Nevinost

• Začetnik teme Začetnik teme ELAHS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jel ima? :D ja znam mozda 1 sto se cuva za brak i jos 2 sto ne znaju sa muskarcima
...ja znam jednu kod Fontane sto je uz majku se "uspavala" i odugovlacila studije...sad otalja sve i
ni sama ne zna sta je ginekologinji odgovorila na pitanje i cudjenje a,
druga je kod Bajlonija koja ima sve osim volje za muskarcima u praxi a teorijski svakog kritikuje...Prva je totalno normalna
i samo je pitanje kad ce da rikne djanu
a Druga , mrka kapa...druge primjere ne bih jer strah me da se neko ne prepozna...

Bivša kolegnica... blejali smo kod nje posle smene, bili smo sami u njenoj sobi i pili neku rakiju. Meni se digao i pošto sam bio u nekim pantalonama jasno se ocrtao uz butinu. Pohvalila je veličinu i dodala da se ništa neće desiti. Posle toga sam pričao po firmi koliki mi je što je ona mogla i da potvrdi, međutim devojke nisu bile baš zainteresovane, a stvarno nisam ružan dečko... biće da je do loše komunikacije sa ženama i toga što sam generalno baksuz u životu. Ko me kleo nije dangubio
ciji bese da si klon nalog? :think:

poznat mi je stil pa zato pitam

U svakom selu ima neka koja voli da momke uvodi u posao
A 19+ cm ima samo 3% crnaca i 1% belaca

PS: Kojoj god dam gurao svakoj stalo sve do balčaka.
Posle dolaziler same
velicina1.gif

Poslednja izmena:
Pozdrav svima! Imam 22 godine i nevin sam i dalje. Ono što me dodatno frustrira je moja obdarenost, nekih 18-19cm u zavisnosti koliko sam napaljen. Znam da veličina nije toliko bitna, a ni presudna, evo mene kao čist dokaz ali u poslednje vreme se jako jedem zbog toga. Čekam vaše komentare da se bar malo nasmejem ako ništa drugo
Lažeš kao pravi političar. Evo već ženama obećavaš nešto veliko a od toga nema ništa. 🤣🤣🤣A i onu žensku stvar ćeš videti kao i oni. Tek kad platiš neku nakazu sa majmunskim usnama. Frustraciju već imaš a ona je bitna da budeš pravi srpski političar. 🤣🤣🤣.

Back