Neverovatan Djilas

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.720
Ko je Djilas? To je covek koji je bogatiji i od novaka Djokovica i od Nadala zajedno. On ti ima para kao svi ljudi u nekom gradicu u Srbiji, recimo od svih ljudi u Pirotu ili slicnom gradicu u Srbiji po broju stanovnika.

I sad moje pitanje glasi koji ce on djavo vise u politici da se pati i ide svakog dana od grada do grada, da se maltretira po ulicama i da prica i da svakog dana izmislja nove price koje ce da prica pred desetak ljudi na ulici??? Ajde razumem on je to radio kad je bio mlad i siromasan kad nije imalo za sta kuce da ga ujede. Pa onda je uso u politiku i doso na vlast na visoki polozaj tokom 2000-tih godina u Srbiji i za par godina koliko je bio na vlast zaradio je te silne stotine milione evra. I sad se ja pitam koji djavo jos ima zelju da ima jos para? Pa cekaj kad ce reci dosta ne trebaju mi vise pare imam para i za 10 generacija svojih potomaka da zive kao carevi na visokoj nozi a da ni prstom ne mrdnu da nesto rade u zivotu. Pa sta on hoce da se obogati jos vise da njegove 100 generacije dece i unucadi ne radi nista u zivotu?

neko ce reci on to radi da bi bilo bolje Srbima. pa cekaj jel bio na vlast? Jeste, znaci imao je mogucnost da donese Srbiji med i mleko i bolji zivot a nista nije promenio. Znaci to da zeli bolje Srbima to ne stoji dokazao sam.

Neko ce reci pa mozda on licno i ne bi se maltretirao po ulicama Srbije vec bi iso na neka luksuzna mesta po svetu da uziva u zivotu ali mu to ne daju sa zapada jer traze od njega da pritiska vucica. I ja licno mislim da je to razlog zasto je jos u politici a zna i sam da u narodu ima nula glasaca i pristalica. Znaci hteo bi on verovatno da uziva u zivotu i milionima koje ima ali neda djavo, nego mora da radi sta mu se kaze sa zapada.

Mrzi me da čitam ta kilometarska senvičarska proseravanja imam samo jedno pitanje,zašto Đido nije uhapšen,saslušan,priveden kako god ako je ukrao tih famoznih 619 miliona mislim da vam je ta cifra izdiktirana da je ponavljate kao papagajčići? Onda ste vi loša vlast ako vam lopovi vršljaju okolo i ruše državu kako serete treba vas sklonit jer ste nesposobni da uhapsite lopove,mislim da je odgovor Đido na platnom spisku ima tužioce i sudije i tu sad moramo da podržimo predsednika da raspetlja sve to i da se reši lopova hahahahah :rotf:
totalna bre debilana

Mrzi me da čitam ta kilometarska senvičarska proseravanja imam samo jedno pitanje,zašto Đido nije uhapšen,saslušan,priveden kako god ako je ukrao tih famoznih 619 miliona mislim da vam je ta cifra izdiktirana da je ponavljate kao papagajčići? Onda ste vi loša vlast ako vam lopovi vršljaju okolo i ruše državu kako serete treba vas sklonit jer ste nesposobni da uhapsite lopove,mislim da je odgovor Đido na platnom spisku ima tužioce i sudije i tu sad moramo da podržimo predsednika da raspetlja sve to i da se reši lopova hahahahah :rotf:
totalna bre debilana
Zato sto imaju istog gazdu i ne mogu da rade sta zele nego sta im se naredi

totalna bre debilana

Pa... Zato što je pravosuđe, je li, Đilasovo. On ih je, je li, postavio. Zagorka Dolovec je, inače, njegova. Svi u sudu su njegovi. Sve te sudije vrhovnog suda su njegovi. Lepo si rekao - totalna debilana! Nema drugog opisa za srpsku političku scenu.

znate...kod nas ne valja ni jedna politička opcija i nenormalno mi je smešno kad krenu jedni na duge da svaljuju drvlje i kamenje kao da niko nezna da su komplet svi i sa jedne i sa druge strane odvratni i da ko god da vodi državu dođe mu isto

Back