Nezaposlenim će biti date injekcije za mršavljenje kako bi se "vratili na posao"

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.621
Nezaposlenim ljudima u GB će biti date injekcije za mršavljenje prema vladinim planovima kako bi se vratili na posao.

Ves Streeting, ministar zdravlja, rekao je da bi nova klasa lekova mogla imati "monumentalni" uticaj na gojaznost i navođenje Britanije na rad.

Gospodin Striting je najavio ulaganje od 280 miliona funti od Lilli, najveće svetske farmaceutske kompanije, u razvoj novih lekova i načina lečenja. Planovi će uključivati prvo ispitivanje u stvarnom svetu o uticaju lekova na nezaposlenost, produktivnost i oslanjanje na NHS.

1729008477093.png

Pišući za The Telegraph, g. Streeting je rekao da gojaznost ne samo da predstavlja značajan teret za NHS, već i koči ekonomiju.

Napisao je: „Kao zemlja, jedemo više, jedemo manje zdravo i manje vežbamo. Troškovi za pojedinca su jasni – manje zdrav i kraći život.

„Naši pojasi koji se šire takođe predstavljaju značajan teret za našu zdravstvenu službu, koštajući NHS 11 milijardi funti godišnje – čak više od pušenja. I to koči našu ekonomiju. Bolest uzrokovana gojaznošću dovodi do toga da ljudi u proseku uzimaju četiri dodatna bolovanja godišnje, dok su mnogi drugi primorani da ostanu bez posla.”

Prekomerna težina je povezana sa nizom smrtonosnih zdravstvenih stanja, uključujući bolesti srca, rak i dijabetes tipa dva. Oko 40 odsto budžeta NHS se troši na zdravstvena stanja koja se mogu sprečiti, a predviđa se da će taj broj dostići 60 odsto do 2040.

Pišući za The Telegraph, g. Streeting je rekao da gojaznost ne samo da predstavlja značajan teret za NHS, već i koči ekonomiju.

Napisao je: „Kao zemlja, jedemo više, jedemo manje zdravo i manje vežbamo. Troškovi za pojedinca su jasni – manje zdrav i kraći život.

„Naši pojasi koji se šire takođe predstavljaju značajan teret za našu zdravstvenu službu, koštajući NHS 11 milijardi funti godišnje – čak više od pušenja. I to koči našu ekonomiju. Bolest uzrokovana gojaznošću dovodi do toga da ljudi u proseku uzimaju četiri dodatna bolovanja godišnje, dok su mnogi drugi primorani da ostanu bez posla.”

Prekomerna težina je povezana sa nizom smrtonosnih zdravstvenih stanja, uključujući bolesti srca, rak i dijabetes tipa dva. Oko 40 odsto budžeta NHS se troši na zdravstvena stanja koja se mogu sprečiti, a predviđa se da će taj broj dostići 60 odsto do 2040.
Napokon nesto i na tom planu.Troskovi zdravstva su u Holandiji preko 100 milijardi eura godistnje sto je zalosno za malu zemlju.

Nezaposlenim ljudima u GB će biti date injekcije za mršavljenje prema vladinim planovima kako bi se vratili na posao.

Ves Streeting, ministar zdravlja, rekao je da bi nova klasa lekova mogla imati "monumentalni" uticaj na gojaznost i navođenje Britanije na rad.

Gospodin Striting je najavio ulaganje od 280 miliona funti od Lilli, najveće svetske farmaceutske kompanije, u razvoj novih lekova i načina lečenja. Planovi će uključivati prvo ispitivanje u stvarnom svetu o uticaju lekova na nezaposlenost, produktivnost i oslanjanje na NHS.

Pogledajte prilog 1626221

Уплаших се! Помисли да је у питању братски народ Гибалтара али то су само енглеске хуље у питању.

Нема те инјекције...

Уствари има, али да не звучим расистички...
Ma da...Velika Britanija ima najviše ilegalnih migranata i domaće stanovništvo postaje manjina.
Ok je da se leči gojaznost ali je debilana tvrditi da im ekonomija propada zato što im gojazni ljudi ne rade...
A šta im rade narkomani, socijalni slučajevi i migranti?
Uz to ono što ja najviše čujem sa zapada je da masovno imaju multipla sklerozu, parkinsonovu bolest, razne neurološke bolesti...
I kod nas dosta ljudi ima problema sa srcem... i gle čuda...od njih 5, 3 uopšte nema kilogram viška...valjda stres uopšte nema uticaja na život...:roll:

Ma da...Velika Britanija ima najviše ilegalnih migranata i domaće stanovništvo postaje manjina.
Ok je da se leči gojaznost ali je debilana tvrditi da im ekonomija propada zato što im gojazni ljudi ne rade...
A šta im rade narkomani, socijalni slučajevi i migranti?
Uz to ono što ja najviše čujem sa zapada je da masovno imaju multipla sklerozu, parkinsonovu bolest, razne neurološke bolesti...
I kod nas dosta ljudi ima problema sa srcem... i gle čuda...od njih 5, 3 uopšte nema kilogram viška...valjda stres uopšte nema uticaja na život...:roll:

Тај Запад...

Као да га је нека невидљива рука конструисала, а сада га деконструише...

Треба народа за фабрике, не треба народа нема фабрика

Oni nisu došli da rade
Došli su da se nakače na socijalu !
Karma !
Stari vekovni dugovi i nepravda biće naplaćeni
London je već kalifat !
Ja sam im'o sve/ja nisam im'o nishta,
Meni suvo zlato/meni chicha glisha,
Meni topla soba/meni pada kisha,
Meni puna sherpa/meni hladna virshla,
Ja u lovu na divljach/ja u lovu na misha,
Ja u sobi tigra/ja cebe od plisha,
Ja ***** manekenke/mene **** trisha,
Ja ish'o svud po svetu/ja ne dalje od Nisha,
Ja imam limuzinu/ja zimvo se na plinu,
Pare troshim u kazinu/nemam drva za zimu,
Kad me vide ****** zinu/meni udele sitninu,
Pa zapalim Kohibu/ja uzhickam Drinu!

Pogledajte prilog 1626221
Totalni promašaj

Jedan američki Dr.Mr. je sve super objasnio:

"Nemate posao a ni jedan od ponudjenih vam ne nudi željena primanja ili uslove rada?
Nošta lakše!
Pozajmite pare od svih redom i sve potrošite na hedonizam.

Videćete kako će se brzo pojaviti radna mesta ko stvorena za Vas"

:super:

Kod nas postoji modifikacija ali sa ništa manje uspešnim rezultatom - seljo razlupa auto i eto njega kako obara radne norme kod zafovoljno šokiranog Gazde a samo da namiri štetu.
Modifikacija se ogleda u tome što američki seljo otplati dug i nastavi da radi i živi ko čovek a naš seljo otplati one pare, malo zavrne, napusti poso i nastavi ko seljo.

Back