Neverovatna riba!

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DUH

Iskusan
Banovan
Poruka
5.887
Izgleda kao plišana igračka 💙 :)

Paste sa wiki:
The humphead wrasse (Cheilinus undulatus) is a large species of wrasse mainly found on coral reefsin the Indo-Pacific region. It is also known as the Māori wrasse, Napoleon wrasse, Napoleon fish, Napoleonfish, so mei 蘇眉 (Cantonese), mameng(Filipino), and merer in the Pohnpeian language of the Caroline Islands.
IMG_20200218_215424_399.jpg

Meni te slike deluju kao da su montirane.
Naravno da su montirane. Pogledaj im suve kose u sred okeana :lol:
Jako mi je žao što tako mislite. Jako mi je žao što sve prvo mora da prođe kroz neki hejt.
Kosa izgleda suva.
Uostalom, imate app "search by image", pa ubacite fotke i dobićete informacije i gde je i ko su ronioci, i imena fotografa...

Tužna sam kad me nešto fascinira pa poželim da takvu sreću podelim, ali često naletim na ljude koji valjda ne mogu da podnesu da je neko nešto pre njih znao.

Sem toga, meni ovo nije nov podatak, niti sam ikada postovala nešto o čemu nemam pojma.

Neverovatna je ta vaša potreba da ispljujete objavu. Ako ti se ne sviđa, zaobiđi. Da ne pominjem da se treba prvo informisati.

Jako mi je žao što tako mislite. Jako mi je žao što sve prvo mora da prođe kroz neki hejt.
Kosa izgleda suva.
Uostalom, imate app "search by image", pa ubacite fotke i dobićete informacije i gde je i ko su ronioci, i imena fotografa...

Tužna sam kad me nešto fascinira pa poželim da takvu sreću podelim, ali često naletim na ljude koji valjda ne mogu da podnesu da je neko nešto pre njih znao.

Sem toga, meni ovo nije nov podatak, niti sam ikada postovala nešto o čemu nemam pojma.

Neverovatna je ta vaša potreba da ispljujete objavu. Ako ti se ne sviđa, zaobiđi. Da ne pominjem da se treba prvo informisati.

Kao prvo, nisam nikog pljuvala niti hejtovala. Imam drugaricu koja se veoma dugo bavi ronjenjem po dalekim destinacijama, i znam za ovu ribu. Ove fotke zaista izgledaju fotošopirane.

A ti da bi ubuduće izbegla ove stvari, uradi ono što svako ko otvara novu temu uradi i što je jedno od pravila Krstarice:
daj link odakle si sve to preuzela.
Nije na nama da guglamo odakle su slike i da se uveravamo u istinitost istih.

U tom slučaju, sigurno ne bi bilo nikakve sumnje pa ni potrebe za ovakvim tvojim rečima.

Kao prvo, nisam nikog pljuvala niti hejtovala. Imam drugaricu koja se veoma dugo bavi ronjenjem po dalekim destinacijama, i znam za ovu ribu. Ove fotke zaista izgledaju fotošopirane.

A ti da bi ubuduće izbegla ove stvari, uradi ono što svako ko otvara novu temu uradi i što je jedno od pravila Krstarice:
daj link odakle si sve to preuzela.
Nije na nama da guglamo odakle su slike i da se uveravamo u istinitost istih.

U tom slučaju, sigurno ne bi bilo nikakve sumnje pa ni potrebe za ovakvim tvojim rečima.
Priložila sam jasno, piše "Paste sa wiki"

Isti đavo kad copy/paste ili da sam postavila link.
Nemam živaca za dalju raspravu, stvarno.
Da sam postavila link, ti bi opet našla nešto drugo što ti smeta.
Lepo što poznaješ drugaricu ronioca i drago mi je što ti je ova vrsta poznata. Pozdrav.
Screenshot_20200219-125113_Chrome.jpg
Screenshot_20200219-125113_Chrome.jpg

Priložila sam jasno, piše "Paste sa wiki"

Isti đavo kad copy/paste ili da sam postavila link.
Nemam živaca za dalju raspravu, stvarno.
Da sam postavila link, ti bi opet našla nešto drugo što ti smeta.
Lepo što poznaješ drugaricu ronioca i drago mi je što ti je ova vrsta poznata. Pozdrav.

Ne znam treba li se crtati ili šta?
Ne nije isto!
A zašto misliš da bi mi smetalo?
Sa Wiki si priložila samo podatke o ribi, zašto sa Wiki nisi priložila i slike koje su na Wiki?
Zašto si stavila fotke koje si našla na netu ili screenshot-ovala?

Znači, ovo je link sa Wiki
https://en.wikipedia.org/wiki/Humphead_wrasse

Za ostale slike nemaš linkove... :aha:

• Podržavam
Reactions: DUH

Back