Nevinost

Metla na vestici

Zaslužan član
VIP
Poruka
121.517
ne brinite ne idem na more....:lol:

zene jel ima neki deo tela da vam je nevin?
ono tipa lakat, izmedju sisa ....

za muskarce isto pitanje ako ste ucesnici ***** bala, a ako ste pripadnici grupe ultra mega ebaca dostojih ljs pdf onda pitanje jel ima neki deo tela da niste ebali

Poslednja izmena:
ja sam jednom metno na mesto koje nije predviđeno za mećanje i kad sam ga izvadio imo sam šta da vim...za jučeranji ručak joj valjda bila punjena paprika, šta li već...znaš one košpice...otad mećem samo na mesta za mećanje predviđena i nigde drugde...:sad2:

ja sam jednom metno na mesto koje nije predviđeno za mećanje i kad sam ga izvadio imo sam šta da vim...za jučeranji ručak joj valjda bila punjena paprika, šta li već...znaš one košpice...otad mećem samo na mesta za mećanje predviđena i nigde drugde...:sad2:

muškadijo, imaj ovo u vidu kad ti dođe da je karraš u dupe...

Oš da kaeš da ne voliš loše očišćenu papriku? Mene nije bio stra' ni ondak kad se nazobala bibera u zrnu. Bilo je baš vatreno :heart:

idi upicku materinu :pljus:

sta je nece zenske da se jave, piccke
evo da probijem led
nisam u ovo sto dl spominje, jer necu, i nisam nos i usi jer ne moze da stane
mislim da sam sve ostalo pokrila :think:

Ja je nikad nisam jeebao u sestru.

хахахаха опасна фора : )) И не, нисам ироничан стварно ми се свидела фора, пошто сви траже позадину мојих речи : ))

Иначе што се тиче дилајта па брате то се уради припрема за то човече...

ako prosirimo to gubljenje nevinosti "na mesto svrsa a ne samo penetracije", onda sam "uzeo nevinost" i zenskim nozdrvama i usima, ali nisam joj jos svrsio po ocima.
i ne mislim da je slucajno pogodi neki mlaz, vec ciljano, nameravano, koncentrisano prskanje mlaza za mlazom u zeljenu destinaciju. doduse nije bas sve zavrsilo u nozdrvama, vec i po nosu i licu, tesko je biti precizan, mora se vezbati...ali se posle ostatak svrsa moze usmrkati kao kokain. ima i druga varijanta kada radi duboko grlo pa joj svrs izlazi na nos.
a za svrs po ocima mora prstima da drzi rasirene kapke i da izdrzi puno praznjenje bez da zatvori oci. hm moram i to probati.

Ako se nije pripremila, onda ste bar trebali da odaberete momenat kada je nedavno kakila, da navučeš kondom i pripremiš vlažne maramice, da sa dva prsta pripdržiš kondom dok ga izvlačš, da ga obmotaš maramicom i skineš sa tukija. Tada nema semeniki, tek jedva vidljivi tragovi kakane, ništa strašno, a tesnoooooo je toliko da vredi malo muke :lol:

хахахаха опасна фора : )) И не, нисам ироничан стварно ми се свидела фора, пошто сви траже позадину мојих речи : ))

Иначе што се тиче дилајта па брате то се уради припрема за то човече...

Pa jeebat mu mater, šta drugo možeš očekivati od zajebanta kao što sam ja? :)

Back