Nevina :D

Andi014

Primećen član
Poruka
764
Podstaknut temom na drugom pod forumu otvaram ovu temu.
Da li vam se nekad desilo i kako ste reagovali ili kako bi ste reagovali da devojka sa kojom ste skoro poceli da se vidjate kad vi pokusate da je ******** kaza da je nevina? A pri tom devojka ima 20+ godina.

Jeste retko naci devojku koja ima vise od 20 a nevina, al' ne bi se slozio sa tobom da ako je nevina nesto nije ok sa njom. Sex sa nevinom-nikad vise, 2x je mLogo.

to je tacno, ali ga ne moras klati da bi mogao spavati sa njime. A i nevina devojka ne moze da spava tek tako sa deckom, ne ide to bas ok, mora da bude bas velika strast itd.

rekoh malopre,to vise devojcice rade iz radoznalosti,jer sad svi o tome pricaju pa hoce da probaju a posle se kukaju s kim su to uradile,po meni za zensko to i nije mala stvar makar ja to tako gledam.

Poslednja izmena:
rekoh malopre,to vise devojcice rade iz radoznalosti,jer sad svi o tome pricaju pa hoce da probaju a posle se kukaju s kim su to uradile,po meni za zensko to i nije mala stvar makar ja to tako gledam.

ma nije to tako izrazeno.. ja sam mislio ranije, a onda sam naisao na dosta i tako tih 20 godina, i ono ima nevinih svih godista. Nego mnogo se prica o seksu a malo radi. A nevinoj ne mozes tek tako uci ako niste u vezi malo duze, onamora da zna da ti je stlao do nje itd itd xD. Msmnema nista lose ut ome.. Ali ono mene nekako bocka taj osecaj da je koljem xD, msm ipak je to povredjivanje, pa ako je ne volim onda ne mogu da bas to uradim tek tako. Feels bad man :(

Pa dobro sta kaze da je nevina i ne daje?potrudis se malo da je opustis..ono oral i te fore..malo prstici pa ako se dalje femka zna se dignes ruke..nisam ja crveni krst

nisi ti crveni krst jel...e pa bas zbog toga i devojke nece da spavaju sa likovima, jer znaju da im nije stalo i da ih je bas briga u sustini za njih... imala sam jednu `situaciju` sa prsticima, kada je lik imao nokte :hahaha: mozete da zamislite kako je bilo pa sam pocela da vristim da prestane, i lik je odustao od mene a i ja od njega :rumenko:

nisi ti crveni krst jel...e pa bas zbog toga i devojke nece da spavaju sa likovima, jer znaju da im nije stalo i da ih je bas briga u sustini za njih... imala sam jednu `situaciju` sa prsticima, kada je lik imao nokte :hahaha: mozete da zamislite kako je bilo pa sam pocela da vristim da prestane, i lik je odustao od mene a i ja od njega :rumenko:

Ahahahahaha...ne verujem. :eek: :hahaha:
A i ti si sitnicar....mogla si mu dati grickalicu da ih sredi malo, pa da onda nastavite... :mrgreen:

fiona_pink
nisi ti crveni krst jel...e pa bas zbog toga i devojke nece da spavaju sa likovima, jer znaju da im nije stalo i da ih je bas briga u sustini za njih... imala sam jednu `situaciju` sa prsticima, kada je lik imao nokte mozete da zamislite kako je bilo pa sam pocela da vristim da prestane, i lik je odustao od mene a i ja od njega
:hahaha::hahaha::hahaha: Cuti, mogla si i gore da prodjes. Zamisli da je imao jos i zemlje ispod noktiju. :rotf:

fiona_pink
nisi ti crveni krst jel...e pa bas zbog toga i devojke nece da spavaju sa likovima, jer znaju da im nije stalo i da ih je bas briga u sustini za njih... imala sam jednu `situaciju` sa prsticima, kada je lik imao nokte mozete da zamislite kako je bilo pa sam pocela da vristim da prestane, i lik je odustao od mene a i ja od njega
:hahaha::hahaha::hahaha: Cuti, mogla si i gore da prodjes. Zamisli da je imao jos i zemlje ispod noktiju. :rotf:

haahahhaha ne pitaj bilo je tu gorih stvari od zemlje ispod noktiju :rumenko:

Nakon mesec dana mogu i intimnije i direktnije stvari da mu se kazu, pogotovo ako je imao svoje prste tamo gde ih je imao. :mrgreen:

ahhahaahha pa mozda si i u pravu, ali nismo mi imali neku komunikaciju, bas nam nisu isli razgovori , pa nisam mogla da mu kazem, bilo mi je glupo :rumenko: nisam htela da se uvredi

ahhahaahha pa mozda si i u pravu, ali nismo mi imali neku komunikaciju, bas nam nisu isli razgovori , pa nisam mogla da mu kazem, bilo mi je glupo :rumenko: nisam htela da se uvredi

Razumem te. Mada, veruj mi, ne bi se on uvredio da si mu rekla. On je isao jasno prema svom cilju, ti si mu mogla pokazati zaobilazni put do cilja, i on bi na kraju bio srecan, a ne uvredjen. :mrgreen:

Razumem te. Mada, veruj mi, ne bi se on uvredio da si mu rekla. On je isao jasno prema svom cilju, ti si mu mogla pokazati zaobilazni put do cilja, i on bi na kraju bio srecan, a ne uvredjen. :mrgreen:

ma on je komplikovan, bilo je nezgodnih situacija pre toga zbog kojih je on bio kako da kazem bilo ga je sramota, pa nisam htela da dodajem, pa je ispalo tj on je to kao shvatio nevina sam pa zato necu, a ja nisam htela da mu objasnjavam da je do njega :sad2:

Back