New in here

• Začetnik teme Začetnik teme Bells
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa zdravo,ja se zovem Masa,tek sam otvorila moj profil na forumu.Sumnjam da mi nece biti lepo,ali ja sam napravila profil da bih saznala nesto hrccima.Ja imam buckastog,sirijskog hrcka,i nasla sam dosta toga o hrcicma na internetu.Od toga da li se njima daje voda,do dobrih radnja koje imaju,ali sam i saznala nesto o njihovoj ishrani.Ako imate nekih pitanja,slobodno pitajte naucila sam dosta toga.Moj hrcak se zove Acim,kao lik iz decije emisije ''Na slovo na slovo''.Pored hrcka,imam i 3 psa!Dosta puno ljubimaca...Sva tri su mesanci,koje sam JA licno spasila...Najveci je Munja,koji ima i bracu,Medu i Flekicu.Medu smo dali mojoj tetki,a Flekica je nazalost pobegao.Samo se nadam da nije uginuo. :'( A imam i moje male dusice Alis i Mrvicu.One su medenee...Alis je malo veca od Mrvice i jako voli da laje i zavija.To je nenormalno.A za malu Mrvicu smo se bojali da ce uginuti,zato sto je ona jako mala,i malo su joj kosti krive.Ali smo joj dali neki lek,i ona je prezivela noc.I jako sam srecna zbog toga.Iako je malena kao Mrvica (zato sam joj dala to ime),ja mislim da je ona veoma jaka kuca.Ja sve pse volim da zovem kuce.Cak i one ogromne doge su meni kuce.I eto,ako imate nekih pitanja,ostavite u komentaru ;))

Back