Пресретач
Buduća legenda
- Poruka
- 36.527
Duh je jedno, realnost nešto sasvim drugo.
Sve se na ovom svetu menja pa i trenutna realna situacija u Srbiji.
Nadam se da tvoja ljubav prema Srbiji nije promenjena od prosle nase diskusije.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Duh je jedno, realnost nešto sasvim drugo.
Nije, naravno.Zato i insistiram na krajnje realnoj proceni situacije.
Pa realna procena situacije je da sloboda Srbima na Kosovu i Metohiji jedino moze da dodje sa istoka . A ti moje tvrdnje sa argumentima pobi.
Naravno da hoću.Na primer, Rusi priznali Osetiju i tako dali svima argument koji glasi, "eto, nezavisnost Kosova nije presedan." Ako Rusi ikad pokrenu ozbiljnu raspravu o nezavisnosti Kosova, svi mogu da kažu "A šta ćemo sa Osetijom i njenom nezavisnošću?"
Da li je to pomoć ili naznaka slobode?
Zato što je Izrael okružen neprijateljima, a Srbija nije, izuzev onih koje je sama sebi napravila.
Bombarder ce biti subsonican, nosivost mu je 12 tona ubojitog tereta, a na radaru ce imato odraz kao jato komaraca.Bice sposoban da leti u misije bez ljudske posade, a dolet ce mu biti oko 3500 km, uz naravno punjenje u letu.
Imajuci u vidu predjasnje americke hiper-skupe programe oruzja, poput B-1, Apaca i SDI, koji ocigledno nisu ni pravljeni da se koriste - Ameri i dan-danas u svim bombaskim akcijama koriste pre svega B52 dve decenije starije od sopstvenih pilota - zakljucak se sam namece da ce ovo biti neko neverovatno g@vno od oruzja koje niti ce leteti, niti ce koga napasti, niti ce sluziti icemu osim za izvlacenje neke stvarno neverovatne sume od americkih poreskih obveznika.
Sve u svemu, jedna ogromna, leteca kita.
Ne bih sa tobom da raspravljam. Ti si jos osamucen od smrti druga Tita, a i inace nisi najbistriji.
Zato paljba.
Posto rusofili otvaraju teme o nepobjedivom ruskome oruziju, ko velim da otvorim i ja o americkom.U pitanju je NBG, Next Generation Bomber koji ce uci u naoruzanje USAF-a 2018. godine.
Bombarder ce biti subsonican, nosivost mu je 12 tona ubojitog tereta, a na radaru ce imato odraz kao jato komaraca.Bice sposoban da leti u misije bez ljudske posade, a dolet ce mu biti oko 3500 km, uz naravno punjenje u letu.
![]()
Rusi imaju, kao odgovor na ovo, Tu-160.![]()
Rusi imaju odgovor koji se zove S-500.
Jer Rusi ne razvijaju bombardere kao Amerikanci, jer oni ne napadaju druge drzave da bi im doneli "demokratiju"...
Rusi za svaki americki avion imaju odgovarajuci PVO sistem. Jel ti sad jasno?
Da li Rusi imaju odgovor, nadam se da neces nikada videti u praksi. Teza koju navodis totalno je pogresna, skoro sve sto razvijaju je namenjeno agresiji i unistenju drugih. Da li si zaboravio ruske tenkove u Madjarskoj, Ceskoj...pa i Bugarskoj, Poljskoj...???...pogledaj koliko sada imaju nuklearnih bojevih glava i tenkova, ono u cemu su najjaci (unutrasnje gledano, naravno) je namenjeno agresiji, unistavanju i ubijanju! Takodje ne bi trebalo da zaboravis da dok Rusi nisu imali nuklearne bojeve glave u naoruzanju neko drugi ih je imao na hiljade i nije ih upotrebio...
Pa ja ne znam ciji su vojnici skoro u celom svetu i ko vrsi agresije na druge drzave...
I molim te, pogledaj samo zadnjih par reci koje si napisao i ponovo razmisli...
Znas, ali ne zelis da vidis...tvoji motivi za to su vec drugo pitanje.
Nema potrebe da razmisljam, faktografija stoji.
Ajde da uporedimo napade na druge drzave u zadnjih 19 godina...
Rusija je napala Gruziju, a Amerika SRJ, Irak(dva puta), Avganistan, Somaliju(ajde da kazemo da se tu i slazem sa napadom)...
I zaboravljas Hirosimu i Nagasaki...
Kao sto sam rekao, NE ZELIS da vidis...uporedjujes "zadnjih" (ne znam koje bi bile "prednje") 19 godina a pominjes Hiroshimu i Nagasaki...ja ti pominjem sredinu 50-ih godina, ti mi kao argument pominjes Hiroshimu i Nagasaki.
Otisli smo WOT, bolje da prestanemo o ovome.