LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
alooo!!!!
ne zaboravi da si ti sada postenazena!!!)))))

ja sam napisala ovom hard as a rock da se momenatlno izvini sto tako prica jer ispred sebe ima jednu postenuzenu.com

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
alooo!!!!
ne zaboravi da si ti sada postenazena!!!)))))
ma to mi moderatori edituju poruke
ja sam napisala ovom hard as a rock da se momenatlno izvini sto tako prica jer ispred sebe ima jednu postenuzenu.com![]()
ma to mi moderatori edituju poruke
ja sam napisala ovom hard as a rock da se momenatlno izvini sto tako prica jer ispred sebe ima jednu postenuzenu.com![]()
. Da li biste pogazili vjeru za radi ljubavi???
veri je uporiste u ljubavi, kako da pogazim ljubav u ime ljubavi...nema tu logike, znaci da je djavo posadio tikve...
kad se zrtvujes, to radis iz ljubavi - uvek. i da - postoji problem ako to onaj za koga nesto cinis ne vidi. ali ne treba zato imati manje kvalitetne odnose.
i roditelji se zrtvuju za decu. nekada ona to ne vide, ne cene...ali sta sad?! pa valjda treba raditi na tome da pocnu da osecaju to, i da i sama pocnu da imaju takva osecanja - a ne da im se pruza manje ljubavi!
Ja imam trip.Ali moram da pitam,zasto se tema zove "nevJera"?To opet neka devojcica skrivena iza zara pokusava da sazna istinu.Necu vise.The end.
Idem da gledam zalazak.
Ja imam trip.Ali moram da pitam,zasto se tema zove "nevJera"?To opet neka devojcica skrivena iza zara pokusava da sazna istinu.Necu vise.The end.
Idem da gledam zalazak.
kada se zrtvujes, stavljas sebe u podredjen polozaj u odnosu na pertnera, kojem je to u pocetku neprijatno, ali kasnije se navikava pomalo
dok ne dodje do stadijuma kada smatra da to sto radis za njega nje ni "iz ljubavi" ni "zrtvovanje", vec nesto sto se samo po sebi podrazumjeva i ocekuje a na svaki izostanak istog se gleda sa kritikom
i onda se zensko zali kako je naisla na tog i tog majmuna koji bi samo da je iskoristava, ne shvatajuci da je sama od njega napravila isto
ps: ne, nisam vjernik te nemam nista da "promjenim". a da li bih primila vjeru - ne, ne vidim kako.... osim u odredjenom stadijumu demencije po stare dane ili nakon lobotomije ili nekih jacih droga
prazne ljusture![]()
a kako ces da cjenis nekog ko puzi po podu?
pruzanje ljubavi ne ukljucuje zrtvovanje by default niti je odsustvo zrtvovanja znak manje ljubavi.