Da li više verujete rečima ili intonaciji kojom su izgovorene?
Umete li da "oslušnete" sagovornikovu nameru iza izgovorenih reči?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Više verujem intonaciji i govoru tela , mimici , pogledu uz te izgovorene reči.Da li više verujete rečima ili intonaciji kojom su izgovorene?
DobroDo sada nisam upoznao nikoga ko ne zna da čita ljude u prvih pet sekundi i ko tačno ne zna ko je kakav čim trepnuA, istina je da su svi platili u životu što na mostu, što na Ćupriji.
Dobro
Ne mora prvih 5 sekundi
Nekad i sa ljudima koje poznajemo "provalimo" da postoji neki problem koji vešto kriju rečima.
Ne znači da su protiv nas nego uopšteno govoreći.
I ja sve više verujem tim parametrima.Više verujem intonaciji i govoru tela , mimici , pogledu uz te izgovorene reči.
Odgovor na drugo pitanje bi bio -umem.Dosta dobro "čitam "ljude..
(kada to želim , uglavnom me ne zanima nešto da ih analiziram)
Umem,sto i nije bas najbolje zato sto se onda ulazi u zacarani krug da li verovati ili ne.....Da li više verujete rečima ili intonaciji kojom su izgovorene?
Tvoje pravo je da ti bude smešno.Ma, slažem se, često se ljudi i pokažu... Nego mi je lično smešno to kako svi čitaju ljude, oni sve provale odmah, a ono nema ko koga nije za*ebao![]()
Tvoje pravo je da ti bude smešno.
Ja sam odgovorila na uvodni post .Rekla da dosta dobro čitam ljude .
A mogu to baš zbog toga što sam ranije i previše puta plaćala na toj "ćupriji".
Čovek nešto pokupi , poveže ,skonta i promeni ....
U redu je.Otkud ti ideja da sam ovo napisao upućeno tebi? Kažem to jer nikada nisam čuo da je neko rekao za sebe da ne čita dobro ljude, da nije puno pametan ili čak u nekoj random komunikaciji da je neko nekad rekao "izvini, ne razumem se u to da bih mogao o tome diskutovati", pošto ovde svi sve znaju.
Zaista nije imalo veze sa tvojim postom, nisam ga ni pročitao pre odgovora na ovu temu, veruj mi.
То доста зависи од опште интелигенције особе, а нарочито од социјалне интелигенције. Невербални говор открива много ономе који уме да препозна.Da li više verujete rečima ili intonaciji kojom su izgovorene?
Slatko se nasmejahja ne razumem cesto ljude ni dok pricaju...uglavnom i ne pricaju sta misle...pa se i ne trudim da ih citam na bilo koji nacin...
RazumemMeni ta neverbalna komunikacija ne ide baš intuitivno...Kao klinac sam baš kuburio s tim da prepoznam to koja je razlika u tonu i nekim sitnim mimikama kad se neko šali,kad je sarkastičan,ozbiljan i imao sam neke baš blamirajuće momente...kao na primer kad me učiteljica uhvatila kako gledam kroz prozor u neke ptice na kestenu ispred i onako me pitala da li bih modžda hteo da izađem da pogledam izbliza kad mi je već to zanimljivije,ja onako,bukvalsta kakv sam samo klimnuo glavom i izašo XD
Sreća dobro povezujem stvari pa sam negde do trećeg osnovne to pohvatao... sad,čak mogu ponekad(ne baš uvek) da prepoznam i kad me neko laže...mada idalje ako ne obraćam pažnju meni tako promakne ponešto jer su mi očigledno neke žičkice u glavi pogrešno spojene XD
da,klinci su nemilosrdni i vole to da iskoriste kad primete...Razumem
Isto sam i ja imao te ispale
Bio sam laka meta, lak plen za tu vrstu zezanja (blago rečeno)
Najvise tisinu koju razumem...nego buku sa puno reciDa li više verujete rečima ili intonaciji kojom su izgovorene?
Niti verujem niti ne verujem, već reči primam k znanju. I onda upoređujem to sa ostalim informacijama koje ta osoba izgovara u narednom periodu i čini. Intonaciju i način ne uzimam u obzir, više imam informatički mozak. Gledam ponašanje i dela.Da li više verujete rečima ili intonaciji kojom su izgovorene?