.........al bez obzira ti sigurno ne bi imo nista protiv?Joooooooj... Sve biser do bisera...
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.........al bez obzira ti sigurno ne bi imo nista protiv?Joooooooj... Sve biser do bisera...
![]()
.........al bez obzira ti sigurno ne bi imo nista protiv?
Pa sto da ne,vidis kako smo mi velikodusni,kad dadosmo sve sta je ta mala tackica za nas,nego jeste li vi spremni svoje davati?A Mali Mokri Lug?![]()
A sto tek sad,djeticu?Pa ako dodje do toga vjeruj mi da cu svoju okucnicu proglasit nezavisnom republikom...
Ovo mi sad sve lici na djeciju igru...![]()
A sto tek sad,djeticu?
Lose vidim na daljinu pa sad kad je prislo ovako blizu postalo mi jasno...
Aj laku noc, odoh da gledam tekmu, igra mi Crna Gora protiv Italije...
Cujemo se sjutravece...![]()
Problem je sto ih mi nismo ni krojili,nego uvek neko drugi za nas.Vreme je konacno da ih mi sami skrojimo,pas vidit kako vise rukavi,a bogami i nogavice...ama ljudi mani te se krojenja granica..viš ..da Vam ne ide od ruke...kako god da skrojite rukavi kratki..![]()
Problem je sto ih mi nismo ni krojili,nego uvek neko drugi za nas.Vreme je konacno da ih mi sami skrojimo,pas vidit kako vise rukavi,a bogami i nogavice.![]()
Lose vidim na daljinu pa sad kad je prislo ovako blizu postalo mi jasno...
Aj laku noc, odoh da gledam tekmu, igra mi Crna Gora protiv Italije...
Cujemo se sjutravece...![]()
Ovo vec postoji, a i naslov teme nije adekvatan, ali eto da dam odgovor.
Ne moze lokalna samouprava da naredjuje drzavi.
..ama ljudi mani te se krojenja granica..viš ..da Vam ne ide od ruke...kako god da skrojite rukavi kratki..![]()
Ја сам летос чула од Херцегновљана да би се радо припојили Републици Српској, ионако су тик једни уз друге, чак су лепо и пут до Требиња направили...милина, само још да се договоре с Додиком.![]()
..ama ljudi mani te se krojenja granica..viš ..da Vam ne ide od ruke...kako god da skrojite rukavi kratki..![]()
putuje li Milo u Italiju na tekmu? cujem da su mu rezervisali pocasnu lozu
Ја сам летос чула од Херцегновљана да би се радо припојили Републици Српској, ионако су тик једни уз друге, чак су лепо и пут до Требиња направили...милина, само још да се договоре с Додиком.![]()
Polako Sofija, idemo redom... Vojvodina, Presevska dolina, Srpski dio Sandzak regije pa tek onda mozemo pricat´ o H.Novom...![]()
Polako Sofija, idemo redom... Vojvodina, Presevska dolina, Srpski dio Sandzak regije pa tek onda mozemo pricat´ o H.Novom...![]()
http://www.blic.co.yu/politika.php?id=61044
Da je Tadic pametniji pa da proglase priznanje nezavisne drzave Herceg Novi.
Ne verujem da bi se ni Novljani bunili.
Raspashce se Milogorija uskoro.![]()
Hvala Novljanima!p.s. Na avion pa u Srbiju braco Bokelji!!
![]()