- Poruka
- 46.570
..istina..
..ja na primer tu njenu (ekonomiju?) ne bih zavrshila od osamnaeste do dana danashnjeg, bez dece..
![]()
e to

znam koji bez dece nisu mogli da to zavrse
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..istina..
..ja na primer tu njenu (ekonomiju?) ne bih zavrshila od osamnaeste do dana danashnjeg, bez dece..
![]()
bila je tema pre nekoliko meseci o zeni koja je zavrsila dva ili tri fakulteta i koja govori 5 ili 6 jezika, a nema dovoljno prihoda da se ljudski prehrani
pa je bila polemika oko toga kako je sramota da takvi vrhunski strucnjaci propadaju u zemlji dok neki neobrazovani jedu njen hleb
moj stav je da ovoj zemlji vise vredi momak sa automehanicarskim zanatom od nje, jer ona svoje znanje nije umela prakticno da primeni
diplome zaista ne znace puno
ovo nisam napisala zbog cicka
sa moje strane podrzavam svaku inicijativu ka napretku
ulaganje u sebe uvek daje mogucnost vise u buducnosti, pa ko koliko iskoristi
a za bolonju - mnogo je kritikovana, ali smo svedoci da ni stari sistem obrazovanja nije bio idelan
bolonja samo daje mogucnost da ko zeli, sebi moze da olaksa..ispit moze da polaze kroz kolokvijume, i za to je potreban redovan kontinuirani rad
ne mislim da su studenti time osteceni..osteceni su samo za mogucnost kampanjskog rada - ici cu ili necu na predavanja ceo semestar, a ucicu mesec dana pred ispit
ko hoce moze sebe i kroz bolonju dobro da obrazuje, ko nece uvek ce da pronadje izgovor
- - - - - - - - - -
cuo si, al nisi ni pokusao
lakse je da omalovazis, nego da se pomucis i oznojis
Svekar![]()