Nevidjeno u svetu danas - Vucic vrsi diskriminaciju Srba na podobne i nepodobne javno bez srama i stida - DOKAZ!!!

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
NEVIDJENO VUCIC VRSI DISKRIMINACIJU GRADJANA JAVNO!!! Vucic je najavio da ce svi koji se vakcinisU dobiti 10 000 dinara potsticaja bespovratnog dara od drzeve!!! A to znaci da oni koji su iskoristili pravo izbora i ne zele se vakcinisati NECE DOBITI 10000 DINARA jer ne zele vakcinu!! Znaci to je diskriminacija gradjana na podobne i na nepodobne. Jer kad ti nagradjujes neke koji nesto rade a druge koji to ne rade a nije zakonom zabranjeno, i pri tome ne postoje nikakvi drugi uslovi tipa visina plate, socijalna karta i slicno ONDA JE TO NEDVOSMISLENO DISKRIMINICAJIJA!!!! Dakle farmakomafija na sve nacine smislja ideje kako da sto vise ljude vakcinise cak i ovakvim potezima koji su protivzakoniti jer je u ustavu zabranjena diskriminacija gradjana po bilo kom osnovu!!!

Evo dokaz: https://www.blic.rs/vesti/drustvo/v...za-ljude-koji-ucestvuju-u-vakcinaciji/lz3dgnl

Jos gore. Bolje da se pomogne jadnim ljudima koji su se iz straha prijavili za vakcinaciju jer nije proslo nekoliko godina kako bi se ustanovilo da li su vakcine u potpunosti bezbedne.
Šta ti lupaš svega ti? :lol:
Pa ti si taj koji se plaši vakcine, a ne mi vakcinisani. Čuj treba sad da čekamo par godina da vidimo jesu li vakcine bezbedne.....kako da ne. :hahaha:

Pa ti si taj koji se plaši vakcine, a ne mi vakcinisani. Čuj treba sad da čekamo par godina da vidimo jesu li vakcine bezbedne.....kako da ne. :hahaha:
Ne plasim se ja vakcine nego se vi plasite korone pa vas bode vozd.

Ja ne radim nista, tj. radim sve sto sam i do sada radio a vi se spricate i nosite maske od kojih ne mozete normalno disati.

Ne plasim se ja vakcine nego se vi plasite korone pa vas bode vozd.

Ja ne radim nista, tj. radim sve sto sam i do sada radio a vi se spricate i nosite maske od kojih ne mozete normalno disati.
Ako se ne plašiš vakcine izvoli pa se vakciniši da te vidimo frajeru. Imaš li cojones? :cool:

Nego, vidi se da ne radiš ništa, samo pišeš gluposti po forumima.
A ti kao ne nosiš masku nigde? Aj važi sve ti verujem. :hahaha:

Ako se ne plašiš vakcine izvoli pa se vakciniši da te vidimo frajeru. Imaš li cojones? :cool:

Nego, vidi se da ne radiš ništa, samo pišeš gluposti po forumima.
A ti kao ne nosiš masku nigde? Aj važi sve ti verujem. :hahaha:
Nosim samo u postu ali je stavim ispod nosa i kada ulazim u firmu jer moram zbog obezbedjenja. U prevozu ne nosim, napisem ponekad na drugoj temi sta se dogadja, kako ljudi maske reaguju u prevozu po direktivi iz televizora, desava se da ne sednu pored mene jer se boje virusa. Kad vam ona sa naduvanim usnama kaze da ste neodgovorni.

Ne ona templarka sto se inace isto vakcinisala, vec rotarijanka.

Ne mora znači da se boje virusa, nego jednostavno ne žele da sede pored kojekakvih klošara. I ja gledam da izbegavam takve.

Klosari nose maske. Maske su simbol robova, siromasnih i clanova bandi.

dutta.jpg

Klosari nose maske. Maske su simbol robova, siromasnih i clanova bandi.
Ne baljezgaj nesrećo. Za vreme pandemije je uobičajeno da se nose maske kao jedna od mera za zaštitu stanovništa. Kinezi i drugi azijski narodi ih nose redovno kad god se razbole da ne bi širili zarazu okolo. Primitivan i neobrazovan svet o tome ne zna ništa pošto nikad ne izlazi iz svog sela.

Ne baljezgaj nesrećo. Za vreme pandemije je uobičajeno da se nose maske kao jedna od mera za zaštitu stanovništa. Kinezi i drugi azijski narodi ih nose redovno kad god se razbole da ne bi širili zarazu okolo. Primitivan i neobrazovan svet o tome ne zna ništa pošto nikad ne izlazi iz svog sela.
1. Ti nisi kinez azijat a ni bolestan pa je nosis.

2.Korona je po vama virus a maske stite od baterija a ne od virusa. I opet je nosis.

3. Vakcinom se vakcinisete da se ne bi zarazili virusom, vakcinisao si se, i opet je nosis.

Razboleces se moderni covece od ugljen dioksida, ostetices pluca. Ako ih vec nisi syebao. Ovo sa maskama traje vise od godinu dana.

Razboleces se moderni covece od ugljen dioksida, ostetices pluca. Ako ih vec nisi syebao.
Genije, pa hirurzi nose maske ceo radni vek. Jesu li i njima oštećena pluća od ugled-dioksida. :lol: Imaš li ti mozga u toj glavi? da li sedneš i razmisliš pre nego što napišeš ovakvu glupost?
Ovo sa maskama traje vise od godinu dana.
Naravno da traje pošto još uvek traje epidemija, a glavni krivci ste takvi kao ti zato što ne nosite maske i volite da se pravite pametni.

Ti si očigledno bolestan u mozak i nema ti pomoći

Poslednja izmena:
Cao druze, studiram medicinu i to se spicijalizujem za viruse i bakterije, mogu ti reci da vakcina mora da prodje dosta faza ( sve ukupno od 5 do 7 godina zavisi). Samo 2 godine je obavezno testiranje na zivotinjama, a da ne pricam kroz koje faze vakcina mora da prodje da bi se racunala kao bezbedna. Testirali su fajzerovu vakcinu na zivotinjama i one su umrle sad koliko je to tacno ne znam. Sto se mene tice ovo je sve toliko dobro osmisljeno. Ne nosim ni ja masku osim gde moram, sto se tice autobusa nikad nisam niti planiram. Ne plasim se korone, plasim se prisilne vakcinacije koja nam sledi
Nema potrebe za strahom narocito kad se pogledaju brojke 0.3 ili 0.4% je smrtnost sirom sveta. Za elitu ne postoji korona zive normalno izlaze po skadarliji ( Beograd), odmor za 60 ljudi iz vlade, VIP zurke sa po 400, 500 ljudi i najbitnije od svega gospodina vladara koji ne nosi masku. Trenutno sam u takvom okruzenju da su ovo informacije iz prve ruke. Ako mi ne verujes idi do Skadarlije restorana kucaj petkom uvece posle 22h i ako ti neko otvori sve ce ti biti jasno. Meni je zao sto moram da kazem ovo ali ovom farkom smo videli koliko su ljudi povodljivi i koliko njima lako mozes da kontrolises. Cujes na televiziji mora da je istina zar ne?
U celom svetu se dogadja svi mediji prenose mora da je istina?
Proslo je godinu dana mislim da je vreme da novinari obuku skafandere i ajde da vidimo te nase pune bolnice. Nazalost doktorima je zabranjeno da primenjuju svoje znanje jer ako lecis po SZO onda si dobar a ako malo krenes da njuskas i da lecis za sta si se skolovao onda si los. Ljudi su umirali od raznih bolseti u proslosti koji su mnogo opasniji od ovog kaslja
I da vam kazem jos nesto ne mozes da prelezis virus bez simptoma... Ne znam kako verujete u to
I da je napravljen natprirodno. Tvoje telo je napravljeno tako od Boga da ono reaguje na promene. Pozdrav 🤪

Cao druze, studiram medicinu i to se spicijalizujem za viruse i bakterije, mogu ti reci da vakcina mora da prodje dosta faza ( sve ukupno od 5 do 7 godina zavisi). Samo 2 godine je obavezno testiranje na zivotinjama, a da ne pricam kroz koje faze vakcina mora da prodje da bi se racunala kao bezbedna. Testirali su fajzerovu vakcinu na zivotinjama i one su umrle sad koliko je to tacno ne znam. Sto se mene tice ovo je sve toliko dobro osmisljeno. Ne nosim ni ja masku osim gde moram, sto se tice autobusa nikad nisam niti planiram. Ne plasim se korone, plasim se prisilne vakcinacije koja nam sledi
Nema potrebe za strahom narocito kad se pogledaju brojke 0.3 ili 0.4% je smrtnost sirom sveta. Za elitu ne postoji korona zive normalno izlaze po skadarliji ( Beograd), odmor za 60 ljudi iz vlade, VIP zurke sa po 400, 500 ljudi i najbitnije od svega gospodina vladara koji ne nosi masku. Trenutno sam u takvom okruzenju da su ovo informacije iz prve ruke. Ako mi ne verujes idi do Skadarlije restorana kucaj petkom uvece posle 22h i ako ti neko otvori sve ce ti biti jasno. Meni je zao sto moram da kazem ovo ali ovom farkom smo videli koliko su ljudi povodljivi i koliko njima lako mozes da kontrolises. Cujes na televiziji mora da je istina zar ne?
U celom svetu se dogadja svi mediji prenose mora da je istina?
Proslo je godinu dana mislim da je vreme da novinari obuku skafandere i ajde da vidimo te nase pune bolnice. Nazalost doktorima je zabranjeno da primenjuju svoje znanje jer ako lecis po SZO onda si dobar a ako malo krenes da njuskas i da lecis za sta si se skolovao onda si los. Ljudi su umirali od raznih bolseti u proslosti koji su mnogo opasniji od ovog kaslja
I da vam kazem jos nesto ne mozes da prelezis virus bez simptoma... Ne znam kako verujete u to
I da je napravljen natprirodno. Tvoje telo je napravljeno tako od Boga da ono reaguje na promene. Pozdrav 🤪
Hvala za odlican post.
Ko koristi razum imalo razume sta se radi.

Naravno da traje pošto još uvek traje epidemija, a glavni krivci ste takvi kao ti zato što ne nosite maske i volite da se pravite pametni.

Маске „могући ризик“ ширења КОВИД-а показује нова студија

The Primary Doc tor Medical Journalбез политичких интереса, објавио је четири дела студије о коришћењу маски у односу на ЦОВИД-19. Студија носи наслов „Маске, лажна сигурност и стварне опасности“ (“Masks, false safety and real dangers.”)

Завршни део студија садржи детаље како маске повећавају ризик од ЦОВИД-19, а један од аутора др Colleen Huber каже: „Маске су најраспрострањенија здравствена опасност у САД-у.“

Хуберова открића, која су већ била предмет стручне провере и ревидирана у складу с тим, откривају да разни мандати маски који су тако брзо спроведени у целом свету током 2020. године „нису резултирали смањењем инфекција ЦОВИД-19.“

Ne interesuju me tvoje sektaške ravnozemljaške nebuloze tako da ne znam što me citiraš. Bolje stavi masku i ne serendaj više. :lol:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jasta, tebi cemo da vjerujemo, a doktori lazu iako je studija publikovana? Ajde, reci brate, sta je netacno u toj studiji?

Ovo kaze student medicine...Mozda student na fakultetu na kojem je i miroljub studirao.
Zanimljivo da u poslednjih par meseci ima dosta kojekavih što se registruju na forum samo da pisali laži o vakcinama i Koroni. Bukvalno ih nema nigde osim na takvim temama. Pošto smo na pdf Teorije Zavere malo mi smrdi žešće na organizovano delovanje nekih sektaša. :lol:

Back