Nevoljna erekcija penisa (molim pomoć)

muke jezove:))
ja sam cula da se posle korone ne dize.
mozda je ovo neka kontrindikacija vakcine, dize se bez pitanja :mrgreen:
ima ta dvonedeljna prolazna faza
muški nerado pričaju što je logično jer je to naša bazna svrha kao što je ženama porod pa nije za zajebavanje, nego eto penis je zabavniji momenat pa svet ko svet... ne moš ga menjaš... al zato ućuti kad se desi...

mene više brine teorija da se posle kirone - smanjuje
tj da utiče na sundjerasto tkivo

to znači da imam fore još 2 korone a onda prelazim nazad u žene, jer prvo smo svi žene pa tek neke predjemo u muško

organi se sastavljaju od iste materije ali se prerasporedjuju...

šokirao sam par manje pismenih kolega a još gore im bilo kad su pročitali da je to tačno

kod žena klitoris je zapravo zakržljali glavić ali je kod žena glavni izvor seksualne senzacije a kod muškarca samo pomoćni jer je kod nas to gornji deo kožice tj. klitoralni deo (spona koja spaja kožicu sa glansom) ali ima i zaštitnu funkciju poput himena a tek pre 40 godina otkrili receptore nad kojima muškarac nema uticaj a koji služe, pored ostalog i za kontrolu ženskog stanja tokom odnosa te ako treba hitno šalju impuls mozgu da se ejakulira tj prestane sa penetracijom zbog žene a muško eto dobilo senzaciju pa kao ok je...

Bog je na sve mislio a obična svetina misli to tek tako...

Poslednja izmena:
mnogo sam matora:))
tako ispadne z nekog dela podsvesti, nepozvano, ko tema:))
ili npr radim nesto, i uhvatim sebe da pevusim: super super s ljesnjakom, super, s karamelom, nanannana, pet cokoladnih okusa..nesto; super!:)))))))))))
pa Italijanka je oko 30-32 a Peruanka 50+

zato mi problem

nisu to ženske kako misle muškarci (oni gluplji) 18-25

Poslednja izmena:
Sad bez zezanja, ja sam primetio da imam problem sa erekcijom kad su solarne oluje, tada nas trilion biliona pozitrona u sekundi bombarduje sa Sunca i to očigledno loše utiče na erektivnost spolovila, barem kada sam ja u pitanju, možda kod nekog deluje stimulativno... ne znam.
a pazi ovo...

mobilni telefon, smartphone jel...

svi u bloku imamo mobilne, internet, wi fi antene (spisak preko 60 sa jakim signalima i onim katancom), bluetooth uredjaje...

kad god je bar pola komšija na odmoru tj van stana ili na poslu moguć je razgovor preko mobilnog telefona

ali kad smo svi tu pa kad zalegnu na kompove i mobilne od 20h pa do 23h svi redom to običan razgovor preko SIM kartice ne možeš da obaviš pošteno

ako svi talasi smetaju mobilnom šta je sa Stojkom?
ljudsko telo je i elektromagnetno pored ostalog

a šta ako me dotična pogrešno shvati jer me ne poznaje?

recimo mož se uvredi
ili još gore da pomisli da sam sex-machine?

obrukam familiju bez veze
a znaš kakav je svet
jedva čeka da čuje
pa da ispira usta...
Не бригај, престани да стављаш бразилеански ораси у оне твоје воћне мућкалице и вратиће се све у нормалу :mrgreen:.

Не бригај, престани да стављаш бразилеански ораси у оне твоје воћне мућкалице и вратиће се све у нормалу :mrgreen:.
to se sve dešavalo pre kupovine secka
nego me bilo sramota da pitam
ja sam patrijahalan
pomisliće žene pogrešno...
njima to najmanji problem kad je "ona stvar" u pitanju... da pomisle... pogrešno...

mnogo sam matora:))
tako ispadne z nekog dela podsvesti, nepozvano, ko tema:))
ili npr radim nesto, i uhvatim sebe da pevusim: super super s ljesnjakom, super, s karamelom, nanannana, pet cokoladnih okusa..nesto; super!:)))))))))))
E nećeš verovati i ja vrlo često krenem to "Super, Super s grožđicama s lešnjakom i rižom, super sendvič" :hahaha:

Seksologija je uprkos svom "veselom prizvuku" izuzetno ozbiljna grana psihijatrije.

Na otvaranje teme me ponukala izvesna druga, opuštenija, a gde sam izložio sledeći problem:

Tokom života smo se zaljubljivali u nekoga kako površinski, na prvi pogled tj na zanosnu spoljašnjost osobe tako i dubinski kada vremenom u svakodnevnim susretima izdvojimo odredjenu osobu da nam se dopadaju osobine i navike a gde spoljni izgled nije toliko presudan kao u prvom slučaju.

Sve to prati onaj poznati osećaj prijatne opijenosti koja nas odvlači od realnog sveta kada smo u blizini te osobe.

Medjutim, ja sam bukvalno zatečen (ko adolescent kad prvi put vidi svoju ličnu rodjenu ribu ko od majke) sledećom situacijom a već su se desile dva puta sa dbe različite osobe.

Iako prijatnog izgleda, znači ništa od onih fizičkih atributa koje cenim, a ni intelektualnih jer je reč o nepoznatim ženskim osobama a svrha sastanka isključivo poslovne prirode, bez ikakvih emotivnih reakcija koje prate zaljubljivanje, dešava se spontana erekcija polnog uda. Jedna nije krila da je primetila iz osmeh, druga je bila više profi a ja šta ću?

A ovako, da ja sad razmišljam o tim ženskim osobama kao kad se zaljubim toga nema ali se kvalitetna erekcija kao iz najranije mladosti pinavlja njihovim prisustvom (ono kao kad kao klinac vidš ženske sise u obične novine)

O čemu je ovde reč?
Da li trebada potražim stručnu pomoć ili telefon poslovnih partnerki?
Kakav je ovo nagon a bez emocija?
Не знам шта да ти кажем. Јел си пробао да поразговараш са Стојканом онако озбиљно и другарски?

Seksologija je uprkos svom "veselom prizvuku" izuzetno ozbiljna grana psihijatrije.

Na otvaranje teme me ponukala izvesna druga, opuštenija, a gde sam izložio sledeći problem:

Tokom života smo se zaljubljivali u nekoga kako površinski, na prvi pogled tj na zanosnu spoljašnjost osobe tako i dubinski kada vremenom u svakodnevnim susretima izdvojimo odredjenu osobu da nam se dopadaju osobine i navike a gde spoljni izgled nije toliko presudan kao u prvom slučaju.

Sve to prati onaj poznati osećaj prijatne opijenosti koja nas odvlači od realnog sveta kada smo u blizini te osobe.

Medjutim, ja sam bukvalno zatečen (ko adolescent kad prvi put vidi svoju ličnu rodjenu ribu ko od majke) sledećom situacijom a već su se desile dva puta sa dbe različite osobe.

Iako prijatnog izgleda, znači ništa od onih fizičkih atributa koje cenim, a ni intelektualnih jer je reč o nepoznatim ženskim osobama a svrha sastanka isključivo poslovne prirode, bez ikakvih emotivnih reakcija koje prate zaljubljivanje, dešava se spontana erekcija polnog uda. Jedna nije krila da je primetila iz osmeh, druga je bila više profi a ja šta ću?

A ovako, da ja sad razmišljam o tim ženskim osobama kao kad se zaljubim toga nema ali se kvalitetna erekcija kao iz najranije mladosti pinavlja njihovim prisustvom (ono kao kad kao klinac vidš ženske sise u obične novine)
O čemu je ovde reč?
Da li trebada potražim stručnu pomoć ili telefon poslovnih partnerki?
Kakav je ovo nagon a bez emocija?
Pa u pitchku materinu, ne valja mali, ne valja veliki, ne valja da se digne :lol::mrgreen:

Ja ne znam sta moze da bude ovo kod stojka, ali moze da bude jedno od ova tri...

Prvo je fetish situacija....riba ima nesto sto je potencijalni fetish stojku...
Razmak izmedju zuba....ili voli guzate, a ova uskopic.....i misko mu zamislja kako bi ova izgledala, tj ima fetish probe...

Drugo je fetish zamene, tj riba mu u nekom detalju lici na neku koju bi...detalj je cesto vrlo malo prepoznatljiv....lakat, obrva, linija vrata...

Trece je situacija ponizenja svog kriterijuma...To je ono kad ganjas lepe pa vidis neku ruzna, akrep, ali na poseban nacin...ili ganjas fine a ova teska kur.....tj za dinar se .......
Tu te napaljuje mozda vise virtuelno, ali sam vidjao da ljudi odu i na real nivo..
Znas da je ko zna sta prosla, mozda trenutno ima i sifilis ili ko zna sta ima, a bas te to uzbudjuje, ta misao da je totalno za odbaciti osim jednog ili dva dela, tj to su seksualne osnove po kojima se sve maksimalizuje..

U pocetku analize baboebaca, mislio sam da je taj faktor prisutan kod tih osoba, tj babe su im neprivlacne osim npr grudi , ili dlakavushe i onda tu pojacaju maksimalno zudnju i erotizuju ceo subjekt na dve tacke...
Ili onaj pristup kad vide mlitave sise pa umesto da ih odbijaju , bas takve sise ih zbog asocijacije da su ih dripci cimali i grizli , privlace....

Eto pa ti vidi od ova tri, da ne zalazimo u neke psiholoske moguce razloge uzdizanja tvog Djoke...

U mene uvek erekcija nevoljna.

Diže se, ništa me ne pita.
Kod mene nije....
Da vidis kad zena krene da ti czvonka i u sekundi od nemoguce napaljenog postanes neverovatno impotentan....ubije ti zelju da mrdas a kamoli da joj udaris recku..

Naravno da tu treba reagovati ukidanjem takvih stanja, eliminacijom ili razloga ili osobe...ili nalazenjem u okruzenju kod osobe koja nema refleks da radi radnje koji obaraju libido...

Mene sve ovo toliko slatko nasmejano...
Primetih koliko su muski ovde na forumu generalno solidarni...
Imala sam skoro jednu "nevoljnu" situaciju od pre par dana. Odem kod opticara po nove okvire. Kako su mi naocare spadale, covek ih malo skupi i savi, pomeri mi lagano kosu iza usiju, pridje blizu i stavi okvire. Moj mozak je to sve u delicu sekunde doziveo kao nevidjeno sexualno stimulativno, i meni se otme takav jedan uzdisaj.. Majko mila.. Ovaj se zbuni, nasmeja, ja oborim pogled.. Ne znam kome od nas dvoje je bilo vise neprijatno.

Back