NEZADOVOLJSTVO NARODA - RAZLOG - SEKSUALNA FRUSTRACIJA !!!

Sve cesce i sve primetnije je,gundjanje i nezadovoljstvo koje se primecuje u nasem
narodu.Ono sto je vrlo indikativno,svako nezadovoljstvo,objasnjava se socijalnom
bedom,malim platama i nedovoljnim penzijama.

Medjutim,to je samo tako,ako se na celu pojavu,gleda povrsno.Ispitivanjem na naucnoj
osnovi,utvrdjeno je sledece.Na listi ocenjenoj od 1 - 5 nezadovoljstvo zbog manjka
novca,ocenjeno je sa ocenom 2. Nezadoljstvo zbog porodicnih problema,ocenjeno
je sa 3 Nezadovoljstvo zbog spoljno politicke situacije ocenom 4.

Medjutim,na opste iznenadjenje,nezadovoljstvo,prouzrokovano zbog seksualne
nedovoljnosti.Zbog neispunjenja seksualnih prohteva,ocenjeno je najvisom ocenom 5

Sta se iz ove velike ankete,da nauciti.Mi u Srbiji,nedovoljno smo seksualno
obuceni.Mi nismo naviknuti,da uzivamo u seksu,u takozvanom totalnom seksu.
Jedno poredjenje,izvrseno sa anketom,izvrsenom u Indiji,konstatovano je,da je
indiski narod,veoma srecan. A zbog cega. Zbog toga,sto je u Indiji seksualnost
podignuta na pijedestal bozanstva.Indijci se toliko predaju seksualnim uzivanjima,
da im to ispunjava zivot,i cini ih srecnim.

Dakle,nije siromastvo razlog za nezadovoljstvo kod nas,vec seksualna neispunjenost.Jer bez ikakve dileme,u Indiji je standard i siromastvo,daleko ispod
naseg siromastva.

....takozvano intelektualno naučno lukavstvo kupuje se za šaku mrvica sa vladarskog stola....takva naučna istraživanja dokazuju da je seks međ istoimenim polovima vrhunsko zadovoljstvo , koje pospešuje intelektualni razvoj čovečanstva...svašta danas nauka i njeni pobornici prezentuju ...biser ovoga je istraživanje u indiji....i sad treba da padnemo na indijsku milenijumsku prostituciju i izrabljivanje žena od 2% prebogatih kretena koji milijardu ljudi drži kao crvelje argatore , nepismene i sluđene , koji umiru na obalama reka, pazi majkimu , svetih reka , gladni...a oni koji imaju koru hleba siluju žene gde stignu...u autobusu prepunom dupke , imaš silovanja na pretek svakoga dana...pa izvolte , naučni intelektualci pročitajte nešto , opismenite se ispod očiju - ne sluđujte lude , sramota je od tako bednog intelektualizma....

....koga još briga za sirotinju koliko je ona nezadovoljna i razčovečena...indija , pa sve do kine uzimajući u obzir i nju , školski su primer mravljih država u kojima krava i majmun imaju božanske vrednosti a običan takozvani čovek je stoka za potkusurivanje....i nema milenijuma u istoriji čovečanstva u kome se tamo sistematski proizvodila i negovala sirotinja i njena duhovna beda....
..pa zar ti nije jasno da ovo naše prijateljovanje sa jugoistočnim državnicima uvodi nas u to bedovanje jugoistoka...ej Lorde....što nam kao uzor nisu švajcarci , luksenburžani , stanovnici monaka i sličnih patuljastih severozapadnih zajednica....što malkice ne prelistaš šta kaže njihova nauka o zadovoljstvo i nezadovoljstvu njihovog stanovnika i kako se ono projektuje na državnom nivou....
... pazi majkumu , megatrendovci naučni kadar koji srbiji donosi boljitak ! bože , bože....
...Lorde , ako hoćeš da seješ optimizam međ razčovečenima , moraćeš zapadnu nauku da koristiš....a to znači brat bratu sve ovdašnje da baciš i da zaboraviš - naročito to što , kao , baštiniš sa jugo istoka....

कामसूत्र = kamasutraṃ je praktičan priručnik za robinje zabave , koji se nekoliko milenijuma ispisuje i služi kao obavezno štivo seksualnim robinjama , koje je indijska elita držala i još uvek drži za iživljavanje nad ženama ( a koje je svojstveno u hinduizmu , budizmu i džainizmu ) .....nešto slično imaš kod mnogo ženaca - muslimana , pa i kod jevreja...zapadna civilizacija na nižem nivou to neguje kroz legalnu prostituciju po javnim kućama , bordelima , klubovima zabave i sl....
...mani se da lobiraš za reciklirane šešeljevce !

Postovani i vele uceni,prijatelju sirotinje i svih postenih ljudi,G.Loncaru ! Mislim prijatelju,da zivis (ne svojom krivicomu velikoj zabludi.Ne mozemo se mi Srbi,uporedjivati sa skandinavskim narodima.Nas temperament je slican Romskom.
Indijskom,Pakistanskom i slicnih naroda.Ali ono sto nas "kolje",to je,da mi neznamo te seksualne vestine,koje znaju Indusi.Seksualnost je naucna disciplina.MI smo u toj disciplini,veoma tanki sa znanjem.Najveci broj ljudi kod nas,na
postavljeno pitanje,sta je to seks ? Odgovaraju na banalan nacin:"To je ono,uvuci-izvuci". E,tu pocinje nasa tragicna
situacija.Narod je ovde nezadovoljan,jer oseca da ga iznutra,iz organizma,obuhvata vatra pozude,ali posto ne poznaje
"materiju" tj.ne zna kako da tu svoju nagomilanu seksualnost izrazi.

I upravo na tom planu,lezi veliki nesporazum.Vecina naroda je nezadovoljna,bolje reci,nezadovoljena.I to nezadovoljstvo,protivnici danasnjeg rezima,obilato koriste,da "dokazu",da je narod gladan,i da je zato nezadovoljan.
Stvar medjutim,stoji posve drugacije.Narod kod nas,JESTE GLADAN. Ali to nije glad za hranom (toga hvala bogu u
ovoj zemlji,ima u izobilju),nas narod je gladan seksa.Seksa,koji bi imao naucnu podlogu.Koji bi skinuo mrak sa ociju
obicnog gradjanina.

U vezi sa tim,dragi prijatelju Loncar,moram da vas obavestim,da ce uskoro biti organizovani kursevi,na kojima ce indijski strucnjaci,iz oblasti Kamatantre,obucavati nase gradjane (besplatno),kako se vodi ljubav i kakav ambijent
u stanu je potrebno napraviti,za uspesno prakticno primenjivanje,naucene vestine.Pored Indijskih strucnjaka,obavezno
ce biti,i po jedan psiholog,na svakom mestu,gde se kurs bude odrzavao.

Kada ce kursevi krenuti sa radom,bice svi obavesteni,na vreme.

...o Lorde , Lorde...ti po onoj : što je babi milo , to se babi snilo...seks , pa seks....ma to je uredu....mislim to da se život kao pojava vrti oko seksa....konačno bez seksa život bi izčileo ( na naučnoj osnovi - pederisanje i tako to , ubiće život )....

...ako si nastojao da razumeš moje žvrljotine , naša nauka sa indijsko-palistansko-ciganskim umovanjem , nema šanse da napravi bliski susret sa poreklom stvari ,a taman posla da se za jotu približi istinu...to je da izvineš naručeno istraživačko ponavljačko glupiranje....zato ne treba se nikad pozivati na nju , a taman posla na njene jugoistočne korene....treba da se okreneš toj severozapadnoj pameti....ona može da te približi istini problema koji nastojiš da upoznaš....

...nezadovoljan je onaj koji ima pa nema ; koji je mogao a sad ne može ; koji je bio a sad nije ; i sve tako....mi smo destruktivno uređeni , rasčovečeni gubitnici....nama priroda oduzima moći evoluiranja - razmnožavanja....mi smo uštrojeni , evolutivno....naše postojanje izgubilo je svehu...zečevi u prirodi imaju svrhu - zato se tako brzo i razmnožavaju , pa se zbog enormnog razmnožavanja i enormno krešu...mi čak ni tu svrhu nemamo....
...mi naprosto nemamo evolutivne volje , stoga na našim prostorima i nema seksa , čak ni kao jevtine zabave , što je karakteristično za siromaštvo....u tom problemu leže neki razlozi negativnog priraštaja stanovništva , pa i enormno neženjenje , kao nabujali pederizam....
...konačno , sirotinja iz tih jugoistočnih krajeva , koje forsiraš , leglo je pederastije , sodomizma i svakog drugog valjanja u ništačkim kaljugama.....

...Lorde , u tim civilizacijama žena se kupuje , a preskupa je , zato se nad njom i iživljava - kad god nije zaštićena , pa i u javnom prevozu...ja neznam štaće vas po prestonici i njoj bliskim i omiljenim varošima , da uče ti vama bratski narodni učitelji ( silovanje po atobusima , seksualno zadovoljavanje siromašnih koji ne mogu da izdržavaju ženu , ili ti pak kolektivno zadovoljavanje sodomista )....tek ,čuvaj se !...stoj uvek uza betonski , visok zid i nesavijaj se !

lJudi moji,pa dajte opasuljite se vec jednom.U redu,sve je bilo tako,dok je bila crvena diktatura.Ali sada ! Sada ! Kada su
nasi ljudi na vlasti,kada vlast toliko brine,o svakom coveku. Sta vam sada ne valja. pa nece valjda vlast,da vodi vas
seksualni zivot. Zasto muskarci sada,kada je prosperitet na delu,zasto sada ne prave decu.

Srbija se smanjuje.Sve nas je manje,a vi filozofirate,umesto da "legnete" na posao,da se umnozimo,da nas bude
najvise,na ovom nasem Balkanu.Dragi moj Loncar. Ja ipak mislim,da mi treba da sledimo,primer Indijaca.Oni se po
vasceli dan raduju zivotu.Raduju se sto su zivi,i sto mogu da vode ljubav.Oni nikada na zivot ne gledaju,kroz crne
naocare.Optimizam Loncar.N evidim kod tebe,kroz tvoje postove,ne provejava optimizam.

Voleo bih da nam to objasnis.Zasto u svim tvojim "pisanijima",nema zivotne radosti,unatoc tome,da imas zaista
privilegiju (i svi mi), da zivis u jednoj srecnoj i sredjenoj zemlji.

....Svaka čast Lorde , na optimizmu...ja sam bliži realizmu....a ova vlast je čoveče jalova , sterilna jalova , a alava i pohlepna...i odkad se oni busare , otad sva njihova jalovost i sterilnost razli se na narod...i eto ti učinka.....seksualni život nula....

....realizam je zdrava osnova , čvrst temelj za svaku životnu zgradu....realizam je privilegija racija , poštenja i časti !...ko god ovo uvidi , krenuće stopama "boljeg života"...ne mora takav da gleda onu seriju hiljadu puta repriziranu....život je ozbiljna i velika stvar....

...a ako je ovo jedna sređena i srećna zemlja , kako kažeš , poštovani uvažavani Lorde , šta je tek Švajcarska , Monako , Luksemburg ...kakav je to tamo raj zemljski u koji hrle čak i šveđani....

....apropo ovog prstenca , mnogi ovih dana osećaju koliko su dugački , predugački kancelarovi prsti....pa to čovek i nekako da pregrmu , no mnogo , premnogo ima klonova / surogata / nakaznih kopija...e to je tek strašno !...strašnije od silovanja u indijskom autobusu .....ali sve će to rešiti glavni grad na vodi...mislim kad se guza usija od prstenovanja , ima gde da se smoči !

Mislim da sa vama nikako ne moze da se nadje,zajednicki jezik.Vi ne ,mozete da shvatitemda DANAS svako u ovoj zemlji,moze slobodno da ispolji svoju seksualnost.Ali zene kod nas,i dalje su nezadovoljene.Zasto ??? Pa evo zasto.
Pre par meseci,izvrsena je od strane studenata psihologije,velika ulicna anketa.

Pitanje je bilo: Dali znate sta je to KAMATRANTA. Od anketiranih dve stotine peolaznika,samo PETORO je reklo da
zna.!!! Daki dradi moj Loncar,sta kazes na ovo.Pa to je katastrofalno neznanje.Kako nasi ljudi,da vode svoj seksualni
zivot.Koji je to nivo? Ako neko ne zna,sta i koliko pruza znanje,koje kamatranta nudi.Dakle ja i dalje tvrdim,mi zivimo
u lepoj i srecnoj zemlji.Mi imamo dosta hrane,Imamo sva ta tehnicka "cuda".Imamo frizidere,masine za pranje rublja
i sudova.Lap topove,mobilne telefone.Ali sta nemamo ??? NE ZNAMO VESTINE DOBROG SEKSA !!!

E moj Loncar.U tom grmu lezi zec.Ali ti ne zelis da vidis,tog "zeca".Svo nezadocvoljstvo,ako postoji u jednom delu
naseg naroda,svoj koren nezadoljstva,treba traziti u seksualnoj isfrustriranosti.

...Lorde , evo prečani počeće da uče osnovce kako se prave deca - možeš da se upišeš najesen....a deca se ne rađaju tek tako , iz knjiga kupusara....jok more....sve to dođe odjedared , ako je muško muško , a žensko žensko...a to knjiško , rekalski na kubni metar - e to ne rađa decu , nit ljude čini kako ti reče zadovoljnima....
...no okreni obrni , vojvodina umire i tu kugu lale su prenele preko dunavaskih voda....to njihovo " ta mani" - viš kakva je žega....i šta si navalio na te izbeglice sa jugoistoka - jes da ih ima tma i tušta u tvom komšiluku , al mani bre njihovu pamet....sunce ne smeta ljubavnom životu - to zagovaraju gejosani , kad vrbuju nevinašca u svoje redove....nego Lorde , zemi neku iljadarku evra i put pod noge....kao kelti....
....iz tvojih atara krenuli su kelti na jug i južna mora , poslednji put u svom postojanju !...a ako nećeš na jug možeš u pionirski park - možeš i na železničku...tu možeš što da naučiš od ženskinja koje se bave praktičnom obukom !....nastava nije skupa !

Back