Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
zadovoljni kupac imas li taj tvoj avatar u nekoj boljoj rezoluciji treba mi ta slika da nerviram neke demokrate malo , sto pricaju da legija nije heroj 5. oktobra
zadovoljni kupac imas li taj tvoj avatar u nekoj boljoj rezoluciji treba mi ta slika da nerviram neke demokrate malo , sto pricaju da legija nije heroj 5. oktobra
Netreba da se ocepljujemo samo malo da ojacamo i posle nece vise da kukaju na nas ,ne zaboravite da su najprofitabilnija preduzeca u Vojvodini ona koja smo svi mi gradili .Ta ista koja sada Vojvodjani svojataju ko njihova i traze da se zarade od njih ostaju u Vojvodini.