Nevinost

• Začetnik teme Začetnik teme ELAHS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako se to desilo da ga vidi?
Bivša kolegnica... blejali smo kod nje posle smene, bili smo sami u njenoj sobi i pili neku rakiju. Meni se digao i pošto sam bio u nekim pantalonama jasno se ocrtao uz butinu. Pohvalila je veličinu i dodala da se ništa neće desiti. Posle toga sam pričao po firmi koliki mi je što je ona mogla i da potvrdi, međutim devojke nisu bile baš zainteresovane, a stvarno nisam ružan dečko... biće da je do loše komunikacije sa ženama i toga što sam generalno baksuz u životu. Ko me kleo nije dangubio

Pozdrav svima! Imam 22 godine i nevin sam i dalje. Ono što me dodatno frustrira je moja obdarenost, nekih 18-19cm u zavisnosti koliko sam napaljen. Znam da veličina nije toliko bitna, a ni presudna, evo mene kao čist dokaz ali u poslednje vreme se jako jedem zbog toga. Čekam vaše komentare da se bar malo nasmejem ako ništa drugo
Joj jeste majusan

Pozdrav svima! Imam 22 godine i nevin sam i dalje. Ono što me dodatno frustrira je moja obdarenost, nekih 18-19cm u zavisnosti koliko sam napaljen. Znam da veličina nije toliko bitna, a ni presudna, evo mene kao čist dokaz ali u poslednje vreme se jako jedem zbog toga. Čekam vaše komentare da se bar malo nasmejem ako ništa drugo
pa sta sad 'oces?
trazis savet kako da nadjes nesto da umocis?
ili treba da te sazaljevamo?
ili se hvalis velicinom?
sta je poenta teme? :think:

mrzi me da se zamaram ovom tematikom
al smejem ti se, to sigurno

Bivša kolegnica... blejali smo kod nje posle smene, bili smo sami u njenoj sobi i pili neku rakiju. Meni se digao i pošto sam bio u nekim pantalonama jasno se ocrtao uz butinu. Pohvalila je veličinu i dodala da se ništa neće desiti. Posle toga sam pričao po firmi koliki mi je što je ona mogla i da potvrdi, međutim devojke nisu bile baš zainteresovane, a stvarno nisam ružan dečko... biće da je do loše komunikacije sa ženama i toga što sam generalno baksuz u životu. Ko me kleo nije dangubio
...tvoj egzibicionizam i rasomonstvo su
najnetrazenija promocija
kod Zena...

lakat mazi q10 kremom da ti odmeksa ko 22godisnjaku, pa cemo svi da ti klimoglavimo sa poznatim, toooo batice samo ga daj :rotf:

joj :aha:

Nije strašno biti nevin u 22. Doći će i tvoje vreme. :)
Bar u današnjem vremenu to nije problem.
Kod Tita u SFRJ se znao red.
Po firmama vide neko ima 22 pitaju medjusobno jel odslužio vojsku ako jeste šta čeka? Nadju mu neku daktilografkinju ako je pismen ili krojačicu ako je vorker...

Ali znam da bi cela firma proglasila uzbunu ako neko stigne do 25 a ništa da započne. Prvo su utvrdjivali dal je lud/luda... Pa ako nije daj da vidimo preko prijatelja iz druge firme...

Nema toga više danas...

Back