NEVIĐENA MRŽNJA

msirredent.jpg

:mrgreen:

Кажњени су већ... Испадањем од клуба који је за већину европских клубова представљао једног од најлакших противника и увек је био прижељкиван као добар жреб... Партизан је пре коју годину играо против њих и лагано их избацио. :mrgreen:

Да се код нас то десило, Тадић би сео у један од преостала 3 МИГа-29 што пре да стигне до Загреба, а онда пузећи отишао до Банских двора, и уз извињење, молио до неба Иву Јосиповића да опрости. Он се јавно пре пар година на ХРТ извињавао џелатима у име жртава (Срба), ј ебем ли му мајку издајничку! А такозване не владине организације, знате већ које, мука ми је да их стално набрајам, вероватно би тражиле да се сруши стадион на коме се то десило.

Mene vise interesuje sto UEFA ne reaguje?

Da smo to mi uradili ( kao i ono pravljenje kukastih krstova na tribinama i sl.) nas bi u najmanju ruku izbacili iz svih takmicenja na neko vreme.

To je isto kao sto je onaj cini mi se spanski trener ( ili neki drugi..sorry sto ne znam ime ) udario naseg Dragutinovica. Da je to uradio nas trener, trajno bi mu oduzeli trenersku dozvolu. Dovoljno je videti kako je surovo kaznjena jedna takva velicina kao Antic. A, da je to uradio kao trener nekog bogatog kluba...nikom nista ili bi kazna bila manja.

Ovako, ocigledno je da se Hrvatima tolerise , cak i simpatise promocija fasizma...to je ta EU sa njenim dostignucima i merilima kojima tezimo, to je potpuno jasno.

Brazilac Skolari, tadašnji trener Portugala.

Čini mi se da je kažnjen, ali blaže nego Antić. Kasnije su neki pokušavali da opravdaju time kako su jedno kvalifikacije, a drugo Svetsko Prvenstvo, kad utakmicu gleda ceo svet.

Pa ako je već do televizijskog gledališta, ne može valjda biti isto kad udariš nekog, i kad mu opsuješ majku, i to na srpskom, što je igrom slučaja taj urugvajski sudija razumeo. K'o da je neko ispred televizora uopšte znao šta Antić njemu govori. Al' su zato svi videli pesnicu u glavu.

Ma... Nabijem ih na qurac sve odreda.

Poslednja izmena:
Mene vise interesuje sto UEFA ne reaguje?

Da smo to mi uradili ( kao i ono pravljenje kukastih krstova na tribinama i sl.) nas bi u najmanju ruku izbacili iz svih takmicenja na neko vreme.

Па нису нас избацили кад смо певали ''Убиј Шиптара'', а не знам што би уопште и били избачени, нек пева ко шта 'оће... Ко пева зло не мисли... :mrgreen:

Back