nevesta

kako da te sluša...misim el stvarno očekuješ da te sluša dok prati seriju...misim tamo se odvijaju tako važne stvari, tako emotivne stvari....ja neznam što uopšte pričaš dok traje serija...

Гледала ја једну епизоду прошле године када сам лежала после операције слепог цревета...:ok:

А ове године сам погледала чак три-четири пута по неколико минута индијске серије ''Одбачена''...:zper:
Док пеглам веш обично вртим канале...па су ми се јако свидела њихова одећа, ти шарени сарији и ђинђуве...:)

el gleda neko ovo majketi...?

Ja sam gledao ponekada i zaprepastio sam se. Neko nesto kaze i onda ide krupni kadar lica svih prisutnih u prostoriji. I tako redom rijec pa krupni kadar, neko trepne , neko se ugrize za usnu neko pusti suzicu> To je kao neki teatar pokreta vise nego klasicna telenovela.... Tako sam bar ja skontao.

Jao znam ovo! Kad pada lopta pod krevet a onda se zumiraju face svih 30 ukucana, pa njih 15 krene da place. Urnebes!

Meni je iskreno sokantno da neko ovo gleda mrtav ozbiljan. Pa dijalozi Sinise Pavica su genijalnost u odnosu na ove serije.

Jao znam ovo! Kad pada lopta pod krevet a onda se zumiraju face svih 30 ukucana, pa njih 15 krene da place. Urnebes!

Meni je iskreno sokantno da neko ovo gleda mrtav ozbiljan. Pa dijalozi Sinise Pavica su genijalnost u odnosu na ove serije.

Ali i Sinisa Pavic je doskocio vremenu. On umjesto zumiranja faca ponavlja istu recenicu deset puta zaredom. Neko kaze dobar dan a ovaj ga doceka sa -kako to mislite i onda se to nastavlja u nedogled poslije 5 minuta objasne se sta je ovaj mislio sa ono dobar dan... A sto je najgore sve je zamisljeno da bude i duhovito. Kod ovih indijaca bar ne kazu ovo je duhovito nego te puste da sam procjenis kakvo je.

E ja ne gledam , nego slusam, a nije da znam indijski. Svekar spici volume 20, pa ja uzivam u njihovim AAAAAAAAAAAAAAAA( ko gledao razumece akanje) . inace ova mi omiljena <3, obozavam ih

jok, osim sto vidim kad setam kanale pa zaustavim na minut da vidim odecu, volim taj fazon, sari i sl, vesele boje...
jel oce neko da mi kaze sto se serija tako zove, ima tako pedofilski naziv :neutral:

Back