NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA NA DIVČIBARAMA

kao i prelaz ulice van za to predvidjenom mestu

Да ли тамо, уопште, има обележених пешачких прелаза......или је то "одокативно"....нисам у току, каква врста терена је место где се то догодило..? Апропо, вештака, који су, у неком случају
везаном за мене, огласили возача, који ме је оборио, код Бгд. железничке станице, возећи и претичући колону од два реда возила у мировању, по трамвајским шинама /за супротни правац,
средином улице/ ткз. "трамвајској баштици" у Карађорђевој улици, установили да "није крив" нити он, нити Ург. центар, нити ортопед који ме примио и констатовао фрактуру ноге и руке, већ
су ме упутили, после санирања повреде да поднесем "приватну тужбу" против, за тада НН лица, док није установљено ко је он, и......пој'о вук магарца...сви опрали руке...џив..џив..нико није
крив...свако повуко своју везу..

realno treba se setiti u datom trenutku panike da povuces rucnu.
da li bi se svako setio toga?
onda.. recimo moj auto ima elektricnu rucnu koja se automatski aktivira i iskljucuje i da bi je rucno aktivirao potrebno je da povuces polugu koja se nalazi na potpuno drugom mestu..a jos posto nemas potrebe da je dizes i zaboravis na nju u trenutku panike.

iskreno ovo me podseca na slucaj od pre par godina gde je bilo jako tesko odrediti stepen krivice..svi su krivi...pre par godina je u novom sadu jedan proleteo oko 200 na sat i zakucao se u auto i ubio putnike tog auta...taj drugi auto je prosao kroz raskrsnicu na crveno..jako je tesko odrediti stepen krivice jer su obojica napravili preksraje i onaj koji je vozio 200 i onaj koji je prosao kroz crveno.

meni deluje i ovde slicna situacija..da vozac jeste kriv ako je gledao u mobilni ali isto tako i vodici su krivi ako su vodili decu van prelaza preko pune linije..

da on nije gledao u mobilni ne bi ubio dete..da oni nisu bili tu taj sto je gledao mobilni ne bi ubio dete...uzasna i teska situacija i mislim da je besmisleno komentarisati i vagati ko je vise kriv..ovo je kao i onaj slucaj u novom sadu koji sam sposmenuo jasan primer kako dolazi do tragedije kad se niko od ucesnika u saopbracaju ne pridrzava pravila...da se barem jedan od njih priodrzavao do ovog ne bi doslo.

Despot, slučaj Despot, tako se zove taj što je vozio 200km i imao je pravo prvenstva, a ovo troje izginulih maturanata su prošli na crveno u neko gluvo doba noći kad je raskrsnica bila prazna pa i oni pomislili "nema veze što je crveno", a Despot se sumanuto zaleteo s istom mišlju.

Evo i ja bih prešla na crveno u 3 ujutru kad nema nigde nikoga na vidiku iako strogo poštujem pravila i prelazim na zebrama i na zeleno.

On je zaglavio robiju po sili zakona, ne sećam se koliko i pritvor kad se ta tragedija desila.

Ne ide mi u glavu kako ti to tako mirno razlazes ovaj slučaj s pogibijom ovog deteta, ja ceptim od besa i smesta bih ga pravosnazno osudila na bar 20 godina bez prava na pomilovanje i da ne vidi mobilni još 20.

Moja poznanica je ubila svog muža pre oko 20-tak godina.

Slavili su njegov rođendan u KST-u, malo se popilo iako je ona popila samo čašu vina jer je uvek bila savestan vozač i u Sarajevskoj udari u parkiran kamion, nije imao ona macja svetla, a bila neka pomrčina i isto gluvo doba noći.

Vozila je mini Morris, a on bio gromada od čoveka, glavom udarao u plafon i kako je cuknula njegovom, suvozackom stranom, ostao je na mestu mrtav, glava o kamion.

Dobila je nekoliko godina u Požarevcu po sili zakona ali tada smo još imali državu i vladavinu zakona.

Sada nemamo ništa od toga i gledamo šta se radi, jelte.

Jadni ovi roditelji...prejadni.

Да ли тамо, уопште, има обележених пешачких прелаза......или је то "одокативно"....нисам у току, каква врста терена је место где се то догодило..? Апропо, вештака, који су, у неком случају
везаном за мене, огласили возача, који ме је оборио, код Бгд. железничке станице, возећи и претичући колону од два реда возила у мировању, по трамвајским шинама /за супротни правац,
средином улице/ ткз. "трамвајској баштици" у Карађорђевој улици, установили да "није крив" нити он, нити Ург. центар, нити ортопед који ме примио и констатовао фрактуру ноге и руке, већ
су ме упутили, после санирања повреде да поднесем "приватну тужбу" против, за тада НН лица, док није установљено ко је он, и......пој'о вук магарца...сви опрали руке...џив..џив..нико није
крив...свако повуко своју везу..

Prestrasno.

Najuzasniji je taj osećaj nemoći gde je jasno da si u pravu, da si žrtva, da je zakon i pravda na tvojoj strani i doživljavas da se ološ još sprda sa tobom gledajući te u oči.
Ja mislim da bih na mestu umrla, samo bih se istopila da to doživim.

Nedavno sam imala situaciju da su debelguze šalteruse pokušale da me zaebavaju kad sam produzavala dokumenta i kad sam uživo doživela "šut s rogatim" baš iz tog osećaja nemoći sam se od muke rasplakala iako ja teško zaplače, urlam vičem skicim besnim al kad zaplačem znači nema dalje, a tek da je neka veća nepravda umrla bih na mestu.

- - - - - - - - - -

Tabe i oni snose svoj deo odgovornosti al glavni krivac je on.

Prestrasno.

Najuzasniji je taj osećaj nemoći gde je jasno da si u pravu, da si žrtva, da je zakon i pravda na tvojoj strani i doživljavas da se ološ još sprda sa tobom gledajući te u oči.

Nedavno sam imala situaciju da su debelguze šalteruse pokušale da me zaebavaju kad sam produzavala dokumenta i kad sam uživo doživela "šut s rogatim" baš iz tog osećaja nemoći sam se od muke rasplakala iako ja teško zaplače, urlam vičem skicim besnim al kad zaplačem znači nema dalje, a tek da je neka veća nepravda umrla bih na mestu.

- - - - - - - - - -

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku RebeccaBg.

Zaista nema veze sa tememom to što si ti plakala u nekoj opštini ili pošti. Na na ovom PDF. Imaš za to druge podforume, pa izovli tamo podeli svoje muke sa onima koje to zanima. Ovde se raspravlja o tragediji, saobraćajnoj nesreći koju neki koriste da promoviš svoje probleme i agresivne stavove.
Ako imaš neke argumente ili znanje o vožnji, slobono piši o tome, ne o plakanju u redu.

Zaista nema veze sa tememom to što si ti plakala u nekoj opštini ili pošti. Na na ovom PDF. Imaš za to druge podforume, pa izovli tamo podeli svoje muke sa onima koje to zanima. Ovde se raspravlja o tragediji, saobraćajnoj nesreći koju neki koriste da promoviš svoje probleme i agresivne stavove.
Ako imaš neke argumente ili znanje o vožnji, slobono piši o tome, ne o plakanju u redu.

Ууу, ала си оштар.

И мене не занима што тебе не занима.

А можда би те и занимало да мисли исто као ти, или ти бар не би сметало.

Показати да си човек на форуму није никакво зло.

А људи различито реагују, неки бију, неки плачу, неки моле, неки падну у депресију кад налете на зид.

Од овог случаја нема већег зида, нема даље, крај за једног дечака и његову породицу.

У таквим ситуацијама, тешко је размишљати рационално.

Naravno dasam oštar. Koja je svrha njenog pisanja u kome ne razmatra ni 1% realnosti, već optužuje i sudi pre bilo kakavih saznanja o slučaju? I onda patetiše sa nekakvim totalno, za temu nebitnim, događajem sa plakanjem. Spominje slučaj iz Novog Sada za koji se zna da je urađen mimo zakona, jer je osuđen čovek koji je prošao na zeleno svetlo, a postoji i nekoliko snimaka koji to potvrđuju.Čemu to i kakve veze sa ovom nesrećom ima? A onda ne3što sa njenom poznanicom a sve to da bi napisala kako je nekad postojao zakon, a danas toga nema? Žal za nekim prošlim vremenima i ništa više. I danas imamo zakone i policiju i sudove. I danas su neki korumpirani kao što su i tada neki bili korumpirani. Ništa se nije promenilo, samo je pitanje ko je od nas doživeo šta i sa koje strane je bio slučaja.
A što se tiče ove nesreće, nekoliko učesnika rapsrave je napisalo da nemamo podatke i da ne možemo da bilo šta tvrdimmo, dok je jedan, ne mali broj, krenuo da namiče omču jednom učesniku u nesreći. To je ta tužne i nesrećna Srbije, koji i ona predstavlja, željna krvi i tuđih nesreća. Odvratno.

Prestrasno.

- - - - - - - - - -

kakvi ste vi đavoli

izvini ali zasto ne kazes da i oni ne snose deo odgovornosti..

prema postojecem zakonu o saoberacaju ulica se prelazi samo i iskljucivo na za to predvidjenom mestu a to je pesacki prelaz...

ljudi cesto zaboravljaju osnovno pravilo prelaska ulice za pesaka..a ono glasi...potrebno je prvo da se uveris da je bezbedno preci ulicu pa tek onda nogom stupas na klovoz... cak i na prelazu ..i pesaci su dosta bahati i prelaze gde zele i kako zele..

"Korišćenje "zebre" je obavezno ako nije udaljena više od 100 metara"

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/k...ci-mozete-da-platite-kaznu-i-do-40000/tsw9yw6

prs_kretanje_pesaka6w.jpg

Back