NEVIĐENA TORTURA KOMUNALNE POLICIJE!!!

To su najveće kukavice koje bi prve pobegle preko granice da izbije neki rat.

Oni samo napadaju nemoćne ljude.

Kada im nemoćni ljudi budu konačno uzvratili biće ljuto.

lubenice.jpg

To su najveće kukavice koje bi prve pobegle preko granice da izbije neki rat.

Oni samo napadaju nemoćne ljude.

Kada im nemoćni ljudi budu konačno uzvratili biće ljuto.

lubenice.jpg

Bravo. Baš tako...

Setih se ovom prilikom kako su nas policajci gazili kao stoku, za vreme svinjskog režima Slobodana Miloševića, kako su nas privodili, hapsili, vezivali lisicama za radijator, držali nas vezane celu noć bez kapi vode i bez dozvole da idemo u WC/toalet/zahod/ćenifu (to mi nikada više neće uraditi, ma koliko im to smetalo), kako su tukli devojke, tadašnje studentkinje, pendrecima po sisama (one su danas majke i imaju rak dojke), a kad smo ih mi zarobili 5. oktobra 2000. godine, plakali su kao *****; evo dokaza:

Plačip1čke.

Da nije bilo security-ja iz Demokratske stranke, narod bi ih zgazio kao mrave. Gledao sam ovo svojim očima i nije mi bilo do toga da gazim nekoga ko plače kao p1čka, jer nisam p1čka. Ojha. Ende.

Ovo je priznanje krivičnog dela, ako se ne varam. Policajca može da zarobi samo terorista i niko više.

Apsolutno da. Tuži me ako imaš muda. Meni su sva "krivična dela" (to što sam nosio majicu sa pesnicom na kojoj je pisalo "Otpor" i pišao na svinjski režim Slobodana Miloševića) pobrisana od te iste policije 6. oktobra iste godine. Ako nisi zadovoljan tuži me. Samo ne znam kome ćeš. Mogu da ti dam toalet papir, da na njemu napišeš tužbu, i da je predaš u Gradsku čistoću. To je jedini papir na kome možeš napisati tužbu, a Gradska čistoća je jedina institucija kojoj me možeš tužiti. Eto tako. Da, ja sam terorista, nosio sam majicu. Tada sam bio hapšen zato što sam pišao na Miloševićev režim. Sada pišam na p1čkousti režim i niko ne sme da me uhapsi. Nikada u životu neću biti priveden, uhapšen, optužen i osuđen, odnosno procesuiran, u inat tebi i takvima kao što si ti, za koje su JUL i Mira Marković nacionalni heroji a ljudi koji su obukli neku majicu teroristi. Baš da vidim šta ćeš preduzeti po tom pitanju. Za kraj, žuborim na izdajnike koji su 1999. godine pustili NATO gowna na Kosovo, ako su živi, a ako nisu živi žuborim im na grob, ili pak u urnu u koju će da ih gurnu. Može mi se tako. Ojha. Ende.

Otporaši su veći ološ i od Miloševića i Vučića i to zajedno. A naš narod kaže, čega se pametan stidi...

Omladina SPS-a i JUL-a je najveći ološ na ovoj planeti, odmah posle onih komunističko-svinjskih gamadi iz Severne Koreje. Mi zapalismo skupštinu, popalismo dva miliona listića na kojima je bilo zaokruženo svinjsko ime četiri dana pre "drugog kruga izbora", a kukavička policija (PRDolicija) nam za sve to obrisala "dosijea". Pa ti vidi ko je (policijska) bagra. A svaki narod kaže, ovce služe za šišanje...

Komunalna Policija nije kao redovna policija.

Budući policajci ne smeju prilikom prijemo u MUP imati tetovaže,ali posle smeju uz odobrenje komadanta i vrha MUP-a

I jedna i druga su teško srranje.

Ni u kom slučaju ne smeju imati tetovaže na vidljivim delovima tela. A tetovirana policijska svinja iz PI Detelinara, Novi Sad, policijske stanice koja je poznata po tome što u njoj drogirana bahata policijska stoka usred dana tetoviranoj bahatoj policijskoj stoci krade službeni pištolj iz metalnog ormarića usred dana - http://www.kurir.rs/crna-hronika/16...n-pistolj-usred-policijske-stanice-detelinara - zbog čega im se ruga i smeje ceo grad, a ja širim priču po celom Internetu, da im se ruga i smeje cela država i ceo region koji razume naš jezik, koja me je pozivala na mobilni telefon sa skrivenog broja, uznemiravala me, pretila mi i snimala me ispred vrata od stana, nosi neke svinjske tetovaže na desnoj šaci, vidljive u toku svih godišnjih doba. Njegov svinjoglavi komandir, kriminalac koji se krije iza policijske uniforme i značke, falsifikovao je moju izjavu i potpisao se u moje ime. Žuborim im u majčino mleko i izdrkam ***** na sisu koja ih je podojila. Baš da vidim šta će preduzeti protiv mene. Rugaću im se do kraja života.

Poslednja izmena:
ALI bez policije,SAJ,PTJ ŽANDARMERIJE Srbija nebi bila koko tolko stabilna zemlja.

Takođe i bez RDB,BIA,VOA,VBA

Ja nemam ništa protiv policije i poštenih policajaca. Ne piše se "nebi", nego "ne bi", i na srpskom, i na hrvatskom, i na bošnjačkom, i na crnogorskom jeziku, odnosno na svim jezicima koji su nastali od nekadašnjeg srpsko-hrvatskog, odnosno hrvatsko-srpskog. Prvo savladaj azbuku, bukvar i pravopis, pa onda dođi da diskutuješ.

Ja sam protiv bahate policijske stoke koja maltretira poštene policajce, krade im pištolj iz metalnog ormarića usred dana, i maltretira poštene građane. Žuborim po njima. Ojha.

Varaš se uz odobrenje SME imati inače pripadnici iz SAJ I PTJ bi bili izbačeni iz MUP-a

Ne varam se. Pripadnici vojske, policije, pa čak i security, ne smeju nositi tetovaže na vidljivim delovima tela. Ne smeju ni svinjoglavi komandiri policijskih svinjaca, gde bahata drogirana policijska stoka bahatoj tetoviranoj policijskoj stoci krade službeni pištolj iz metalnog ormarića usred dana - www.kurir.rs/crna-hronika/1675214/n...n-pistolj-usred-policijske-stanice-detelinara - da falsifikuje izjavu građanina i da se potpiše u njegovo ime - pa radi to.

Poslednja izmena od moderatora:

Sad ide aplauz, kao za vreme Staljina, sve dok Staljo ne pokaže da je kraj aplauza. :dash:

- - - - - - - - - -

Varaš se uz odobrenje SME imati inače pripadnici iz SAJ I PTJ bi bili izbačeni iz MUP-a

Obrisaše nam moderatori skoro sve komentare. I tvoju najveću bruku... ono sa VIP. :rida: Ali i ono gde sirekao da me policija nije maltretirala bez razloga. :sad2: Bezveze si se terao sa mnom celu noć. Pozivali su me na mobilni telefon sa skrivenog broja, nekoliko puta u toku večeri, a ja se javljao, žuborio u WC šolju i puštao vodu. Ako ponove opet ću žuboriti u WC šolju i puštati vodu. I, šta kažeš, oovo je baš po PS-u ili Pravilu službe, da te policija zove na mobilni telefon sa skrivenog broja, preti ti i krevelji se? Znači nisu mi pretili i maltretirali me bez razloga. E, teško tebi. Dno dna.

Inače, ne varam se ja, no ti, policajac ne sme nositi tetovaže na vidljivim delovima tela. I tačka.

- - - - - - - - - -

Zorane znam kako se piše,što JAVNO na tv ne izađeš da kažeš sve o MUP-u

Andrija, ne znaš kako se piše, dokazao si da ne znaš. Poslao sam E-mail u više redakcija, ako me pozovu otići ću. I reći sve što sam rekao na svom YouTube kanalu. A šta ti imaš sa tim?

Back