Avenija
Aktivan član
- Poruka
- 1.127
Nema pravila...mogu biti bolji roditelji od starijih, i oni sami postici isto i vise od drugih koji nemaju decu...Deca nisu ogranicenja
vec podstrek za napredak.
vec podstrek za napredak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok sve u redu samo mojne da izlazi nocu u dopicnjaku u klubove nego varjacu u ruke
Bravo , neku su zreli i sa 16 godina a neki nikad pa se zene i udaju !Nema tu pravila...želim im sreću da uspiju. Premladi su za porodicu, ali život je to... Sjećam se jedne djevojke iz vremena kad sam išla u srednju, ostala je trudna, rodila, nastavila školovanje tako što je s djetetom svaki dan vozom putovala do škole a dijete ostavljala u vrtiću, jer nije imao tko da ga čuva. Otac je otišao jer njegovi nisu htjeli ni čuti za nju. Završila je školu, izgradila karijeru, odgojila dijete...a onda se i otac vratio i sad žive zajedno.
Moji roditelji imali su oboje 16 godina kad su se vjenčali. Nitko nije vjerovao da će uspjeti. Ali eto ih još zajedno...i malo parova znam koji funkcioniraju kao njih dvoje.
Znaci Ljudi ovo je neverovatno,sta sam video i saznao....
Jedna moja poznanica (moze se reci),se udala a 95-o je godiste,a gospodjica je par godina u vezi
sa jednim "gospodinom" takodje 95-o koji je.. vec imaju bebu od 2 meseca.. i sad se njena mama
bakce(brine) sa bebom a gospodjica ide jos uvek skolu.Sta mislite ljudi?? Dovoljno je velika da ima dete a ipak dovoljno mala da ide u skolu.. Pa brate ako ces od nepunih 19 da budes zena,onda mani skolu lepu,meti kecelju i bakci se sa svojom bebom uhhh...
Jedna moja poznanica (moze se reci),se udala a 95-o je godiste,a gospodjica je par godina u vezi
sa jednim "gospodinom" takodje 95-o koji je.. vec imaju bebu od 2 meseca.. i sad se njena mama
bakce(brine) sa bebom a gospodjica ide jos uvek skolu.Sta mislite ljudi?? Dovoljno je velika da ima dete a ipak dovoljno mala da ide u skolu.. Pa brate ako ces od nepunih 19 da budes zena,onda mani skolu lepu,meti kecelju i bakci se sa svojom bebom uhhh...