NEVINA

Битно је да си јој једини, без обзира што јој је први остао у лепом сечању. :lol:

Једној девојци која је била невина, док сам био момак, нисам хтео da скинем невиност, али сам јој остао трајно вечна љубав њеног живота. :lol:

Poslednja izmena:
Da nepišem o nekim peglanjima na "paru" ,i slično

Svaka mi kaze da sam joj drugi , mislim "ko zna iza koga sam drugi :) "
E kako li je to kad si joj PRVI.
I kako je to nasim damama , ima li tu čega za sećanje . Sta je tu zanimljivo.
Blago nasim delijama forumašima oni su uvek prvi , samo ne znam kako im to polazi za rukom .

Pozdravlja vas drug drugi. ;)

Ne znam zasto se od toga pravi fama.
Prvih cak par godina seksualnog iskustva se vise svodi na istarzivanje, trazenje sebe,... Tek kasnije se stvarno oslobodi, prepusti i uziva.
Ja nemam negativno iskustvo u vezi prvog puta, naprotiv. Upeo je da me opusti, pa su bol i neprijatnost zanemarljivi. Ali, obzirom da sam sa njim zivela i dobila i dete, vise ga pamtim po necem sasvim drugom.
Po erotskoj energiji i prepoznavanju u krevetu su mi u secanju neki drugi.

meni se place kada se setim prvog puta.bila sam poslednja koja je u drustvu izgubila nevinost.ljudi su me gledali cudno i pricali neprijatne stvari.popustila sam pod pritiskom okoline.da se vrati vreme jos bih cekala.jeziva secanja.

meni se place kada se setim prvog puta.bila sam poslednja koja je u drustvu izgubila nevinost.ljudi su me gledali cudno i pricali neprijatne stvari.popustila sam pod pritiskom okoline.da se vrati vreme jos bih cekala.jeziva secanja.
Nisi nista propustila , ko pocne pre pre i ostari .Meni je bila strasna prica od jedne devojke na eskurziji da je nevinost sama sebi oduzela srefcigerom . bilo je strasno sramota da stupi u kontakt sa mladicem a da je u 18 godina nevina . Svasta

Nisi nista propustila , ko pocne pre pre i ostari .Meni je bila strasna prica od jedne devojke na eskurziji da je nevinost sama sebi oduzela srefcigerom . bilo je strasno sramota da stupi u kontakt sa mladicem a da je u 18 godina nevina . Svasta
Baš svašta...

Kakva bre nevinost? Dozvoljavate da vas lažu i vuku za nos? :lol:

Pa dokazano je da preko 70% ženske populacije same sebi oduzmu nevinost između 11 i 14 godina... :lol:

Nevine? A večina se kreše još u osnovnoj školi... :lol:

Nema večih bajki od priča o nevinosti žena. :lol:

Poslednja izmena:
Nisam, jer sam ja uvek imala malo. I danas ga koristim samo za plazu/ bazen, a inace mi je dovoljan dnevni mali ulozak. Ali kazu da moze.

nisam nikada.mislim da mozes.

blago tebi :sad2:

Jednom sam koristio tampone kad su mi izvadili zub , da ne krvari.

Ja sam morala,zbog bazena....

Prvi put je bolelo, ali ok.

Sada sam pokusala opet, ali je bolelo dok sam stavljala ... i sve vreme je bolelo..... tako da sam bila primorana da ga izvadim i odustanem od bazena :aha:

:banghead:

Ja sam morala,zbog bazena....

Prvi put je bolelo, ali ok.

Sada sam pokusala opet, ali je bolelo dok sam stavljala ... i sve vreme je bolelo..... tako da sam bila primorana da ga izvadim i odustanem od bazena :aha:

:banghead:

Nije to zbog nevinosti, nego je samo po sebi nelagodno, strano telo (koje ti ne budi zelju :rumenko: ). Zaboli i mene. Zaboli i irigator. Zato i ne razumem kada koriste vibratore, pogotovo plasticne i metalne :sad2: .

Zagusile smo temu...

Back