New topic, nesto novo, nesto divlje

Znaci forumasi cenjenog LjISa, da li ste vi tako kul i uzivo?
Ako jeste, zasto jeste?
Ako niste, zasto niste?
I kako ste tako mudri?
U sve te musko- zenske zavrzlame vi se razumete.
I najbitnije pitanje jel mislite da burek moze biti sa sirom?
I je l' bi mogli ziveti bez seksa do kraja zivota?
I muski, neko da vas pita koja glava, donja ili gornja, koju bi pre spasili?

svaki put kad se ulogujem ovde i počnem ovlaš da čitam meni se nižu tako neka pitanja sa ovog spiska, al nevezano za muškarce, nego uopšte...
jer ovo da je neko tražio skup najmudrijih glava Srbije i rasejanja ne bi ih ovako skupio na jednom mestu
kako vas majke narađaše tako mudre i pametne i kul i u sve se razumete...kakav je to fantastičan sklop dobrih gena, vaspitanja i obrazovanja
pa se zapitam gde sam ja ovaki priglup i prost zaluto ovde među ovakve umove i intelektualne gromade
prosto dobijem kompleks niže vrednosti i dođe mi da pokupim prnje i odem

svaki put kad se ulogujem ovde i počnem ovlaš da čitam meni se nižu tako neka pitanja sa ovog spiska, al nevezano za muškarce, nego uopšte...
jer ovo da je neko tražio skup najmudrijih glava Srbije i rasejanja ne bi ih ovako skupio na jednom mestu
kako vas majke narađaše tako mudre i pametne i kul i u sve se razumete...kakav je to fantastičan sklop dobrih gena, vaspitanja i obrazovanja
pa se zapitam gde sam ja ovaki priglup i prost zaluto ovde među ovakve umove i intelektualne gromade

Isto se osećam kao ti Dee...
Nit sam vaspitana, nit obrazovana, nit mi geni nešto.. prosto dobijem komplekse kad svratim ovamo i vidim ovu elitu.

Znaci forumasi cenjenog LjISa, da li ste vi tako kul i uzivo?
Ako jeste, zasto jeste?
Ako niste, zasto niste?
I kako ste tako mudri?
U sve te musko- zenske zavrzlame vi se razumete.
I najbitnije pitanje jel mislite da burek moze biti sa sirom?
I je l' bi mogli ziveti bez seksa do kraja zivota?
I muski, neko da vas pita koja glava, donja ili gornja, koju bi pre spasili?

Rodila sam se srećne zvijezde

:lol:

:lol:

Back