Nevinost kod Muslimana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ester Oz

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.175
Pricala sam sa jednim Muslimanom i rekao mi je da prema veri ne mozes da odes u raj ako ti supreuznik ne bude nevin. Pitanje je koliko su u praksi muskarci nevini, a koliko zene? Narocito me zanima kako je to kod muskaraca. Pitanje se odnosi na Bosnu. Hvala na odgovorima:D

Ххахааххаахха па не можеш утврдити дал је мушко невин :D

Муслимани из фБиХ нису строги вјерници тј. ислам је веома строга религија. Ријетко ко од њих се придржава свих правила (мораш се молити 5 пута дневно, не смијеш алкохол да пијеш, прасетину итд. и пост им је веома строг...)
Све у свему, они, исто ко и ми Срби, пију, имају секс (стално :D) тако да на твоје питање је одговор: Нико се тога не придржава и ријетко ко је невин после 19-20 године.. Мада ја за тај обичај никад нисам чуо, иако сам из Босне.

Ххахааххаахха па не можеш утврдити дал је мушко невин :D

Муслимани из фБиХ нису строги вјерници тј. ислам је веома строга религија. Ријетко ко од њих се придржава свих правила (мораш се молити 5 пута дневно, не смијеш алкохол да пијеш, прасетину итд. и пост им је веома строг...)
Све у свему, они, исто ко и ми Срби, пију, имају секс (стално :D) тако да на твоје питање је одговор: Нико се тога не придржава и ријетко ко је невин после 19-20 године.. Мада ја за тај обичај никад нисам чуо, иако сам из Босне.
Pa znam da je nemoguce, ironisem jer oni mogu da vide prover zene i da se bune.

- - - - - - - - - -

Ako ima jos nekog nevinog nek se javi, ja volim sa nevinima da se druzim:zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back