- Poruka
- 98.635
EGO - da li je zaista nezasita zver koja uvek trazi jos potvrda cak i kada smo sigurni da nas druga strana voli?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je isto![]()
Ne znam kakva potvrda više treba i zašto bi neko hteo da bude sa takvom osobom.
a sta znam ja, samo primecujem da su ljudi postali teski egoisti i da stalno traze neke potvrde![]()
EGO - da li je zaista nezasita zver koja uvek trazi jos potvrda cak i kada smo sigurni da nas druga strana voli?
To je patologija a ne nezasita zver.
Istina.Imas ljude koji imaju svakodnevnu potrebu da ih neko hvali,da im se divi,da im zavidi.Koliko vidim,takvi su u velikoj vecini.
Skromnost,realnost i emotivnost su u danasnje vreme grehovi koje okolina ne prasta.
a sta znam ja, samo primecujem da su ljudi postali teski egoisti i da stalno traze neke potvrde![]()
Svako voli da slusa lepe stvari, cak i ljudi koji pricaju da ne vole, oni prilaze tome sumnjicavo ali nesto mora da prodje i do njih... A zasto ljudi imaju tu potrebu da im neko stalno govori da ih voli, da je to - to, ne znam, uglavnom znam da ljudi vise slusaju reci nego dela, mozes raditi sta god hoces dok god pricas da je drugacije...
Intuicijom moze da se tacno oseti da li te neka osoba voli- ili ne , ili ima neke sumnje, ili je iz neke koristi sa tobom ^^
I muskarci i zene.
Samo sto mnogi ignorisu intuiciju - iz zelje da se konacno poklopi savrsena ljibav,verovatno - nastavljaju dalje,i placaju!
mislim da bi i zaljubljenost trebalo tretirati kao drugo stanje.
Kada se ti primis na tu neku osobu sve to i intuicija i racio i sve pada u vodu, mislim da bi i zaljubljenost trebalo tretirati kao drugo stanje.![]()
ne, to je samo praiskonski gušter u glavi koji ti ti šapće da bi tvoj mužjak, ma kolko te voleo, vrlo rado naguzio neku usputnu ženku ako se samo malo opustiš. i u pravu je