gost 270414
Veoma poznat
- Poruka
- 13.578
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nepišem o nekim peglanjima na "paru" ,i slično
Svaka mi kaze da sam joj drugi , mislim "ko zna iza koga sam drugi"
E kako li je to kad si joj PRVI.
I kako je to nasim damama , ima li tu čega za sećanje . Sta je tu zanimljivo.
Blago nasim delijama forumašima oni su uvek prvi , samo ne znam kako im to polazi za rukom .
Pozdravlja vas drug drugi.![]()
meni se place kada se setim prvog puta.bila sam poslednja koja je u drustvu izgubila nevinost.ljudi su me gledali cudno i pricali neprijatne stvari.popustila sam pod pritiskom okoline.da se vrati vreme jos bih cekala.jeziva secanja.
da,ja verujem u to,pozitivac sambas mi zao .... nista, u buducnosti ce biti lepse![]()
Nisi nista propustila , ko pocne pre pre i ostari .Meni je bila strasna prica od jedne devojke na eskurziji da je nevinost sama sebi oduzela srefcigerom . bilo je strasno sramota da stupi u kontakt sa mladicem a da je u 18 godina nevina . Svastameni se place kada se setim prvog puta.bila sam poslednja koja je u drustvu izgubila nevinost.ljudi su me gledali cudno i pricali neprijatne stvari.popustila sam pod pritiskom okoline.da se vrati vreme jos bih cekala.jeziva secanja.
Baš svašta...Nisi nista propustila , ko pocne pre pre i ostari .Meni je bila strasna prica od jedne devojke na eskurziji da je nevinost sama sebi oduzela srefcigerom . bilo je strasno sramota da stupi u kontakt sa mladicem a da je u 18 godina nevina . Svasta
E , ja sada imam jedno ozbiljno pitanje za devojke/ zene :
Da li ste koristile tampone i dok ste bile nevine ?? ^^
nisam nikada.mislim da mozes.E , ja sada imam jedno ozbiljno pitanje za devojke/ zene :
Da li ste koristile tampone i dok ste bile nevine ?? ^^
blago tebiNisam, jer sam ja uvek imala malo. I danas ga koristim samo za plazu/ bazen, a inace mi je dovoljan dnevni mali ulozak. Ali kazu da moze.
Nisam, jer sam ja uvek imala malo. I danas ga koristim samo za plazu/ bazen, a inace mi je dovoljan dnevni mali ulozak. Ali kazu da moze.
nisam nikada.mislim da mozes.
blago tebi![]()
Jednom sam koristio tampone kad su mi izvadili zub , da ne krvari.
Ja sam morala,zbog bazena....
Prvi put je bolelo, ali ok.
Sada sam pokusala opet, ali je bolelo dok sam stavljala ... i sve vreme je bolelo..... tako da sam bila primorana da ga izvadim i odustanem od bazena
:banghead:
Imas malu macuJa sam morala,zbog bazena....
Prvi put je bolelo, ali ok.
Sada sam pokusala opet, ali je bolelo dok sam stavljala ... i sve vreme je bolelo..... tako da sam bila primorana da ga izvadim i odustanem od bazena
:banghead:
Nije to zbog nevinosti, nego je samo po sebi nelagodno, strano telo (koje ti ne budi zelju). Zaboli i mene. Zaboli i irigator. Zato i ne razumem kada koriste vibratore, pogotovo plasticne i metalne
.
Zagusile smo temu...
Не боли ништа ако га добро ставиш, нема везе дал си невина или не, ма ни не осети се.