citam nesto u ovdasnjim novinama sto je sokiralo javnost..devojcica od 14 god usmrtila je svoju majku...Dokle je isla ta svadja da se noz potegne djavo ce ga znati ali vidim da je u stvari ne osudjuju mnogo jer je zena bila kazu jako jako teska i detetu i muzu je zagorcavala zivot...ok ima nas svakakvih ali da li to nezadovoljstvo brakom zivotom treba da se odrazi na decu...kazu da je sve to kulminiralo zbog banalne stvari zabranila joj je da surfuje na internetu a ona je pisala i u svom dnevniku da ce joj doci glave da moze konacno normalno da zivi...Pitam se samo koliko su deca ugrozena neasim nezadovoljstvom uopste...da li neko misli sta se desava u njihovim glavama kad ih grdite svakog dana i ponavljate nesto ko papapaj nemoj ovo nemoj ono...Izgleda da je danasnjs mladez pocenjena...a secam se i jednog teksta kad sam ja bila dete ali sam se tome samo slatko nasmejala...Napisano je da deca u pubertetu smatraju da je najbolje da su im roditelji mrtvi...da li je opasna ta pojava i misao kod te dece i koliko daleko mogu da idu ako vi kao roditelj neprestano pocenjujete njih kao licnosti...generalno mislim da je tesko izaci na kraj sa decom u pubertetu ali ima li dovoljno savetovalista kako se sa njima ophoditi dok taj period ne prodje,,