Nezavisno Kosovo je krenulo niz brdo pomognimo mu i ne odmažite!

nesko101

Elita
Poruka
20.784
Autorska
Vreme je došlo da ne sprečavamo izumiranje priznavanja nezavisnosti Kosova.Dijalog nam više nije potreban jer on spašava opstanak okupacije svete Srpske zemlje.
Niko više osim plaćenika ne priča da se više Srbija ne pita.
Jedini problem u ovoj priči su sami Srbi koji ne primećuju onu EU koja može da ucenjuje samo Srbe.

provokkatoru, evo prošlo je 20 godina od bombardovanja i otimačine... ne da se sećamo već nam je u srcu , crkni i pukni beddo
Po čemu sam provokator?
Što ne priznajem da je Kninska Krajina legitimna Hrvatska država? I zašto bih to i prizano,kad je akios da je to Srpska zemlja pod trenutnom okupacijom Hrvatskih oružanih snaga?

Sveta Srpska zemlja je i Kninska Krajina, ništa manje od Kosova i Metohije, al vidim da je se više niko i ne seća u Srbiji.
Svete srpske zemlje su danšnji rumunski deo Banata, Pomorišje i Banatska Crna Gora i ostale teritorije u današnjim susednim državama kojih se današnji Srbi i ne sećaju kao srpskih.
Jednom kad potpišeš da si priznao suverenitet državama u kojima su one danas, to možeš da promeniš tek na nekoj novoj mirovnoj konferenciji.

Po čemu sam provokator?
Što ne priznajem da je Kninska Krajina legitimna Hrvatska država? I zašto bih to i prizano,kad je akios da je to Srpska zemlja pod trenutnom okupacijom Hrvatskih oružanih snaga?

"Srpski rodoljubi" priznaju sve odluke svetske globalističke vlade, tako i mene napadnu kad kažem da je Dalmacija srbska.
Kažu "šta će nam taj kamenjar".

Svi se onda udruže iz petinih žila da dokažu kako je Dalmacija Hrvatska.

Recimo ovaj gore
@buudala
"....Jednom kad potpišeš da si priznao suverenitet državama u kojima su one danas, to možeš da promeniš tek na nekoj novoj mirovnoj konferenciji...." tipičan bot titove UDBE.

Tu se sretnu svi i LGBT, i navijači, i dveraši, i SNSovci, svi slušaju šta im se kaže.

"Srpski rodoljubi" priznaju sve odluke svetske globalističke vlade, tako i mene napadnu kad kažem da je Dalmacija srbska.
Kažu "šta će nam taj kamenjar".

Svi se onda udruže iz petinih žila da dokažu kako je Dalmacija Hrvatska.

Recimo ovaj gore
@buudala
"....Jednom kad potpišeš da si priznao suverenitet državama u kojima su one danas, to možeš da promeniš tek na nekoj novoj mirovnoj konferenciji...." tipičan bot titove UDBE.

Tu se sretnu svi i LGBT, i navijači, i dveraši, i SNSovci, svi slušaju šta im se kaže.

Kakva te cna titova udba snašla?

To su neumoljive činjenice protiv kojih kao pojedinac mogu da osećam nezadovoljstvo, ali kao državljanin Srbije imam obavezu da ih uvažavam čak i dok nastojim da to promenim.
Dalmacija jeste bila srpska i to sve dok je se Srbi potpisom na avnojevštinu nisu odrekli kao i ostalih ništa manje srpskih zemalja.

Kakva te cna titova udba snašla?

To su neumoljive činjenice protiv kojih kao pojedinac mogu da osećam nezadovoljstvo, ali kao državljanin Srbije imam obavezu da ih uvažavam čak i dok nastojim da to promenim.

Da ih "uvažavaš"???
Dobro, uvažavaj samo ti ustaše, sretno ti bilo sa UVAŽAVANJEM ustaša.

Косово више нема већину у УН самим тим више не може да затражи чланство у њој, нити у његовим организацијама као што су УНИЦЕФ, УНЕСКО и осталим. Једине две државе које спречавају признавање Косова су Руска федерација и НР Кина. Дакле по УН-у Косово је постала непризната држава. То је факт.

Poslednja izmena:
Da ih "uvažavaš"???
Dobro, uvažavaj samo ti ustaše, sretno ti bilo sa UVAŽAVANJEM ustaša.
Ne uvažavam ustaše nego činjenicu da savremena država Srbija priznaje Republiku Hrvatsku u njenim današnjim granicama.

Isto kao što priznaje Rumuniju ili Bugarsku, Albaniju, Grčku, Severnu Makedoniju

Ne uvažavam ustaše nego činjenicu da savremena država Srbija priznaje Republiku Hrvatsku u njenim današnjim granicama. Isto kao što priznaje Rumuniju ili Bugarsku, Albaniju, Grčku, Severnu Makedoniju

"...savremena država Srbija..." samo što nije priznala i tkz. savremeno Kosovo.
Štaviše naše glavešine se ubiše da ubede svet da prizna kosovo. Kako je sad trenutak ili nikad!
Da ne skrećemo tremu, činjenica je da je RSK otpisana od većine Srba, i činjenica je da je to smernica koju svi poštuju. Uvažavao ili ne, tako je. Od krajnje desnice do krajnje levice, ne sećam se da neko skorije uopšte i izgovorio tu reč u javnom govoru Srbije?

Најактивнији браниоци "независности" Косова су другосрбијанци, зато што је то један од малог броја разлога њиховог постојања и много конкретније синекуре које су добијали док су деловали као битан чинилац. Мислим да у овом тренутку, што рече Драган Јовановић, могу да добију само ку*ац од ЕУ, а поготово Трампа, а око осталог могу да се договоре. Даће им Мадлен Одврајт, Сорош и остала гомила "живих мртваца"? Опасан је једино АВ зато што је лудак, лопов и лажов и притом уцењен, а опсенар је који добија добре савете од нечастивог. Прода се цела Србија због бедних сто евра. Али попиће се и то испред продавнице, а он више неће имати трикова из рукава. Онда ће Косово, после другог Трамповог избора, "шаптом пасти".

Најактивнији браниоци "независности" Косова су другосрбијанци, зато што је то један од малог броја разлога њиховог постојања и много конкретније синекуре које су добијали док су деловали као битан чинилац. Мислим да у овом тренутку, што рече Драган Јовановић, могу да добију само ку*ац од ЕУ, а поготово Трампа, а око осталог могу да се договоре. Даће им Мадлен Одврајт, Сорош и остала гомила "живих мртваца"? Опасан је једино АВ зато што је лудак, лопов и лажов и притом уцењен, а опсенар је који добија добре савете од нечастивог. Прода се цела Србија због бедних сто евра. Али попиће се и то испред продавнице, а он више неће имати трикова из рукава. Онда ће Косово, после другог Трамповог избора, "шаптом пасти".
"Kosovo više nikada neće biti deo Srbije."

- Kondoliza Rajs, pristaša trampove partije

Трамп је лош али Бајден као доказани србофоб је 100 пута гори.
А не мали број Американаца српског порекла, гласаће баш за Бајдена. Зашто, то њихова душа зна. Да делују савремено или из неког другог идиотског разлога.

"...savremena država Srbija..." samo što nije priznala i tkz. savremeno Kosovo.
Štaviše naše glavešine se ubiše da ubede svet da prizna kosovo. Kako je sad trenutak ili nikad!
Da ne skrećemo tremu, činjenica je da je RSK otpisana od većine Srba, i činjenica je da je to smernica koju svi poštuju. Uvažavao ili ne, tako je. Od krajnje desnice do krajnje levice, ne sećam se da neko skorije uopšte i izgovorio tu reč u javnom govoru Srbije?

Kosovo nije priznato i to je činjenica.
Savremena srpska diplomatija , naprotiv, vodi kampanju povlačenja priznanja .

RSK , isto kao i ostale srpske teritorije koje sam nabrojao, nisu otpisane ni od jednog Srbina.
Meni je žao što smo bili prisiljeni da se odreknemo suvereniteta nad Banatom isto kao što mi je žao RSK ili što smo morali da se povlačimo iz ostalih nabrojanih današnjih međunarodno priznatih država.
To je stanje koje se menja samo na mirovnim konferencijama, nakon velikih tumbanja.

Back