Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
e brate, ako misliš da s iskusnom tetkom treba da uvijaš u šifon propoziciju za krevetsku akrobaciju onda idi i rokni se. lepo joj reci šta oćeš, biranim rečima, ako oće oće ako neće neće, tu ti strategija ne pomaže
e brate, ako misliš da s iskusnom tetkom treba da uvijaš u šifon propoziciju za krevetsku akrobaciju onda idi i rokni se. lepo joj reci šta oćeš, biranim rečima, ako oće oće ako neće neće, tu ti strategija ne pomaže
Odkud ja znam da li si bakohebac ili nisi. Sam si rekao neka starija udovica. Kakvu sliku treba da stvorim u glavi? Naravno da je neka starija zena sa crvenim tapetama po stanu , crno belim slikama i 30 macica po stanu i miris macje kake pomesan sa mirisljavim stapicima. To bi cak bio i profil sexualno otvorenije zene u tim godinama.
U danasnje vreme je doslo do ogromnog napumpavanja zenskog ega i srozavanja muskog.
Negativne posledice se osecaju i bice ih jos dugo ,naravno i taj zenski ego je nerealan i mora jednom puci i eksplodirati ko cepelin.....
Tako je Zabice, uvek neka potvrda,aman dokle vise ikakvih potvrdjivanja, moze li onako, normalno i opusteno, energije da se "sretnu" i da proradi onako prirodno