newinost

idealno wreme za gubljenje newionosti

• 13-15

• 16-19

• posle 20

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Isto sto svako ima mobilni tel a ti ga recimo nisi imala..kompjuter..deca su naprednija i izgledaju po 5 god starije ako nista drugo..tako se i ponasaju..u svetu sa 16 voze kola i zive sami..rade za dzeparac..pogledaj malo kad prodjes pored osnovnih skola..iznenadices se

Zar nije tema sta je po nama pravo vreme tj prave godine za sex? A ne sa koliko godina danasnji srednjoskolci gube nevinost...svasta

A ti ne znas? JAo , pa sto ne kazes..
Covek je pitao koje je pravo vreme, a ne sta rade danasnji klinci (u slucaju da nisi razumeo, pitaj ponovo)

:lol:mogu ti reci da me podsecas na devojku s avatara..i pristaje ti..pricamo o granicama koje se pomeraju i s toga ne o tvom ili mom skidanju mraka..vec sire sagledanje danasnje omladine..uzivaj

:lol:mogu ti reci da me podsecas na devojku s avatara..i pristaje ti..pricamo o granicama koje se pomeraju i s toga ne o tvom ili mom skidanju mraka..vec sire sagledanje danasnje omladine..uzivaj

Oh hvala na komplimentu..ona mi je super lik. A to jadna deca, misle da moraju da ih drugacije nece voleti osim ako ne budu "sex bombe" vec sa 15... odoh da radim

Back