- Poruka
- 6.710
Istraga je u toku.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kao i prelaz ulice van za to predvidjenom mestu
Nije istina.naravno da ima dva kad je linc krenuo i pre nalaza..i ti bi ga realno najradije odmah osudio na 20 godina robije a da ne znas sve cinjenice.
realno treba se setiti u datom trenutku panike da povuces rucnu.
da li bi se svako setio toga?
onda.. recimo moj auto ima elektricnu rucnu koja se automatski aktivira i iskljucuje i da bi je rucno aktivirao potrebno je da povuces polugu koja se nalazi na potpuno drugom mestu..a jos posto nemas potrebe da je dizes i zaboravis na nju u trenutku panike.
iskreno ovo me podseca na slucaj od pre par godina gde je bilo jako tesko odrediti stepen krivice..svi su krivi...pre par godina je u novom sadu jedan proleteo oko 200 na sat i zakucao se u auto i ubio putnike tog auta...taj drugi auto je prosao kroz raskrsnicu na crveno..jako je tesko odrediti stepen krivice jer su obojica napravili preksraje i onaj koji je vozio 200 i onaj koji je prosao kroz crveno.
meni deluje i ovde slicna situacija..da vozac jeste kriv ako je gledao u mobilni ali isto tako i vodici su krivi ako su vodili decu van prelaza preko pune linije..
da on nije gledao u mobilni ne bi ubio dete..da oni nisu bili tu taj sto je gledao mobilni ne bi ubio dete...uzasna i teska situacija i mislim da je besmisleno komentarisati i vagati ko je vise kriv..ovo je kao i onaj slucaj u novom sadu koji sam sposmenuo jasan primer kako dolazi do tragedije kad se niko od ucesnika u saopbracaju ne pridrzava pravila...da se barem jedan od njih priodrzavao do ovog ne bi doslo.
Да ли тамо, уопште, има обележених пешачких прелаза......или је то "одокативно"....нисам у току, каква врста терена је место где се то догодило..? Апропо, вештака, који су, у неком случају
везаном за мене, огласили возача, који ме је оборио, код Бгд. железничке станице, возећи и претичући колону од два реда возила у мировању, по трамвајским шинама /за супротни правац,
средином улице/ ткз. "трамвајској баштици" у Карађорђевој улици, установили да "није крив" нити он, нити Ург. центар, нити ортопед који ме примио и констатовао фрактуру ноге и руке, већ
су ме упутили, после санирања повреде да поднесем "приватну тужбу" против, за тада НН лица, док није установљено ко је он, и......пој'о вук магарца...сви опрали руке...џив..џив..нико није
крив...свако повуко своју везу..
Prestrasno.
Najuzasniji je taj osećaj nemoći gde je jasno da si u pravu, da si žrtva, da je zakon i pravda na tvojoj strani i doživljavas da se ološ još sprda sa tobom gledajući te u oči.
Ja mislim da bih na mestu umrla, samo bih se istopila da to doživim.
Nedavno sam imala situaciju da su debelguze šalteruse pokušale da me zaebavaju kad sam produzavala dokumenta i kad sam uživo doživela "šut s rogatim" baš iz tog osećaja nemoći sam se od muke rasplakala iako ja teško zaplače, urlam vičem skicim besnim al kad zaplačem znači nema dalje, a tek da je neka veća nepravda umrla bih na mestu.
- - - - - - - - - -
Tabe i oni snose svoj deo odgovornosti al glavni krivac je on.
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku RebeccaBg.
Zaista nema veze sa tememom to što si ti plakala u nekoj opštini ili pošti. Na na ovom PDF. Imaš za to druge podforume, pa izovli tamo podeli svoje muke sa onima koje to zanima. Ovde se raspravlja o tragediji, saobraćajnoj nesreći koju neki koriste da promoviš svoje probleme i agresivne stavove.
Ako imaš neke argumente ili znanje o vožnji, slobono piši o tome, ne o plakanju u redu.
kakvi ste vi đavoliPrestrasno.
Najuzasniji je taj osećaj nemoći gde je jasno da si u pravu, da si žrtva, da je zakon i pravda na tvojoj strani i doživljavas da se ološ još sprda sa tobom gledajući te u oči.
Ja mislim da bih na mestu umrla, samo bih se istopila da to doživim.
Nedavno sam imala situaciju da su debelguze šalteruse pokušale da me zaebavaju kad sam produzavala dokumenta i kad sam uživo doživela "šut s rogatim" baš iz tog osećaja nemoći sam se od muke rasplakala iako ja teško zaplače, urlam vičem skicim besnim al kad zaplačem znači nema dalje, a tek da je neka veća nepravda umrla bih na mestu.
- - - - - - - - - -
Tabe i oni snose svoj deo odgovornosti al glavni krivac je on.
izvini ali zasto ne kazes da i oni ne snose deo odgovornosti..
prema postojecem zakonu o saoberacaju ulica se prelazi samo i iskljucivo na za to predvidjenom mestu a to je pesacki prelaz...
ljudi cesto zaboravljaju osnovno pravilo prelaska ulice za pesaka..a ono glasi...potrebno je prvo da se uveris da je bezbedno preci ulicu pa tek onda nogom stupas na klovoz... cak i na prelazu ..i pesaci su dosta bahati i prelaze gde zele i kako zele..