Neverovatno

ok sve u redu samo mojne da izlazi nocu u dopicnjaku u klubove nego varjacu u ruke

Ma gde neće...:lol:

Samo brzo će se vratiti u realnost...kada joj se iznova i iznova bude ponovljao tupav izraz lica potencijalnog đuvegije njenih godina "aaaa....ti imaš dete...idem samo nešto do kola pa ćemo pričati kasnije" :whistling:.
Neke stvari će joj biti mnogo drugačije i sa tim se mora pomiriti. Prerano je ipak.

Glasam za ljubav a ne za matematiku . Kad se ja budem zenio bice to poslastica za komsiluk .:)
Moja potencijalna je veganka i bavi se jogom . Garant ce se prepricavati kako me neka sekta
uzela pod svoje i da sam poludio pod stare dane !

Poslednja izmena:
Nema tu pravila...želim im sreću da uspiju. Premladi su za porodicu, ali život je to... Sjećam se jedne djevojke iz vremena kad sam išla u srednju, ostala je trudna, rodila, nastavila školovanje tako što je s djetetom svaki dan vozom putovala do škole a dijete ostavljala u vrtiću, jer nije imao tko da ga čuva. Otac je otišao jer njegovi nisu htjeli ni čuti za nju. Završila je školu, izgradila karijeru, odgojila dijete...a onda se i otac vratio i sad žive zajedno.
Moji roditelji imali su oboje 16 godina kad su se vjenčali. Nitko nije vjerovao da će uspjeti. Ali eto ih još zajedno...i malo parova znam koji funkcioniraju kao njih dvoje.

Nema tu pravila...želim im sreću da uspiju. Premladi su za porodicu, ali život je to... Sjećam se jedne djevojke iz vremena kad sam išla u srednju, ostala je trudna, rodila, nastavila školovanje tako što je s djetetom svaki dan vozom putovala do škole a dijete ostavljala u vrtiću, jer nije imao tko da ga čuva. Otac je otišao jer njegovi nisu htjeli ni čuti za nju. Završila je školu, izgradila karijeru, odgojila dijete...a onda se i otac vratio i sad žive zajedno.
Moji roditelji imali su oboje 16 godina kad su se vjenčali. Nitko nije vjerovao da će uspjeti. Ali eto ih još zajedno...i malo parova znam koji funkcioniraju kao njih dvoje.
Bravo , neku su zreli i sa 16 godina a neki nikad pa se zene i udaju !

Znaci Ljudi ovo je neverovatno,sta sam video i saznao....

Jedna moja poznanica (moze se reci),se udala a 95-o je godiste,a gospodjica je par godina u vezi
sa jednim "gospodinom" takodje 95-o koji je.. vec imaju bebu od 2 meseca.. i sad se njena mama
bakce(brine) sa bebom a gospodjica ide jos uvek skolu.Sta mislite ljudi?? Dovoljno je velika da ima dete a ipak dovoljno mala da ide u skolu.. Pa brate ako ces od nepunih 19 da budes zena,onda mani skolu lepu,meti kecelju i bakci se sa svojom bebom uhhh...

Što si tako podrugljiv prema djetetu ...

Jedna moja poznanica (moze se reci),se udala a 95-o je godiste,a gospodjica je par godina u vezi
sa jednim "gospodinom" takodje 95-o koji je.. vec imaju bebu od 2 meseca.. i sad se njena mama
bakce(brine) sa bebom a gospodjica ide jos uvek skolu.Sta mislite ljudi?? Dovoljno je velika da ima dete a ipak dovoljno mala da ide u skolu.. Pa brate ako ces od nepunih 19 da budes zena,onda mani skolu lepu,meti kecelju i bakci se sa svojom bebom uhhh...

Ne znam sta je tu neverovatno?! Zavolela se deca, stupili u brak, rodili bebu. Baba cuva unuce te cuva, to joj ne gine.

Pitam se da li bi tvom strogom oku promakao ovaj nezabelezeni slucaj bezobrazluka 19-godisnjakinje da je umesto u skolu otisla na posao? Jer ako bi, onda je ogromna vecina udatih zena zasluzilo da ih se otpusti sa posla da bi vezale kecelju i brinile se o svom detetu. Pardon, BAKTALE se sa svojim detetom.

Pitam se pitam... Dve stvari:
1. A gde je otac deteta u celoj prici? Zasto i njemu nisi vezao kecelju?
2. Ko si ti u celoj prici? I nemoj da kazes da si posmatrac jer to ocigledno nisi. Ko si ti u familiji mladozenje?

ne vidim nista problematicno u opisanoj situaciji. sve su ispravno uradili, i on i ona i njena majka

То можда сад док је млада може околини да делује трагично што је родила, али мислим да ће кад буде имала преко 30 лакше да се разуме са својим дететом које ће тад бити тинејџер, боље него неки родитељи што су старији 30 и више година од своје деце, јер су ови генерацијски ближи.

Back