Nezadovoljna mušterija napravila frizeru rupu u kosi zbog loše frizure

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.998
Rus na odmoru u Pataji na Tajlandu uhvaćen je kamerom kako brije glavu lokalnog berberina u znak osvete za nezadovoljavajuću frizuru koju je dobio.

1707336022543.png

Šokantni snimak koji više od nedelju dana kruži onlajn prikazuje čoveka bele rase kako se šiša u brijačnici Salute u Pataji. Prema rečima očevidaca, on je ušao u radnju i objasnio jednom od tamošnjih frizera kako želi da se ošiša gestikulacije rukama jer navodno ne govori baš dobar engleski. U jednom trenutku, muškarac, koji je kasnije identifikovan kao ruski turista, pogledao se u ogledalo i pobesneo zbog pokvarene frizure. Počeo je da udara pesnicama po stolu i psuje berberina, pre nego što je uzeo makaze i obrijao deo kose kao osvetu.

Poslednja izmena:
„Nakon što je udario po stolu, zgrabio me je za glavu, povukao je nadole, a zatim mi podšišao kosu mašinom za šišanje“, rekao je novinarima Suphachai, 32-godišnji berberin.

„Nisam uzvratio, ali sam bio ljut. Razmišljao sam o nekoliko potencijalnih posledica ako uzvratim. Plašio sam se suočavanja sa pravnim posledicama ili gubitka posla. Zato sam odlučio da ne radim ništa."

je rajt - uplašio se da još ne dobije i batine

Back