Nevjerovatna nekultura!

• Začetnik teme Začetnik teme UofC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
al bundy:
Pa EU nece primiti Bosnu bez Srba i uostalom EU i USA nece dozvoliti odvajanje RS kao ni Hrvatske zapadne Hercegovine i to ne zbog toga sto ima nesto protiv Srba ili Hrvata vec zbog toga sto bi ukoliko se oni izdvoje iz BiH imali malu drzavu cist muslimansku u kojoj bi stupili serijatski zakoni i koja bi bila rasadiok terorizma i ko zna cega jos u sred Evrope .

Aha znaci Srbi i Hrvati treba da budu taoci americke politike? To je po tebi pravedno?

Lepo sam ja rekao da kod vas liberala postoji doslednost jedino u vasem licemerju.

:lol: :lol: :lol:
neki još uvijek u Srbiji imaju apstrakne snove o velikoj Srbiji

prosto čovjek nemože vjerovati
da takvi još postoje i to su jos političari koji javno o tome govore
to kao da slušam Paragu 91 i njegovu Čistu stranku prava 91 koji je zagovarao
politiku o Velikoj Hrvatskoj do Drine
samo smo mi takve makli iz politike 90ih
a vi još niste
to govori koliko ste godina za nama

strašno

s ovakvima poput ovoga iz ovog filmića
Srbija se može nadati ući u EU 2050 i neke godine
pozz

Da ali kod vas su na vlasti ljudi iz HDZ-a koji su ucestvovali u etnickom ciscenju Srba iz Hrvatske u periodu od 1991 do 1995. godine. Vi i dalje glasate za njih, glavni nacionalni praznik vam je DAN kada ste proterali SKORO SVE SRBE IZ HRVATSKE sto znaci da vi i dalje podrzavate genocidnu politiku Tudjmana, Mesica i ostalih ustasa sa pocetka 90tih.

Jerry Ropero:
Da ali kod vas su na vlasti ljudi iz HDZ-a koji su ucestvovali u etnickom ciscenju Srba iz Hrvatske u periodu od 1991 do 1995. godine. Vi i dalje glasate za njih, glavni nacionalni praznik vam je DAN kada ste proterali SKORO SVE SRBE IZ HRVATSKE sto znaci da vi i dalje podrzavate genocidnu politiku Tudjmana, Mesica i ostalih ustasa sa pocetka 90tih.

bez brige HDZ nije ni H od onoga što je bio 90ih
čelnik te stranke premijer Sanader nije iz doba 90ih
doduše u HDZu i njegovim satelit strankama ima još nekih političara koje bi bilo poželjno maknuti iz politike kao što su Šeks, Glavaš i Pašalić
(koje i osobno nemogu smislit)
drugo ako baš hoćeš glasovao sam za stranku HNS čija je visoka dužnosnica Vesna Pusić se prva osudila progoovriti i javno u Saboru o agresiji Hrvatske na BiH, te o nekim zločinima nad Srbima u Hrvatskoj
treće
HDZ polako gubi rejting
kao i SDP
te dvije stranke se nadam doživjet će fijasko na sljedećim izborima
jer se udružuju HNS, HSLS, HSS da maknu političare koji nam kroje politiku već 16 godina
nego
nisi mi komentirao Vašeg Nikolića
šta je njemu kakva Velika Srbija
ja vam kažem dođe li on na vlast u Srbiji
nebi me čudilo da na granici sa vama počnemo gradit berlinski zid
zar nam je to uistinu potrebno??

markovozd..:
Pazi da i to vidim, da se radikali zale na nekoga da je nekulturan........ :D :D :D :D :D
Mora da ce neki cunami da pogodi Srbiju, kad se sve ovako tumbe okrenulo :D :D :D

a najjači su likovi koji zameraju tadiću što je psiholog, a glasaju za grobara :D pardon, tehničara za kopanje...

zatvorio sam klip čim sam video naslov. mora da ga je neki radikalni retard upload-ovao. 'ustaše' :roll:

Омладино ЛДП-а , ево решења за вас
a037.gif

Lacibg:
Омладино ЛДП-а , ево решења за вас
a037.gif

upiši satove boksa
ako imaš višak energije i ako te agresiva previše hvata :lol:
kad opališ boksačku vreču 50 puta osjećat češ se mnogo bolje...
vidjet ćeš...
možeš slobodno na istu stavit i koji moj post
pa da imaš i dodatne motivacije :lol:

Цунами Србију никада неће да удари......али на жалост или на срећу....некима је веома транспарентно ударио ал у главу.........сва срећа...није прелазно.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back