Плата испод 1000 евра је мала за нормалан живот.
Slažem se pogotovu za one koji hoće da rade.Problem je što je teško njih naći jer već rade.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Плата испод 1000 евра је мала за нормалан живот.
Problem predstavlja i to što se dobar broj poslodavaca (polovina možda čak i većina) ponašaju kao robovlasnici.
Konkretno znam za slučaj da je jedan poslodavac tražio minimalno 5 godina radnog iskustva, prosečnu ocenu preko 9,00 na faksu, engleski i nemački jezik i to sve za početnu platu od 25 000 din.
Valjda svako traži za svoje pare onu robu koja mu treba.Onaj ko traži poso, traži takav poso kao i platu kako misli da zaslužuje,a i šta zna da radi.U čemu je problem kada je sve jasno i ništa nije u đžaku???????
Pa ko prihvati da sa fakultetom radi za 25 000 din treba da mu se oduzme diploma istog.
Tema je na mestu, ja sam zaposlena, ali znam za muke ne zaposlenih....
većina poslova mogu jako brzo da se nauče ako ima ko da vas nauči... ne morate učiti godinu dana c++
pa jel imas nekoga da te nauci?
pa zaposlen sam ali učim nešto bolje da radim pa da menjam poso pošto poslednjih nekoliko godina radim za 250e
većina poslova mogu jako brzo da se nauče ako ima ko da vas nauči... problem je što naši nezaposleni nemaju gde da nauče da rade (još) nešto