Nevina ali bih htela da imam seks

Sada vam je sigurno cudno nevina a bila 3 godine u vezi, da da, decko nije znao da me probije posle smo odlucili da sacekamo do braka tj ja sam tako odlucila, samo smo se "igrali" 3 godine nebitno to kao sto znate sa njim sam raskinula imam novog decka i sad imam neku zelju za hmm ali se plasim da me posle ne ostavi jer jednostavno nevina sam devojka zelim da sacuvam to da uradim barem s nekim koga cu voleti previse a ne s ovim s kojim sam tipa 5 dana(poznajem decka ceo zivot ali smo samo 5dana zajedno) i ne znam da li da uradim to sada ili da sacekam ako uradim da li cu se kajati?

Mozda ovaj decko i ostane sa mnom kao sto kaze ali niko ne zna sta zivot nosi.. :) a meni se on bas svidja... Ali ne znam da li da uradim to sa njime sada
Kako ti je dečko ako se niste? Jel ima i toga danas?

pa ti treba savet nekog sa foruma? Sto se mene tice to je samo parce koze, totalno nebitno sa kim...
nije tacno.to za nju treba da bude dan radosti,ljubav mora okust sa njegove strane.

Uradi "to" kada ti misliš da treba!
Ne trebaju ti tuđi saveti.
ne teraj je na zlo

Sada vam je sigurno cudno nevina a bila 3 godine u vezi, da da, decko nije znao da me probije posle smo odlucili da sacekamo do braka tj ja sam tako odlucila, samo smo se "igrali" 3 godine nebitno to kao sto znate sa njim sam raskinula imam novog decka i sad imam neku zelju za hmm ali se plasim da me posle ne ostavi jer jednostavno nevina sam devojka zelim da sacuvam to da uradim barem s nekim koga cu voleti previse a ne s ovim s kojim sam tipa 5 dana(poznajem decka ceo zivot ali smo samo 5dana zajedno) i ne znam da li da uradim to sada ili da sacekam ako uradim da li cu se kajati?

Mozda ovaj decko i ostane sa mnom kao sto kaze ali niko ne zna sta zivot nosi.. :) a meni se on bas svidja... Ali ne znam da li da uradim to sa njime sada
kazi mu da ces dati svoje telo tek posle godinu dana ti klonu jedan

definitivno ovde neko nekog vuče za nos
200w.gif

pickke ne dajes pre braka. ako lik stvarno misli ozbiljno onda on ce i da te ozeni. a ti nisi nevina u pravom smislu te reci. vec te je kita dotakla

"nije znao da me probije". a kao tu nesto treba znati? kad vidim ovakve teme prvo se pitam jel nas zajebava neko.
cuo sam za jos jedan slucaj. ne zna lik da pogodi rupu, ali uspeo bi iz drugog puta, tako da je prica nebuloza

Back