hello_world
Ističe se
- Poruka
- 2.714
ma svi smo mi pametni dok se ne upet.ljamo u neka gov.na..samo zashto se upetljamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hello_world:ej samanta ti si se nashla o tome da pricas...![]()
hello_world:da to stoji ali shta npr... ako je neko veseliji kad svhrlja unaokolo to mu donosi osmeh na lice a samim tim i raduje svog partnera tipa snoshaj efendija...znaci neko probleme reshi tako sto kresne nekog sa strane i bude veseo..hm sex zavisnost
znaci s neke tacke gledishta bolje da oni nisu zajedno alioni jesu zajedno i ona je verovatno srecna s njim...ili nije
Samantha Jouns:Stoooooooooooooooooooo????
Samantha Jouns:E ovo je vec nesto sa cime se slazem!!!![]()
TACNO ZNAM SITUACIJU
![]()
Samantha Jouns:A zasto ti mislis da svaka zena-ljubavnica tako razmislja???Znam mnogo zena koje iskoriscavaju tudje muzeve zbog sexa i vrate ih kuci zeni ni ne pomisljajuci na to da se oni razvedu!! To je ludost!!
Mada ima takvih koje cekaju godinama jer su "papiri na sudu"![]()
Ta sam!Samantha Jouns:A zasto ti mislis da svaka zena-ljubavnica tako razmislja???Znam mnogo zena koje iskoriscavaju tudje muzeve zbog sexa i vrate ih kuci zeni ni ne pomisljajuci na to da se oni razvedu!! To je ludost!!
Mada ima takvih koje cekaju godinama jer su "papiri na sudu"![]()
hello_world:ma zezam se ja to zbog lika nosioca imena tj samanta dzons iz serije..ona je tako koristila ozhenjene zbog seksa ali je nashla pravog i oh!!!!!!! zaljubila se
Silent Bob:Taman se karate po parkovima i kroz 5 godina u tom istom parku vičete:
- Droganeeeeeee, aj' da jedeš...
- Joj mamo, nisam gladan sad, mrzi me da opet lovim pacovi...
))))))))))))
ovo je tako tacno...Samantha Jouns:i u svasta sam se zaljubljivala
Cruella:ovo je tako tacno...
bas umedoh nekad..
u nebulozu da se zaljubim
Ja sam opak...hello_world:i ti si meni dao sedmicu...e e
rile_laki_oblak:sta mislite vi, da li je lakse biti veran ili neveran? i da li nas nasa nevernost tera da budemo verni ili vernost neverni? ili obrnuto?
rile_laki_oblak:sta mislite vi, da li je lakse biti veran ili neveran? i da li nas nasa nevernost tera da budemo verni ili vernost neverni? ili obrnuto?