- Poruka
- 7.685
i ima li novosti obdareni ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ima?...zato ima toliko nevinih zenskih povrh 30...
...ja znam jednu kod Fontane sto je uz majku se "uspavala" i odugovlacila studije...sad otalja sve ijel ima?ja znam mozda 1 sto se cuva za brak i jos 2 sto ne znaju sa muskarcima
ciji bese da si klon nalog?Bivša kolegnica... blejali smo kod nje posle smene, bili smo sami u njenoj sobi i pili neku rakiju. Meni se digao i pošto sam bio u nekim pantalonama jasno se ocrtao uz butinu. Pohvalila je veličinu i dodala da se ništa neće desiti. Posle toga sam pričao po firmi koliki mi je što je ona mogla i da potvrdi, međutim devojke nisu bile baš zainteresovane, a stvarno nisam ružan dečko... biće da je do loše komunikacije sa ženama i toga što sam generalno baksuz u životu. Ko me kleo nije dangubio
prosek tetki na forumu je :menopauzaI 38 starija teta, u redi ti pola foruma
Lažeš kao pravi političar. Evo već ženama obećavaš nešto veliko a od toga nema ništa.Pozdrav svima! Imam 22 godine i nevin sam i dalje. Ono što me dodatno frustrira je moja obdarenost, nekih 18-19cm u zavisnosti koliko sam napaljen. Znam da veličina nije toliko bitna, a ni presudna, evo mene kao čist dokaz ali u poslednje vreme se jako jedem zbog toga. Čekam vaše komentare da se bar malo nasmejem ako ništa drugo
jadni monasi, mora da su prsli ko lajsneЈа сам у тридесетима, и даље сам невин и због тога прсо ко лајсна. Ко се не ебе са 18 неће имати неку светлу будућност.
U svakom selu ima neka koja voli da momke uvodi u posao
dakle, 3~4 na 100 u slucaju crnaca, i 1 na 100 u slucaju belaca. Mada ja bih ocekivao vecu razliku. Al on je rekao 18-19cm, to je relativno cesto.A 19+ cm ima samo 3% crnaca i 1% belaca
Они су одабрали такав живот, ја нисам.jadni monasi, mora da su prsli ko lajsne![]()
zato sam ja tu, da te savetujemОни су одабрали такав живот, ја нисам.