudske i neljudske zivotinje isto osecaju patnju, bol i strah od smrti, ne znam sta te je tu toliko uvredilo. Istina mozda? jbg.
Kako moze neki stav da se namece drugome? ne razumem. Onda ti prestani " da nameces" svoj stav o tome kako mi, koji smo protiv nasilja, nismo u pravu. fer-plej.
E da ti je moje dupe bar na jedan dan, pa da doneseš najbitnije i najbolje odluke u životu.
- - - - - - - - - -
Onaj što samo sedi i leži, i ždere krmetinu i GMO proserotine iz McDonalds-a, a sve preko 300 metara prelazi kolima, ne može gotovo nikada da doživi erekciju, i mora da koristi vijagru.
A da bi se napravila vijagra, i ostala veštačka sranja, treba da se ubije neka zdrava životinja, da bi neki bolesni krmak mogao da je6e.Dno dna...