sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
Opa,pa ti se bavis i statistikom...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahaha not me... al nebi bilo loshe sprovoditi takvo istrazhivanjesofffy:Opa,pa ti se bavis i statistikom...![]()
ja ne mislim za prvi poljubac, nego uopshteno poljupce, i ne povezujem sa kvalitetom veze, nego sexa.Alexxandar:E baš zbog toga te devojke toliko vole, saleću i uopšteno si zbog toga kod devojaka ekstremno uspešan i ne možeš da živiš od njih...
Jel ste znali da 8 od 10 devojaka veruje da će im prvi poljubac reći kakva će to veza biti... i da je najbitniji.![]()
vjerujem da ne biAlexxandar:hahaha not me... al nebi bilo loshe sprovoditi takvo istrazhivanje![]()
ma ne mogu ovo vise da citamAlexxandar:E baš zbog toga te devojke toliko vole, saleću i uopšteno si zbog toga kod devojaka ekstremno uspešan i ne možeš da živiš od njih...
Jel ste znali da 8 od 10 devojaka veruje da će im prvi poljubac reći kakva će to veza biti... i da je najbitniji.![]()
P_R_E_D_A_T_O_R:Draga Mgirl.Mozda izgleda glupo jer ti ja dajem savet(imam 13 godina).Procitao sam ceo tvoj post i imash pravo.Ali morash nesto na sebi da promenish.Inace nikad neces momka ni naci.Znam i ja kad izadjem sa svojim drugovima samo gledamo te koje nose minice koje su fukse i sve to ali tako je kako je.Ne kazem da ti treba da postanes fuksa i da krenes da lupas zvaku svakom momku ali morash malo da se izmenis da bi se prilagodila i nasla momka.Samo je bitno da budesh opustena i da mislis da si glavna.Ne daj da te neko zeza jos pogotovo pred deckom koji ti se svidja jer ces se tada povuci u sebe.Koliko mi se cini vec jesi.Pala si u tezak bedak pogotovo sto si jos u pubertetu ali veruj mi nije tako.Cini ti se.Po tvojim postovima se vidi da nisi glupa devojcica.Budi malo duhovita.Nemoj da dozvolish da te neko vredja.Idi na sve zurke veruj mi bice ti veoma glupo nekoliko zurki ali kada osetis kako si glavna i da su neki momci obratili paznju na tebe bice ti veoma lepo.Kada vidish da te neki momak gleda slobodno mu pridji(pa makar nosio tegle i imao zube ko konj)vezbaj i uci se.Nemoj da se smuvas sa njim naravno(mislim ako ti se svidja smuvaj se ali ja na tvom mestu ne bih :-D )nego samo da vidish kako je kada pricash sa muskarcem.Upoznaj ih malo sta njih zanima i sve to njihove teme.E sad to sto se minica tice na tebi je da odlucis ali veruj mi znam jer sam ja decak 70% decaka ce te primetiti kao ribu ako nosis minic.A ako necesh moraces malo teze da se potrudish.I samo je bitno da mislis da si ti glavna riba na zurci.Bice ti bedak nekoliko zurki ali veruj mi kasnije ce ti biti fenomenalnalno.
Nadam se da sam pomogao
sh'ooo?(:Electra:poljubac s bradom brrrr :?