Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.426
Uvali mi dupe..ja nemam posto samo ja radim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.. za sex su ZAKON .
Koji su vaši , koji vašeg partnera.. ?
Moja prijateljica se pocne dirat po desnom uhu ..Nako mazno ga pocne navlacit , al nije to skontala dok je momak nije procita ..
.. za sex su ZAKON .
Moja prijateljica se pocne dirat po desnom uhu ..Nako mazno ga pocne navlacit , al nije to skontala dok je momak nije procita ..
Ma daj Brajene.. ja ne pricam o neverbalnom odgovoru na tvoje ponasanje da bi se bambuso.. vec te pitam .. jesi li ti primjetio neke pokrete u svoje partnerke kad te POŽELI ..![]()
ja sam od toga potpuno operisana.. za sex su ZAKON .
Ja imam neki pogled
vidi mi se u ocima
a on...kad mi pridje s ledja,znam da je odnio vrag shalu![]()
Rumenim i dekoncentrišem se![]()
sunjam se i zaskocim ga sa ledja, oborim na zemlju, pocepam odecu i silujem![]()
Ovo je dobar recept, ali mora da bude slabiji od tebe!sunjam se i zaskocim ga sa ledja, oborim na zemlju, pocepam odecu i silujem![]()
Ovo je dobar recept, ali mora da bude slabiji od tebe!![]()
To je krajnje sredstvo iznude ili prisile, posle više nema gdepa uhvatis ga za ******?![]()
Jao, srećnice!nije
nemam srece
![]()
To je krajnje sredstvo iznude ili prisile, posle više nema gde
Jao, srećnice!![]()
![]()
Rumenim i dekoncentrišem se![]()
.. za sex su ZAKON .